Jaki Statek Wg Was Najlepszy
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Jaki Statek Wg Was Najlepszy
Witam wszystkich i proszę o wypowiedzi na temat jaki statek według was jest najlepszy pod względem wykonywania misji typu: bij,zabij ewentualnie przeżyj w trudnych chwilach
?????

-
Hyperion 

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Orinoko
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
Otas Reaper w XTM. Z mniejszych Otas Elite z samonaprawiającym się kadłubem
. W czystej X3: Piracka Nova
Btw. przydałoby się uściślić o jaką klasę statku chodzi, od M3 do M2 są całe lata świetlne wszelakich możliwości

Btw. przydałoby się uściślić o jaką klasę statku chodzi, od M3 do M2 są całe lata świetlne wszelakich możliwości

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Mimo wszystko ja wolę Hyperiona. Jakoś latając Mantisem i zmiatając wszystko na drodze bez problemów, nie czułem takiej satysfakcji jak pokonując wrogów będąc w Hyperionie.Abandon All Hope wrote:Teraz oczywiście Mantis, ale w podstawowym, czystym X3 namiętnie anihilowałem wszystko Hyperionem.
[ external image ]
[ external image ]
-
-
Delfin?Sorkvild wrote:Sokół albo Delfin

Chyba do przeprowadzania błyskawicznych akcji zaczepno-dywersyjnych na tyłach wroga i natychmiastowego wykonania skoku do najbliższego bezpiecznego sektora w celu obniżenia poziomu adrenaliny

Szacun za samobójczą propozycję

No chyba, że bij zabij kosmiczne muchy

-
Odkrywca MK3 z poczwórnym wydechem i z pierdziawkami muzycznymi firmy "ałamojeucho". Oczywiście zaopatrzony w super ekstra broń typu Lej w Dupę Ich...
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Aha sorry zapomnialem dodac, ze chodzi o Sokola w wersji "tragarz"Abandon All Hope wrote:Delfin?Sorkvild wrote:Sokół albo Delfin![]()
Chyba do przeprowadzania błyskawicznych akcji zaczepno-dywersyjnych na tyłach wroga i natychmiastowego wykonania skoku do najbliższego bezpiecznego sektora w celu obniżenia poziomu adrenaliny
Szacun za samobójczą propozycję. Kamikaze Boski Wiatr i nie ma przebacz

Nie moglem sie powstrzymac, zabojczy temat

@Mani
Dobre, dobre

Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
We want the Boron back!
-
Po prostu wymiotłeś z tym tekstemAbandon All Hope wrote:Delfin?Sorkvild wrote:Sokół albo Delfin![]()
Szacun za samobójczą propozycję. Kamikaze Boski Wiatr i nie ma przebacz

Sorkvild Twoja propozycja też niezgorsza

Obrigado pela abertura do fórum, mas nós convidamos você a http://forum.xudb.pl/index.php
-
Przeczytałem se temat
z tym że połowę statków nie wiem gdzie można znaleźć np. Hyperiona. Skorzystam z okazji i się spytam kupiłem nie dawno Cerbera nie jest z nim tak źle ale jaki wy proponujecie statek, który mogę kupić u tych ras :Argoni, Boroni, Paranidianie u tych ras dlatego że mam tam powiedzmy dobrą reputacje
byłbym wdzięczny za odpowiedz.
Chodzi o statek to walki

Chodzi o statek to walki

-
A w jaką grę grasz? X3, czy X3+XTM?
A Hyperiona dostaniesz jak skończysz misję Bala Gi, dostępna z patchem 2.5 do X3, poczytaj w FAQ o misji.
Ja w X3+XTM na początku zawsze byłem zadowolony z Argońskiego Centaura MkIII, tani dobry statek klasy M6, starczał na czas pomiędzy M3, a Hyperionem.
A Hyperiona dostaniesz jak skończysz misję Bala Gi, dostępna z patchem 2.5 do X3, poczytaj w FAQ o misji.
Ja w X3+XTM na początku zawsze byłem zadowolony z Argońskiego Centaura MkIII, tani dobry statek klasy M6, starczał na czas pomiędzy M3, a Hyperionem.
[ external image ]
[ external image ]
-
-
-
Ja w TC też latam Hyperionem i jestem zadowolony. A co do ziemskich statków to M3/M4 mało latałem, natomiast trochę Vidarem i niestety Hyperion wg mnie lepszy.
[ external image ]
[ external image ]
-
-
Zamiast Novy dałbym LX-a, to zdecydowanie najlepszy M3 w czystej grze.
[ external image ]
[ external image ]
-
Najlepsze wg mnie latadła to:
M3 - LX
M6 - Vidar, Rybołów (w czystej grze)
M7 - Seth
M2 - Pyton, (Tyr jest dobry ale do demolki)
M1 - nie używam
Pomimo tego wyliczenia statkiem który i tak przebija wszystkie inne (nieważne czy czysta gra, czy XTM) będzie zawsze Hyperion. To po prostu klasa sama w sobie.
M3 - LX
M6 - Vidar, Rybołów (w czystej grze)
M7 - Seth
M2 - Pyton, (Tyr jest dobry ale do demolki)
M1 - nie używam
Pomimo tego wyliczenia statkiem który i tak przebija wszystkie inne (nieważne czy czysta gra, czy XTM) będzie zawsze Hyperion. To po prostu klasa sama w sobie.
Obrigado pela abertura do fórum, mas nós convidamos você a http://forum.xudb.pl/index.php