[X3R] Problem z misjami

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

marcin0218

[X3R] Problem z misjami

Post by marcin0218 »

Witam. Zakupiłem grę X3: Reunion. Zainstalowałem patcha 2.5. Zacząłem grac pierwszą misję na poziomie ŁATWIZNA. Jej celem jest patrol. Ale gdy dostaję się do celu, do którego i tak łatwo nie doleciałem bo w zadaniu nie jest to według mnie dokładnie opisane. Ale gdy już doleciałem do CLOUDBASE był tylko jeden wrogi statek, zniszczyłem go i latałem jeszcze z 10 minut i nie napotkałem innego. Co mam dalej robić?
Last edited by marcin0218 on Wed, 2. Dec 09, 13:13, edited 1 time in total.
Urban
x4

Post by Urban »

hmm.. otwieram instrukcje na stronie 82 a tam... "I ujrzał odpowiedź ten, który nie ignoruje pracy włożonej w lokalizacje i instrukcje sumiennie czyta"

Za długo było by się rozpisywać na temat tej misji, zatem zwyczajowo kieruje do instrukcji, albo na "krążku" albo do drukowanej. Tam jest opisane pierwsze 7 misji.

PS. Poziom trudności nie ma wpływu na faktyczną "trudność" misji.. ma wpływ tylko start rozgrywki (ilość kasy i jakieś tam szczegóły

PS2. Przydałby się dopisek do tematu że chodzi o [X3R].
marcin0218

Post by marcin0218 »

Dziękuje :) Już czytam instrukcję. Tylko napisane jest w niej że psuje ona zabawę. Ale jako początkujący muszę sobie pomóc :)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Instrukcja nie psuje zabawy, jest wręcz na początku konieczna. Zepsuć zabawę może czytanie opisów misji, ale przecież nie ma przymusu czytania wszystkich. Czytaj tylko opis misji z którą masz problem.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”