Ot, nie ma większej tajemnicy w tym.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
No jak to? Przecież są specjalne torpedy do niszczenia stacji.Yacek wrote:To ja napiszę co innego. Rozwalenie stacji Xenków ni jest wcale trudne, raczej czasochłonne. Ja to spokojnie robiłem [...]
[...]. Można też w między czasie posłać kilka rakiet, ale raczej bez sensu bo dużo szkody nie zrobią. Jak generator się naładuje, znów pełny
Wejdź na mamuta, pobierz spolszczenia i po kłopocie.Sauron11 wrote: Tymczasem wczoraj zainstalowałem skrypty BSE i SCS (niestety ten sprzęt, co w doku Teladian się pojawia mam na razie jako ReadText, ale nie miałem czasu żeby to wczoraj sprawdzać, w każdym razie po przypisaniu klawisza działa jak należy).
Stało się.Sauron11 wrote: A jakim statkiem najmniejszym udało się wam Reavera rozwalić? Tylko chwalcie się uczciwie.
Z przodu ma wyrzutnię rakiet i tylko to można instalować. Siła ognia spora, ale wymaga amunicji, a tej wiele nie wejdzie do ładowni i jak ci się skończy to jesteś załatwiony. Z tego względu nie polecam.Sauron11 wrote:Btw. Paranidiański Agamemnon - co on ma zainstalowane na przodzie? Takie wielkie działa, jak nimi wymiata to w parę sekund mój Custodian pęka. Zaplanowałem, że jak zdobędę 100 Tajfunów, to się wezmę właśnie za Agamemnona, spróbuję go od tyłu załatwić i może zdobyć
Dziękować, dziękowaćSauron11 wrote:Gratulacje. A jaki masz konfig uzbrojenia na P Ścigaczu?