Podczas wczorajszej inwazji, jaką moje federalne siły ekspedycyjne rozpoczęły w samym sercu paranidiańskiego imperium (żeby było bardziej dla trójokich obejżywe - rozbijam się aktualnie w zdobycznym wojskowym Odyseuszu, wypakowanym GFU Gamma

), czyli w Paranid Prime, po zniszczeniu już ze dwóch stacji (w tym jednej produkującej Szerszenie) oraz paru Herkulesów Przemysłowych, kilku M1 i zdaje się chyba też jednego wrogiego Odyseusza i tego Agamemnona co ma takie wielkie wyrzutnie z przodu, no więc podczas tejże inwazji zauważyłem dryfujący w przestrzeni kontener z "Działem produkcji rakiet" w środku. To cuś miało bodaj klasę XL i 1750 jednostek pojemności. Po załadowaniu na Odysa pojawiła się w dodatkowych poleceniach statku nowa komenda produkcji rakiet (do dwóch naraz).
I tutaj pytanie - czy to jakiś bug ten "dodatek"?
Bo jeśli tak, to bardzo przyjemny, bo oszczędza wysiłków do poszukiwań stacji oferujących rakiety, produkcji własnej z trudno dostępnych surowców itp. Przez godzinkę gry mój Odys wyprodukował mi jakieś 150 Niezidentyfikowanych obiektów, czyli rakiet Kafar

, a obecnie produkuje już kolejną dziesiątkę Tajfunów. I do tego kompletnie beż żadnych surowców, wydaje się jedynie ciagnąć kasę z konta jak za 1 rakietę kupioną w doku zaopatrzeniowym.
Czy ten gadżet wielkości małej fabryki to wylecieć mógł ze zniszczonego statku, czy jako moduł ze stacji, jako faktycznie dział produkcyjny tejże?

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.