No i przydałoby się odwiesić ten wątek autorstwa CBJ u góry.klarix wrote:Ale lepiej już tego tematu nie poruszać.
klarix
W sumie mocno nieaktualny.
Pozdrawiam.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
A skąd takie informacje? Bo planem wydawniczym na stronie Cenegi to nie ma się co sugerować. W każdej chwili może się zmienić.BAAL-Melkart wrote:Niestety, chyba jeszcze poczekamy, bo Cenega nie planuje wydania gry w marcu. Może maj? czerwiec?
Z planu wydawniczego CenegiYacek wrote:A skąd takie informacje? Bo planem wydawniczym na stronie Cenegi to nie ma się co sugerować. W każdej chwili może się zmienić.
A czy to nie jest przypadkiem zamówienie "przedpremierowe"? Nie ważne. Mi tak bardzo się nie spieszy, ale na świecie gra wyszła cztery miesiące temu, więc już chyba najwyższy czas...rolnik_pl wrote:wyraźnie masz napisane "towar dostępny od Lutego 2009r."
Wystarczy by spostrzegawczym
dziadzioMiecio wrote:To znaczy ze dalej nic nie wiadomo może będzie a może nie ,może w lutym ,a może w marcu . a może znudzi się ludziom czekac i nie trza bedzie tego po polsku wydawać. Swoją drogą znowu nie jestem na topie kupiłem se zły komputer Procek AMD 6 GRAM KaRTA ati A TU NIE BĘDZIE DZIAŁAC
"wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 10 GB HDD, Windows 98 SE/Me/2000/XP SP2/Vista SP1" no kurna po co ja kupuje tą grę .