X Rebirth

Moderator: DJ Die

plynak
x3tc

Post by plynak »

Mira CZ wrote:mam za to ze to tu uz nekdo psal
Ale ja netvrdim, ze nepsal, ale neni to pravda.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Zjevně to bude doopravdy vydávat Hypermax, rozebíralo se to tu na straně č. 5, zhruba uprostřed je odkaz na Tiscalli, kde píšou, že to má pod palcem Hypermax.
plynak
x3tc

Post by plynak »

fanda serie X wrote:Zjevně to bude doopravdy vydávat Hypermax, rozebíralo se to tu na straně č. 5, zhruba uprostřed je odkaz na Tiscalli, kde píšou, že to má pod palcem Hypermax.
Az na to, ze ja jsem dnes mluvil primo s Kovim. Nejen, ze to Deepsilver jeste nema na release listu, ale je dost pravdepodobne, ze maji dlouhodobou smlouvu s Cenegou (resp. 1C). Takze asi tak.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Aha, tak to je možný, nicméně i tak doufam, že to Cenega nemá. Těm trvá všechno strašně dlouho, dokonce i odpovědět na dotaz na info@....
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

sem si rikal, ze to tu nekde probehlo
tudiz jsem mel za to ze to hypemax bude vydavat, ergo nam nezbyva nez se za to modlit
plynak
x3tc

Post by plynak »

fanda serie X wrote:Aha, tak to je možný, nicméně i tak doufam, že to Cenega nemá. Těm trvá všechno strašně dlouho, dokonce i odpovědět na dotaz na info@....
Mne na dotazy nikdy neodpovedeli :-(
R8antik
x3

Post by R8antik »

plynak wrote:
Mira CZ wrote:nekde se tu psalo, ze to vydavat Hypermax (hura)
Aneb jak vznikaji famy. Rebirth jeste nema CZ vydavatele neni vubec jiste, zda to bude mit Hypermax.

To jsem psal já.Nedělám fámy,:oops: bylo to na http://games.tiscali.cz/
ale všiml jsem si že už to změnili.Ale potěšilo by to :)
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

plynak: Já u nich mám 50% úspěšnost. Když jsem psal před x lety dotaz na TC, tak neodpověděli. Když jsem tam psal potom časem dotaz na chybu ve hře LEGO Star Wars (čas od času to prostě spadlo), tak odpověděli poprvé po týdnu, abych jim poslal výsledek diagnostiky PC, a pak podruhé odpověděli po 6 dnech. U JRC to maj rychlejší, tak odpovědi choděj už po 3 dnech :D
plynak
x3tc

Post by plynak »

fanda serie X wrote:plynak: Já u nich mám 50% úspěšnost. Když jsem psal před x lety dotaz na TC, tak neodpověděli. Když jsem tam psal potom časem dotaz na chybu ve hře LEGO Star Wars (čas od času to prostě spadlo), tak odpověděli poprvé po týdnu, abych jim poslal výsledek diagnostiky PC, a pak podruhé odpověděli po 6 dnech. U JRC to maj rychlejší, tak odpovědi choděj už po 3 dnech :D
Klasicky moloch, co mu nestojime za odpoved. Bohuzel. Take doufam, ze to nakonec vyda Hypermax, i kdyz to v CZ kupovat nebudu.
Rosta
x3

Post by Rosta »

tak ja to v cz kupovat budu ovsem pokud to vyda hypermax
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No, jak nad tím tak přemýšlím, nikde jsem si nevšim, jestli hru chtějí zase zasadit do stejnýho vesmíru jako byly hry doteď, nebo jestli si udělaj nějakej úplně novej. Nicméně ať tak nebo tak, já nevim jak vy, ale já bych ocenil variantu, ve které by se nalézala i naše Země.

