[X3 XTM] +skrypty. Serdeczne Podziekowania .
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3 XTM] +skrypty. Serdeczne Podziekowania .
Zakladam nowy temat i prosze forumowiczow o przylaczenie sie do mojego uznanie i podziekowania za prace nad skryptami za poszukiwaniami nowych usprawnien do naszego X3 za udzielanie nam pomocy w trudnych chwilach za porady co i jak mamy robic gdzie leciec , komu urwac male co nieco , i za caloksztalt za to ze im sie chce i robic to zupelnie bezinteresownie.
Bo wychodzi nato ze potrafimy tylko brac i cieszyc sie z cudzej pracy nie
silac sie na to zeby przynajmniej podziekowac tym co pracuja dla nas .
Aby nam sie lepiej gralo, by bylo jakies urozmaicenie w grze , by wreszcie nie znudzila nam sie zaszybko ta gra .
Chce rowniez przeprosic tych ktorych nie wymienie gdyz jest mi ciezko znac wszystkich co pracuja nad skryptami i pomagaja takim jak ja co niewiele znaja sie na wyszukiwaniu roznych pliczkow poprawianiu ich i udostepnianiu szerszemu gronu graczy .
na wstepie chcialam podziekowac moderatorom za uczymywanie tego serwera pomoc w spolszczaniu skryptow .
na szczegulne uznanie z mojej strony zasluguja takie osoby jak
LeWar
Yacek
Sauron11
Deady
Stalowy
i wielu wielu innych co chca nam pomagac nie biarac nic za to.
nie wiem jak inni alew wiedzcie iz ja Doceniam wasza prace i chetnie pomoge w miare moich skromnych mozliwosci
z wielkim szacunkiem dlawas
Joanna
Bo wychodzi nato ze potrafimy tylko brac i cieszyc sie z cudzej pracy nie
silac sie na to zeby przynajmniej podziekowac tym co pracuja dla nas .
Aby nam sie lepiej gralo, by bylo jakies urozmaicenie w grze , by wreszcie nie znudzila nam sie zaszybko ta gra .
Chce rowniez przeprosic tych ktorych nie wymienie gdyz jest mi ciezko znac wszystkich co pracuja nad skryptami i pomagaja takim jak ja co niewiele znaja sie na wyszukiwaniu roznych pliczkow poprawianiu ich i udostepnianiu szerszemu gronu graczy .
na wstepie chcialam podziekowac moderatorom za uczymywanie tego serwera pomoc w spolszczaniu skryptow .
na szczegulne uznanie z mojej strony zasluguja takie osoby jak
LeWar
Yacek
Sauron11
Deady
Stalowy
i wielu wielu innych co chca nam pomagac nie biarac nic za to.
nie wiem jak inni alew wiedzcie iz ja Doceniam wasza prace i chetnie pomoge w miare moich skromnych mozliwosci
z wielkim szacunkiem dlawas
Joanna
w odleglych zakatkach galaktyki jest moj dom tam mnie szukaj .
-
Dzięki
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
-
-
-
-
-
Skoro wszyscy tak pięknie dziękują to i ja się przyłączę. Aż nie potrafię tak pięknie i rozwiąźle pisać to napiszę krótko:
Jak zaczynałem swoją przygodę z X3 czułem się bardzo zagubiony w świecie X3, tyle różnych opcji, poleceń itp. Instrukcje gry przez pierwszy miesiąc trzymałem przed sobą na biurku. Potem przyszła kolej na Forum, najpierw czytanie, później nieśmiałe próby pisania pytań. I tu zawiodłem się wielce, na moje pytania, albo nie dostawałem odpowiedzi, albo po miesiącu ktoś coś wykrętnie odpowiedział. Wtedy w mojej podłej główce zrodził się niecny plan: utrudnić i uprzykrzyć wszystkim grę w X3 tak aby przestali grać. A kiedy zostanę ostatnim graczem i cały świat X3 będzie należał do mnie, wtedy wezmę płytę CD z instalką gry, połamie ją i wyrzucę do kosza.
A tak poważnie, to życzę wszystkim grającym i czytającym Forum, a aby gra sprawiała wam tyle przyjemności co mnie. Oraz, czego życzę i sobie, aby trwało to jak najdłużej.
Jak zaczynałem swoją przygodę z X3 czułem się bardzo zagubiony w świecie X3, tyle różnych opcji, poleceń itp. Instrukcje gry przez pierwszy miesiąc trzymałem przed sobą na biurku. Potem przyszła kolej na Forum, najpierw czytanie, później nieśmiałe próby pisania pytań. I tu zawiodłem się wielce, na moje pytania, albo nie dostawałem odpowiedzi, albo po miesiącu ktoś coś wykrętnie odpowiedział. Wtedy w mojej podłej główce zrodził się niecny plan: utrudnić i uprzykrzyć wszystkim grę w X3 tak aby przestali grać. A kiedy zostanę ostatnim graczem i cały świat X3 będzie należał do mnie, wtedy wezmę płytę CD z instalką gry, połamie ją i wyrzucę do kosza.
