M6 czyli co po ciężkim myśliwcu?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

ban.an

M6 czyli co po ciężkim myśliwcu?

Post by ban.an »

Pytanie mam odnośnie korwet.Mam XTM i czy opłaca się zakupić Centaura MkIII?Czy lepiej jest brać zwykłego?
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wypadałoby się przywitać wpierw z kolegami :wink: .

Co się bardziej opłaca, to częściowo można sprawdzić przeglądając statystyki statków tej samej klasy. Znajdź statsy z XTM, wydrukuj w excellu i trzymaj pod ręką jak Cię najdzie kaprys na zakupy :roll: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

M6, a MM6 to inna bajka. Z MM6 prkatycznie co bys nie wzial - wymiata. W klasie M6 juz mozna wybrac miedzy szybkim, a najbardziej opancerzonym
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
ban.an

Post by ban.an »

Aha no witam witam.A raczej heja gwiezdne wilki,czy khaczuszki dopisują?W końcu wiosna i sezon migracyjny się zaczyna XD.Hm różnica w jednym M no.Co ja mam wszystkie klasy pamiętać?XD.Git to buduję fabryczkę i do salonu po nowiutkiego Dodge Centaura MkIII.700koni,turbo,nitro i pierdziawki muzyczne ''ałamojeucho''.O tak.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Chyba pisane na gazie. Nie pić tyle gwiezdnej wódki :twisted: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
skrzacik

Post by skrzacik »

ja osobiscie p raidera lubie :P
ale jak kto woli
korzystam z modu na boostowanie statku z BBS wiec moj raider juz lata troszke szybciej tylko musialem sporo kasy wybulic
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Sauron11 wrote:Chyba pisane na gazie. Nie pić tyle gwiezdnej wódki :twisted: .
:lol: :lol: :lol:

I kosmicznego ziola nie smolic za duzo bo ponoc szkodzi :D
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
ban.an

Post by ban.an »

O przepraszam.Nie byle jakiego zioła tylko telediańską konopię.TelaH już mi się znudziła XD.A czy po centurze brać fregatke czy do niszczyciela zbierać?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”