[X3 TC] Reputacja dla korporacji
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3 TC] Reputacja dla korporacji
Witam
Mam pytanie czy aby zwiekszyc reputacje dla danej korporacji musimy wykonywac misje czy np można im sprzedawać towary. czy jest jakiś inny sposób?
Pozdrawiam
Piotr
Mam pytanie czy aby zwiekszyc reputacje dla danej korporacji musimy wykonywac misje czy np można im sprzedawać towary. czy jest jakiś inny sposób?
Pozdrawiam
Piotr
-
Raczej za misje...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
Najlepsze są misje bojowe ochrony stacji kosmicznych, czyli rozwalanie piratów, khaków, xenonów. Wtedy szybko dostajesz reputacje i dużo kasy. Jednak warto mieć porządny statek do walki. Ja obecnie rozwalam wszystko Ciężką Nemezis. BTW witam wszystkich H-C graczy X'a 

Gram na: Q6600, EVGA GTX 285, GEIL ultra 2x2GB, OCZ 600 WAT, G15 Keyboard, G5 Mouse, Saitek X52 PRO Joystick
-
A potem mu bana za używanie nieprzyzwoitych słów na forum.klarix wrote:Co za nickname... śmiałem się z 10 minut [ external image ]

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
Tak, dałbym. Nie lubię zielonego koloruklarix wrote:Tak? Dałbyś? Nie przesadzajmy.

Jakby to był brązowy, to git i spoko.
[ external image ]
[ external image ]
-
-
A jest i to nie jedno, zobacz do mojej stopki.
I witam kolegę z Krakowa. A tak poważnie to jak się do ciebie zwracać? Bo raczej S... nie wypada
I witam kolegę z Krakowa. A tak poważnie to jak się do ciebie zwracać? Bo raczej S... nie wypada

[ external image ]
[ external image ]
-
Reputację wobec korporacji podnosisz tylko za wykonywanie na jej zlecenie określonych zadań. Ma to charakter serii misji podobnego do głównych misji w grze (ziemiańskiej, finalna furia, HUB). Stopniowo w ramach wzrostu reputacji możesz liczyc na bonusy w postaci unikalnych statków. Co do bonusów to było to już opisane na oficalnym forum EGOSOFTu jak i na forum alternatywnym (patrz stopka Yacka). Powodzenia Green .....
Swoją drogą proponuje zmienic Ci nicka. Trochę niezręczny dla osób Ci odpowiadających.

-
Tu jest link do nagród za misje korporacji: Korporacje i nagrody za wykonywanie misji
[ external image ]
[ external image ]