A taky bych docela od Egosoftů ocenil možnost přesnější koordinace vojenských akcí, protože ta doteď stála za nic. Podobně bych i ocenil, kdyby se vrátili k systému "novin" jako v Reunionu apod., i když by se mohly objevovat nárazově i nějaká menší doporučení a omezení, třeba: "V sektoru Herronova mlhovina právě probíhá velká přestřelka mezi argonskou policií a několika pirátskými loděmi. Hrozí nebezpečí útoku ze strany pirátů či zasažení zbloudilou střelou, doporučujeme tedy do dané oblasti nelétat." Případně by bylo zajímavé se přidat k policii a angažovat se v různých akcích jako přímo účastník, ne jako vedlejší pomocník co zrovna nemá nic lepšího na práci. Též nějaká přímo znepřátelené rasy, které mezi sebou vedou neustálý boj, tedy v nějakém sektoru (plus jeden sektor na každou stranu s funkcí shromaždiště a hlavní základny) by se třeba mohla nalézat přímá linie neustálého boje, čas od času by některá ze stran mohla podnikat útočné nájezdy do hloubi území nepřátel atd., prostě menší zpestření v podobě války.[/i]
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

i ty krveziznivce :lol:
tak treba i zabrani sousedniho sektoruvedle te valecne zony
po case by se vratila zase puvodnimu vlastniku- jakoby vybojovana z5.ale pokud by si se tam vydal a pomohl s osvobozenim tak za to reputace a nejakej ten kreditek by nebyli k zahozeni :D
plynak
x3tc

Post by plynak »

No problem je ale v tom, ze rasy commonwealthu spolu ziji v miru. Sice krehkem, ale porad je to mir. Ja spis doufam, ze se konecne podari najit rec s Xenony a spolu s nimi se da na prdel Khaakum.

Jinak vesmir bude odlisny uz tim, ze tam nebudou skokove brany. Jestli zustane alespon stejne rozlozeni, tak to vi jen Egosoft, ale bylo by to logicke.

Mne spis zarazi nedostatek novych udaju. Ohlasili to, vydali jedno video a ticho po pesine. Na to, ze to ma vyjit na podzim...
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

pak to na nas vybali jako bombu vsecko naraz ....... projekt zrusen !!!
:lol:
R8antik
x3

Post by R8antik »

Mira CZ wrote:pak to na nas vybali jako bombu vsecko naraz ....... projekt zrusen !!!
:lol:
Nestraš ! Aspoň víme komu máme jít dát na "čumák" když to nevyjde . :P
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Snad ne! To by je pak nejspíš celá širá komunita vyhodila z oken firemní společnosti ;)
Jako jo, ty rasy žijou v míru, ale všude se mluví o nějakých konfliktech a válkách, přitom nikdy nikde žádná přímá nebyla. Už v TC byl nějaký ten náznak nestability v tom, že se nabízely kredity za likvidace konvojů.
A jinak bych zase systém "novin" docela uvítal.
plynak
x3tc

Post by plynak »

fanda serie X wrote:Snad ne! To by je pak nejspíš celá širá komunita vyhodila z oken firemní společnosti ;)
Jako jo, ty rasy žijou v míru, ale všude se mluví o nějakých konfliktech a válkách, přitom nikdy nikde žádná přímá nebyla. Už v TC byl nějaký ten náznak nestability v tom, že se nabízely kredity za likvidace konvojů.
A jinak bych zase systém "novin" docela uvítal.
No ale jen idiot rozpouta valku se sousedem, kdyz na oba utoci Khaakove, ze jo.

Co myslite novinami? Jako BBS? Ty bych bral taky, ale abych kvuli nim nemusel pristavat. Doted mam nocni mury z hledani Xenon invasion misi v X2 a X3:R :) Stejne jako jsem nechapal, ze muzu videt, co se deje na druhem konci vesmiru, ale pozdravit stanici/lod muzu jen na 25km :-)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

Co myslite novinami? Jako BBS? Ty bych bral taky, ale abych kvuli nim nemusel pristavat. Doted mam nocni mury z hledani Xenon invasion misi v X2 a X3:R :) Stejne jako jsem nechapal, ze muzu videt, co se deje na druhem konci vesmiru, ale pozdravit stanici/lod muzu jen na 25km :-)
no jestly to neni proto, ze prenos obrazu funguje na cely vesmir, ale hlasovy prenos jeste nevypiplali dal jak na 25 km :D
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

by chtělo zesilovače signálu :)
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak po dlouhé době Egosoft trochu "aktualizoval", mají nový screenshot of the week, a to z Rebirthu a Solar Power Plant XL, takže zjevně továrny zůstanou nejspíš částečně stejný, i když designově upravený. Tak doufejme, že Egosoft dodrží slovo a vydaj to do Vánoc.

Return to “Česky / Czech X-Forum”