Čekání na vysokou...?
Moderator: DJ Die
-
Čekání na vysokou...?
Je tady na netu ticho popěšině..! Všichni čekáme na Pozemský Problém?? Jéžiši, závisláci, styďte se..a já s vámi.. 

-
Re: Čekání na vysokou...?
No mě to povídej.....Fox Trader wrote:Je tady na netu ticho popěšině..! Všichni čekáme na Pozemský Problém?? Jéžiši, závisláci, styďte se..a já s vámi..

INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
-
-
- Moderator (České)
jo ja poridil terranskou Osaku a ejhle nejen ze jsem zjistil ze nema dockovaci misto ale co je horsi tak se nedaji sehnat zbraneBerkys wrote:Nesytydim se, protoze necekam, ale hraju porad! A zrovna resim, jakou M2 si poridim, protoze chci aby mela aspon 1 dokovaci pozici...
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Nojo, to jsou problémy!DJ Die wrote:jo ja poridil terranskou Osaku a ejhle nejen ze jsem zjistil ze nema dockovaci misto ale co je horsi tak se nedaji sehnat zbraneBerkys wrote:Nesytydim se, protoze necekam, ale hraju porad! A zrovna resim, jakou M2 si poridim, protoze chci aby mela aspon 1 dokovaci pozici...

-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
Tak ryba je v rybníce...ruka v rukávě...či jak to v té reklamě bylo.
Přímo LuftDeutchePoste z Egosoft-Germany..myslím že za ty penízky to stojí..!
Terranská architektura voní novotou, člověk se ve hře orientuje i bez manuálu /první2hodiny hraní
/. Pro sklaní hráče je pár zjednodušení- viz jmenované "nabrání nákladu na palubu bez otevírání vrat", anebo - a to mi vadí více, ikonky nad stanicemi s misemi !? To že palubní počítač automaticky otevře palubní prostor před nákladem, a za ním zavře, tomu bych věřil. Ale že mašina zanalyzuje potenc. mise na okolních stanicích a ukáže na display, na to je na ten "bohatý vesmír" toho málo
... ale holt co se jednomu nelíbí, druhému vyhovuje..
Protivníci jsou zatím nebezpeční jako sedící kachny i s patchem 1.2, ale dál to snad bude těžší.. 

-
Jsi veterán ty kachno, dej si obtížnost na max a bude z tebe lítat peří. 

INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
No tohle asi nebude tím, že je veterán.
Když si vzpomenu na začátky s Busterem v X3R, tak protivníci kromě M3 Nova se zadní věží, nebyli problém. Problém bylo málo energie zbraní a slabé zbraně a štíty proti M3.
Teď zase v Eclipse je člověk skoro bůh, protože je na tom s vybavením, líp než vše ostatní
Když si vzpomenu na začátky s Busterem v X3R, tak protivníci kromě M3 Nova se zadní věží, nebyli problém. Problém bylo málo energie zbraní a slabé zbraně a štíty proti M3.
Teď zase v Eclipse je člověk skoro bůh, protože je na tom s vybavením, líp než vše ostatní

:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
-
Veterán nebo kachna, raději eště prověřím sektory mimo Zemi, aby Xenoni v úvodu nebyli pouze cvičné cíle a venku čekají ostří hoši..Sir_Thomas wrote:Jsi veterán ty kachno, dej si obtížnost na max a bude z tebe lítat peří.

A mimochodem veteráni, kdo z vás začal hrát TC hned za piráta?

-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
jsi aspi spadl z nejakeho vysokeho stromu ze?
kdyz na tebe leti treba 3 Lka a jsi v M3 tak mas stit behem par sekund pryc a i pro M6 jsou nebezpecne jasne Osaka je rozseka flakama jeste nez prileti na dostrel ale mensi lode s tim maji problem protoze nejde uhnout a v M2 je to fuk tam stejne nicemu neuhnes 

Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Holt, nevím vo čem mluvíte, vy "vysocí oficíři" ale mně stačí jedna Nova s tím "ohňometem" - "disturb draconic fire"DJ Die wrote:jsi aspi spadl z nejakeho vysokeho stromu ze?kdyz na tebe leti treba 3 Lka a jsi v M3 tak mas stit behem par sekund pryc a i pro M6 jsou nebezpecne jasne Osaka je rozseka flakama jeste nez prileti na dostrel ale mensi lode s tim maji problem protoze nejde uhnout a v M2 je to fuk tam stejne nicemu neuhnes

Last edited by Fox Trader on Wed, 29. Oct 08, 14:09, edited 1 time in total.
-
Holt, nevím vo čem mluvíte, vy "vyžší oficíři" ale mně stačí jedna Nova s tím "ohňometem" - "disturb draconic fire"DJ Die wrote:jsi aspi spadl z nejakeho vysokeho stromu ze?kdyz na tebe leti treba 3 Lka a jsi v M3 tak mas stit behem par sekund pryc a i pro M6 jsou nebezpecne jasne Osaka je rozseka flakama jeste nez prileti na dostrel ale mensi lode s tim maji problem protoze nejde uhnout a v M2 je to fuk tam stejne nicemu neuhnes

-
- Moderator (České)
-