Krait ?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

padonis

Krait ?

Post by padonis »

Panowie , mam pytanko. Dostałem misję Krait , wiadomości od skorpiona itd. ale tej orki nie widzę i już. niby wyleciała ze sotoczni a jej brak, nie widzę też by była gdzieś zadokowana.

Pomocy - o co biega ?
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
padonis

Post by padonis »

niestety czytałem , pisze gość że nie jest widoczny ale zadokowany w stoczni, niestety ja go tam nie widzę , nie pomaga komunikacja latanie i czekanie itp, jedyna orka jaka jest lata sobie gdzieś dalej ale raczej standardowo
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Orka zawsze czeka zadokowana "w brzuchu" boronskiej stoczni. Gdy rozpoczynasz misje, ona z tamtad wylatuje. Jesli jej nie ma, a zaczales misje to moze oznaczac rowniez, ze orka juz wyleciala. Misja z Kraitem to jedna z najbardziej przegietych w calym xtmie (fatalne bugi i przeskryptowanie doprowadzajace do szewskiej pasji)
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
padonis

Post by padonis »

znalazłem jedną orkę po drodzę ale to nie ta co trzeba, czyli mówiąc inaczej tej mojej właściwej brak
tylko wiadomość że właśnie wylatuje i mam ją śledzić i nic dalej , orki brak

a po jakimś czasie ze misja kaput
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

padonis wrote:znalazłem jedną orkę po drodzę ale to nie ta co trzeba, czyli mówiąc inaczej tej mojej właściwej brak
tylko wiadomość że właśnie wylatuje i mam ją śledzić i nic dalej , orki brak

a po jakimś czasie ze misja kaput
Sh*t happens jak to sie mowi, ja mialem to samo podczas misji z sonenskimi misjami, co uniemozliwilo dalsze jej wykonanie.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
BAAL-Melkart

Post by BAAL-Melkart »

Sorkvild wrote:Sh*t happens
Otóż to :D . Ja też podchodziłem do misji z Kraitem parę razy. W jednym przypadku Orka, którą należy eskortować, zatrzymała się pod jedną z bram i nic, czekanie nic nie dało... Musiałem zaczynać od nowa, ale w końcu zdobyłem ten interesujący statek.
"Nie wszystko, zaiste, bogowie dali jednemu: umiesz zwyciężać, Hannibalu, nie umiesz ze zwycięstwa korzystać."
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Ja zas czekalem 2 godziny az orka minie brame w paranidianskim sektorze gdzie asteroidy sa niemal na sprost bramy. Kolos manewrowal jak oszalaly, gdy chcialem mu pomoc opuyszczajac sektor misja konczyla sie porazka.
We want the Boron back!
padonis

Post by padonis »

pojawiła się orka dwa sektory dalej, oczywiście przyleciała nie z tej strony co trzeba, czyli całkiem przypadkowa. atak piratow, bronię orki i mam nadzieję ze misja się odblokuje... niestety lipa, orka obroniona i lata sobie po sektorku jak głupia, za bramą czeka na nią piracki M6 tak jak w opisie i kropka...

co za posr......a misja

Return to “Polskie / Polish X-Forum”