Kolejne pytanko...
Zakupiłem statek M7 i nie mogę nim teraz dokować do stacji ale mam do tego drony Frachtowe, wszystko OK po za takim faktem,
w opcjach drony wcisnę "wracaj do domu" to leci grom go wie gdzie

a w rozkazach obecnie wykonywanych ma napisane "wraca do Tygrysa".
Jest może rada na to ? oraz czy jest możliwość wydania podobnej komendy dla zwykłych dron ?
Bo czasami wyśle 5-10 dron dla odwrócenia uwagi a później męczę się z zbieraniem ich a to na początek każdą drone muszę zatrzymać a następnie złapać e
Co jeszcze mnie wnerwia w M7 niektóre misje wymagają zadokowania do stacji eh... szkoda że wszystkie M7 nie mają chociaż 1 doku na najmniejszy stateczek.
Jeszcze pytanko o poradę:
Wczytałem poprzedniego save z przed zakupu Tygrysa bo zastanawia mnie czy może są lepsze statki M7.
Np:
Boroński Kosogon ze swoim uzbrojeniem jonowym do sciągania Shielda oraz mocne działo Jonowe.
Paradiajński Deimos z mocnym shieldem oraz dokami na 6 statków (ciekawe czy M6 i M3+ może do niego zadokować).
Splicka Panterta która może i nie ma głównych dział (ale i tak trudno strzelać z M7 za słaba sterowność) ale posiada doki na 32 statki również mnie ciekawi jakie statki max. mogą zadokować
Teladiańska Dzierzba może i wolna ale za to ma troche jonowych działek spowalniających cel oraz mocne działo Gausa które zadaje naprawdę duże obrażenia oraz doki na statki
Właśnie mnie dziwi dla czego wiele osób wybiera Tygrysa :/ a i jeszcze słowo o ziemskich statkach, może i są mocne energia praktycznie nigdy nie spada ale ich działa w moim odczuciu to tragedia, działka z myśliwców zamontowane na fregatach i nic mocniejszego
Dziękuje i pozdrawiam.