A tak poważnie, to życzę wszystkim grającym i czytającym Forum, a aby gra sprawiała wam tyle przyjemności co mnie. Oraz, czego życzę i sobie, aby trwało to jak najdłużej.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
HIHIHI
Yacek napisal-
Instrukcje gry przez pierwszy miesiąc trzymałem przed sobą na biurku.
coz to widac ze czymales przez przynajmniej miesiac albo i dluzej , hihihihi
ty jestes nasza chodzaca encyklopedja- kompedium wiedzy na temat X3.
pozatym nie powinienes pisac tej odpowiedzi , no chyba ze nie czytales pierwszego posta zakladajacego ten temat , wiec prosze cie bardzo o powturne uwazne przeczytanie posta zakladajacego ten temat .
dzieki wam za poparcie mojego apelu ale mimo wszystko nie jestem zadowolona z winikow .
widac jest sporo ludzi niewdziecznych za prace jaka koledzy wlozyli by nam sie lepiej gralo ,
wzasadzie to niewielki odsetek ludzi jest widac zadowolonych z pomocy i skryptow na tym FORUM skoro tak malo osub wyrazilo swoja wdziecznosc ,
ale wymagac to potrafia i jeszcze pretensje ze to nie takie a tamto nie srakie !
ogulnie przykro mi sie zrobilo patrzac na wyswietlenia i porownujac z odpowiedziami ?
czy naprawde tak trudno jest powiedziec kilka slow w podziece za pomoc ,
wydaje mi sie ze nie !
a napewno ludziom co nam pomagaja bylo by cieplej na sercu ze ktos to docenia .
Prosze Moderatora o usuniecie tego tematu bo chcialam dobrze a wyszla zenada i wstyd mi ze niechcacy odkrylam prawde ze brac jest latwo ale nie stac nikogo poza kilkoma ludzmi by napisac pare slow.
z pozdrowieniami Joanna.
Yacek napisal-
Instrukcje gry przez pierwszy miesiąc trzymałem przed sobą na biurku.
coz to widac ze czymales przez przynajmniej miesiac albo i dluzej , hihihihi
ty jestes nasza chodzaca encyklopedja- kompedium wiedzy na temat X3.
pozatym nie powinienes pisac tej odpowiedzi , no chyba ze nie czytales pierwszego posta zakladajacego ten temat , wiec prosze cie bardzo o powturne uwazne przeczytanie posta zakladajacego ten temat .
dzieki wam za poparcie mojego apelu ale mimo wszystko nie jestem zadowolona z winikow .
widac jest sporo ludzi niewdziecznych za prace jaka koledzy wlozyli by nam sie lepiej gralo ,
wzasadzie to niewielki odsetek ludzi jest widac zadowolonych z pomocy i skryptow na tym FORUM skoro tak malo osub wyrazilo swoja wdziecznosc ,
ale wymagac to potrafia i jeszcze pretensje ze to nie takie a tamto nie srakie !
ogulnie przykro mi sie zrobilo patrzac na wyswietlenia i porownujac z odpowiedziami ?
czy naprawde tak trudno jest powiedziec kilka slow w podziece za pomoc ,
wydaje mi sie ze nie !
a napewno ludziom co nam pomagaja bylo by cieplej na sercu ze ktos to docenia .
Prosze Moderatora o usuniecie tego tematu bo chcialam dobrze a wyszla zenada i wstyd mi ze niechcacy odkrylam prawde ze brac jest latwo ale nie stac nikogo poza kilkoma ludzmi by napisac pare slow.
z pozdrowieniami Joanna.
-
Joasiu
Po pierwsze to czytałem oczywiście pierwszego posta w tym temacie i podobnie jak LeWaR i Stalovy dziękuję, przede wszystkim Tobie za słowa uznania i docenienia naszych działań.
Po drugie, nie przejmuj się ilością odpowiedzi, to nie o to chodzi, żaden z nas (myślę że mogę pisać w imieniu wymienionych kolegów) nie robi tego dla poklasku i sławy na forum. Po prostu, ktoś kiedyś nam pomógł, teraz my spłacamy dług i pomagamy innym.
Pozdrawiam
PS. Czemu nie opowiadasz? Wiesz gdzie!
Po pierwsze to czytałem oczywiście pierwszego posta w tym temacie i podobnie jak LeWaR i Stalovy dziękuję, przede wszystkim Tobie za słowa uznania i docenienia naszych działań.
