Čekání na vysokou...?

Moderator: DJ Die

Fox Trader
x3

Čekání na vysokou...?

Post by Fox Trader »

Je tady na netu ticho popěšině..! Všichni čekáme na Pozemský Problém?? Jéžiši, závisláci, styďte se..a já s vámi.. :-)
Sir_Thomas
x4

Re: Čekání na vysokou...?

Post by Sir_Thomas »

Fox Trader wrote:Je tady na netu ticho popěšině..! Všichni čekáme na Pozemský Problém?? Jéžiši, závisláci, styďte se..a já s vámi.. :-)
No mě to povídej..... :D
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Berkys
x4

Post by Berkys »

Nesytydim se, protoze necekam, ale hraju porad! A zrovna resim, jakou M2 si poridim, protoze chci aby mela aspon 1 dokovaci pozici...
Alexander Janko

Post by Alexander Janko »

Ahojte zavislaci no uz vyvrcholenie hry dorazi za neaky cas urcite kedze uz mame na zozname Terran Conflict.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Berkys wrote:Nesytydim se, protoze necekam, ale hraju porad! A zrovna resim, jakou M2 si poridim, protoze chci aby mela aspon 1 dokovaci pozici...
jo ja poridil terranskou Osaku a ejhle nejen ze jsem zjistil ze nema dockovaci misto ale co je horsi tak se nedaji sehnat zbrane
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

DJ Die wrote:
Berkys wrote:Nesytydim se, protoze necekam, ale hraju porad! A zrovna resim, jakou M2 si poridim, protoze chci aby mela aspon 1 dokovaci pozici...
jo ja poridil terranskou Osaku a ejhle nejen ze jsem zjistil ze nema dockovaci misto ale co je horsi tak se nedaji sehnat zbrane
Nojo, to jsou problémy! :cry: Mě Stream nefunguje pro firemní firewall, tak jsem ho nemohl stáhnout.. Ale už jsem si ho objednal na Egosoftu v krabici, takže si zastřílím na Terany taky!!! :lol:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja na terrany nestrilim i kdyz bych potreboval par jejich zbrani navic :lol: to chce holt mit internet doma a ne v praci :wink:
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

DJ Die wrote:ja na terrany nestrilim i kdyz bych potreboval par jejich zbrani navic :lol: to chce holt mit internet doma a ne v praci :wink:
Jo, a taky častěji číst forum. Kdybych hru objednal od české firmy, jak je ve vedlejším topicu uvedena, tak ušetřím 400,-Kč. Ale Boron to ber! Hlavně aby byla hratelná.. :roll:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

asi takto je tam par bugu ale neni to tak hrozne jak X2 a predevsim X3 v prvni verzi ty byly prakticky nehratelne :lol:
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Tak ryba je v rybníce...ruka v rukávě...či jak to v té reklamě bylo. :gruebel: Přímo LuftDeutchePoste z Egosoft-Germany..myslím že za ty penízky to stojí..! :thumb_up: Terranská architektura voní novotou, člověk se ve hře orientuje i bez manuálu /první2hodiny hraní :roll: /. Pro sklaní hráče je pár zjednodušení- viz jmenované "nabrání nákladu na palubu bez otevírání vrat", anebo - a to mi vadí více, ikonky nad stanicemi s misemi !? To že palubní počítač automaticky otevře palubní prostor před nákladem, a za ním zavře, tomu bych věřil. Ale že mašina zanalyzuje potenc. mise na okolních stanicích a ukáže na display, na to je na ten "bohatý vesmír" toho málo :cry: ... ale holt co se jednomu nelíbí, druhému vyhovuje.. :wink: Protivníci jsou zatím nebezpeční jako sedící kachny i s patchem 1.2, ale dál to snad bude těžší.. :lol:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Jsi veterán ty kachno, dej si obtížnost na max a bude z tebe lítat peří. :D
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

No tohle asi nebude tím, že je veterán.

Když si vzpomenu na začátky s Busterem v X3R, tak protivníci kromě M3 Nova se zadní věží, nebyli problém. Problém bylo málo energie zbraní a slabé zbraně a štíty proti M3.

Teď zase v Eclipse je člověk skoro bůh, protože je na tom s vybavením, líp než vše ostatní :wink:
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Sir_Thomas wrote:Jsi veterán ty kachno, dej si obtížnost na max a bude z tebe lítat peří. :D
Veterán nebo kachna, raději eště prověřím sektory mimo Zemi, aby Xenoni v úvodu nebyli pouze cvičné cíle a venku čekají ostří hoši.. :wink:
A mimochodem veteráni, kdo z vás začal hrát TC hned za piráta? :roll: Já tedy zatím ne! :P
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

tak Xenoni maji PBE takze opravdu nejsou jen cvicne cile protoze jejich strelam se neda uhnout ani nahodou
za piraty nehraju nikdy takze asi tak :lol:
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

A co je na PBE nebezpečného?? :? Vždyt je to jen škrábnutí na štítu 8)
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jsi aspi spadl z nejakeho vysokeho stromu ze? :P kdyz na tebe leti treba 3 Lka a jsi v M3 tak mas stit behem par sekund pryc a i pro M6 jsou nebezpecne jasne Osaka je rozseka flakama jeste nez prileti na dostrel ale mensi lode s tim maji problem protoze nejde uhnout a v M2 je to fuk tam stejne nicemu neuhnes :lol:
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

DJ Die wrote:jsi aspi spadl z nejakeho vysokeho stromu ze? :P kdyz na tebe leti treba 3 Lka a jsi v M3 tak mas stit behem par sekund pryc a i pro M6 jsou nebezpecne jasne Osaka je rozseka flakama jeste nez prileti na dostrel ale mensi lode s tim maji problem protoze nejde uhnout a v M2 je to fuk tam stejne nicemu neuhnes :lol:
Holt, nevím vo čem mluvíte, vy "vysocí oficíři" ale mně stačí jedna Nova s tím "ohňometem" - "disturb draconic fire" :evil: nebo jak se ta zbraň jmenuje :? (vždy když jsem ji skenl, tak mě sejmuli), a jsem na dva výstřely dehydrovaný.. M4 zdraví
Last edited by Fox Trader on Wed, 29. Oct 08, 14:09, edited 1 time in total.
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

DJ Die wrote:jsi aspi spadl z nejakeho vysokeho stromu ze? :P kdyz na tebe leti treba 3 Lka a jsi v M3 tak mas stit behem par sekund pryc a i pro M6 jsou nebezpecne jasne Osaka je rozseka flakama jeste nez prileti na dostrel ale mensi lode s tim maji problem protoze nejde uhnout a v M2 je to fuk tam stejne nicemu neuhnes :lol:
Holt, nevím vo čem mluvíte, vy "vyžší oficíři" ale mně stačí jedna Nova s tím "ohňometem" - "disturb draconic fire" :evil: nebo jak se ta zbraň jmenuje :? (vždy když jsem ji skenl, tak mě sejmuli), a jsem na dva výstřely dehydrovaný.. M4 zdraví
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jo ty plamenomety to je taky mor taky me parkrat tim pocuchali stity kdyz me trefil vlastni proste tady ty zbrane kterym se neda uhnout by NPC mit moc nemeli
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Viděl jsem, jak pirátská Nova lehce sejmula tím plamenometem M6. :o Holt, to za našich mladých časů X3 Reunion nebývalo.. :gruebel: Ale ten vesmír TC se mi stejně moc líbí, ikdyž je divočejší.. :lol:

Return to “Česky / Czech X-Forum”