Klasa A źle się prowadzi?

Koenigsegg prowadzi się bardzo dobrze, no chyba że grasz w trybie hard, tzn. najbardziej realistycznym. Ja wolę grę po prostu, czyli rozrywkę, więc tryb ze wspomaganiem

.
DUCATI akurat nie lubię za bardzo, bo oprócz specyficznego dość chrapliwego klangu silnika nie oferują za wiele wrażeń, przyspieszenia i v-max są takie sobie. Także w realu nie są to motocykle z dobrymi silnikami i prowadzeniem, za to przesadnie drogie jak na włoszczyznę. Żałuję, że tak mało motocykli jest w tej gierce, że nie ma Yamahy, mojej ulubionej marki, że nie mogę się w gierce turlać tym, na którym jeżdżę w realu

. Ale Kawasaki po max podrasowaniu oferuje dobre wrażenia i pewną namiastkę reala

.
Dawno już nie grałem w TDU (odkąd zacząłem sieciować w Battlefielda Bad Company 2), ale jakbyś miał ochotę pojeździć któregoś wieczoru wspólnie po górskich serpentynach, daj znać jakiś czas przedtem, najlepiej na mejla, bo na forum zachodzę niezbyt często. Śmigam na Netii 9,9 Mb/s, więc lagów nie będzie

.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.