Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

infik
x3tc

Post by infik »

tak , mohol by som ctenu komunitu poprosit o dve rady ? :)
nejakym sposobom zaludnym som sa dostal k magnetaru ci ako sa ta lodka vola (je bohova vozi mi moju prepadovu letku a dokonca co vidim prvy krat aj veze strielaju same) a tu je kamen urazu ake dela tam dat neviete niekdo ? ja som nejake flusatka tam narval ale nic moc teda.

a druha je trosku horsia otazocka, hram hru ako volny start obchodnik, proste bez pribehu, nasiel som si nejaky sled zaujimavych missiii u teranou a teraz po jaj ako to bolo mal som u teladi oskenovat a zrusit par paserakou potom odviezt 200 teladia , a zachranit dvoch trosecnikou po skoku k zakladni a doku mi pribeh skoncil a nemam ziadnu moznost ist dalej, neviete mi niekto poradit? ci to uz bol koniec ??? a ja sa tak bavil tymi misiami, nazvy nechcite lebo ja fakt si nepametam nazvy veci :) = vyreseno , naskocilo pokracovanie , tak sa aspon opytam na jednu hard core co uz dlhsie odkladam lebo je hnustna.
meno napisem:
Operace rozhodna zurivost :)
Pruzkumna mise, khacky secktor 841
mam tam vziat nejaku skatulku
problem je ze ked tam vhupnem tak mi daju vzdy na prdel skusal som to v pokrocily eclipse a aj vmagnetarovi , ani tych 400k shieldou nestaci
dakujem
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

tak u operace Final Fury budeš rád, když ti bude stačit M7, ale to až v pozdější části. V tom khaackém sektoru máš asi sebrat data storage device a dovést ho zpět na Military Base v Argon Sector M148. Na tuhle misi je asi nejlepší buď rychlá a silná M3 - Cutlass nebo Spitfire - , nebo M6 - tady je to volné, ale mou nejoblíbenější je Heavy Nemesis :)
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Konkretni rada: skoc tam v Cuttlasovi, namir se primo na tu krabici a prepni se do jedne z vezi (pokud mozno te zadni) a druha at blokuje strely. Vzdycky se zamer na nejblizsi lod a sij to do ni dokud neexploduje nebo neni tak pomala ze te neohrozuje. Nebo si naber jen zbrane, energii a zbytek nakl. prostoru zaber raketama, ktery se rozdelej a leti jich strasna spousta naraz. To proste nemaj sanci sundat. Sice je to ucinne jen na M5 a trochu M4, ale M3 khaaku se na Cuttlase tezce nedotahujou, takze ty te neohrozujou.
infik
x3tc

Post by infik »

Aha dakujeem no ale cutlase nemohu kupit zatial nemam na to repku a poskodeneho co by som si opravil nevidim
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no v te casti uz by si mel mit cutlasse zadara
infik
x3tc

Post by infik »

nemam nedorobil som nejake mise lebo mam obsadit naku lod co veze jump driversy ale ani za svet ten pahjac nechce opustit lod :((((
infik
x3tc

Post by infik »

este taka vec nahodou M6 ci M7 zadara nebude ??

aj ked teraz si vychutnavam moju SPEC-OPS :)
ten magne.... je celkom fajna shipa
4x prepadova stihacka plus miniletadlovka a hned je po piratskych lodkach , uz som aj skusil xenony a tiez celkom to uslo veru
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

hahaha :D
infik
x3tc

Post by infik »

respektivne za aku misiu dostanem toho cutlase ? :)

a nesmeeej saaa ja hram pomaly a tak anby som sa bavil ved o to ide v hre :)
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

já jsem to hahaha myslel na to s těma M6 a M7

cutlasse bys měl dostat potom co zajmeš ten splitský transportér a oskenuješ TL, tak potom v boronskym sektoru (název přesně nwm) bude čekat Odin s Generálem Ishiyamou a ten di dá cutlasse a pak skočí do unknown sector za zyarth's dominion a tam budeš bojovat se splitama a krýt několik TP při boardingu.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

M7 fakt ne. M6 dostanes - Vidara - az dodelas trenink vysadku. ale ten byl tak poskozenej, ze me jen ta oprava stala asi 6 milionu.
infik
x3tc

Post by infik »

no ja hupnem nekde do bezpecia a zvonka to opravim casu dost a penazi malo
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

OK, jestli ti nevadi zabit hodinu tou opravou.... a tu hodinu myslim vazne, to rychlejc nedas. Za tu hodinu mas z par ukolu tak 3 - 4 miliony + par lodi pilotu, co se vzdaji...
infik
x3tc

Post by infik »

nooo to mas pravdu ale v praci kludne zatazim ctrl a popri praci mojej to moze opravovat
infik
x3tc

Post by infik »

tak neviem ale vidara som dosta rychlo 1 vystrel a uz sedi v pristave a tomu lod s marinakmi aj ked mi to pride ze su to skor baletky teraz mam ist do aldrinu tak nevim v com tam letiet ci vo vidarovy ci v tej rychlej m3
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Ja sem letel s Cuttlasem a zvladl jsem to v pohode. Vidar ma asi jenom trochu spatne rozmisteni vezi, coz je v pristi misi celkem nevyhoda. Podle me teda Cuttlas.
infik
x3tc

Post by infik »

Dakujem uz to mam za sebou , ted uz jen final fury :)
ale ako sektor zem a aldrin ci ako to je neviem ci tvorcovia boli celkom ok :)
aldrin uplne na nist suter v strede kludne mozem ist prwedavat a aj vymenit si kolesa na aute kym sa niekam dostanem no hruza
zem ako troska divoke ale nastastie tam nemusim uz ist

apropooo kde nakupim emp kanony do vidara (problem mam s reputacii)

no a na zaver celkom dobra bola dejova linia som sa naozaj pobavil uvidime co este tu je :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

1 mala rada,Vidara VUBEC nepouzivej,nestoji za nic
infik
x3tc

Post by infik »

aha no dobre dobre predat sa da stale ale tie jeho dela stoja za to , teraz mam taku divnu misiu eskortovat konvoj a celkom dobre si podavam nejake korvetky az na to ze ten konvoj caka úred branou a nic :(
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

mimochodem,resis tu otazky,ktere patri do jineho topicu,a tam uz byli reseny

Return to “Česky / Czech X-Forum”