Po drugie, nie przejmuj się ilością odpowiedzi, to nie o to chodzi, żaden z nas (myślę że mogę pisać w imieniu wymienionych kolegów) nie robi tego dla poklasku i sławy na forum. Po prostu, ktoś kiedyś nam pomógł, teraz my spłacamy dług i pomagamy innym.
Pozdrawiam
PS. Czemu nie opowiadasz? Wiesz gdzie!
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]
-
Ale ozzochodzi?Balbinka wrote:(...)dzieki wam za poparcie mojego apelu ale mimo wszystko nie jestem zadowolona z winikow. widac jest sporo ludzi niewdziecznych za prace jaka koledzy wlozyli by nam sie lepiej gralo, wzasadzie to niewielki odsetek ludzi jest widac zadowolonych z pomocy i skryptow na tym FORUM skoro tak malo osub wyrazilo swoja wdziecznosc(...)

Nie trzeba dziękować, wystarczy używać z zadowoleniem i radochą

Chciałaś dobrze i dobrze wyszło, więc kontynuuj też dobrze w tym tonie. Żadnej żenady nie ma, a wstydu tym bardziej. Fakt, że mało osób odpisało w wątku, o niczym nie świadczy. Pomyśl, że te kilka osób reprezentuje całą rzeszę niepiśmiennych użytkowników, a może poczujesz się lepiejBalbinka wrote:Prosze Moderatora o usuniecie tego tematu bo chcialam dobrze a wyszla zenada i wstyd mi ze niechcacy odkrylam prawde ze brac jest latwo ale nie stac nikogo poza kilkoma ludzmi by napisac pare slow.

-
-
nie chodzi mi o poklask dla was i wiem iz nie robicie tego dla slawy jak to napisal Yacek ale mam wewneczna potrzebe napisac przynajmniej
< DZIEKUJE WAM >
z tego prostego powodu iz gdyby byla tylko taka sucha gra bez dodatkow bez scryptow bez forum to tez mozna by bylo grac ale jak dlugo ???? czy nie byla by fajna na poczatek ale potem by stawala w gardle tak jak ugotowane ziemniaki bez dodatkow (okrasy) <okreslenie staropolskie>???
jak dlugo mozna jest suchy makaron ??? i wdodatku nie dogotowany ???
mnie chodzilo oto ze tacy ludzie jak wy sa nam potrzebni bo nie wszyscy sie znaja na informatyce na programach na jezykach , ja znam 3 jezyki ale tego co najwazniejszy i najpotrzebniejszy to nie znam ,
dzieki uprzejmosci czlowieka nieznanego mi osobiscie mam X3 reunion .
przyslal mi z polski za fre * zawiezyl mi iz posle mu kase na konto,
umawialismy sie ze wplacy mu jak dostane wyplate a on mi wyle jak bedzie mial kase na koncie ,
gre dostalam w pierwszym autobusie po naszej rozmowie a do kasy bylo jeszcze pol miesiaca.
takich ludzi cenie za to ze chca pomuc i maja wiare w ludzi.
tacy wlasnie wy jestescie macie wiare w ludzi kochacie to co robicie , i chcecie sie tym podzielic .
nie wiem ile warte jest dlawas moeje podziekowanie ale ja mam swiadomosc iz przynajmniej zrobilam to co potrafie .
ale macie racje sa ludzie i niepismienni bo nikogo nic nie kosztuje napisac pare slow ani nikomu nic nie odpadnie niue ubedzie i tak dalej .
pozdrawiam was serdecznie ze slonecznej szwecji
Joanna
< DZIEKUJE WAM >
z tego prostego powodu iz gdyby byla tylko taka sucha gra bez dodatkow bez scryptow bez forum to tez mozna by bylo grac ale jak dlugo ???? czy nie byla by fajna na poczatek ale potem by stawala w gardle tak jak ugotowane ziemniaki bez dodatkow (okrasy) <okreslenie staropolskie>???
jak dlugo mozna jest suchy makaron ??? i wdodatku nie dogotowany ???
mnie chodzilo oto ze tacy ludzie jak wy sa nam potrzebni bo nie wszyscy sie znaja na informatyce na programach na jezykach , ja znam 3 jezyki ale tego co najwazniejszy i najpotrzebniejszy to nie znam ,
dzieki uprzejmosci czlowieka nieznanego mi osobiscie mam X3 reunion .
przyslal mi z polski za fre * zawiezyl mi iz posle mu kase na konto,
umawialismy sie ze wplacy mu jak dostane wyplate a on mi wyle jak bedzie mial kase na koncie ,
gre dostalam w pierwszym autobusie po naszej rozmowie a do kasy bylo jeszcze pol miesiaca.
takich ludzi cenie za to ze chca pomuc i maja wiare w ludzi.
tacy wlasnie wy jestescie macie wiare w ludzi kochacie to co robicie , i chcecie sie tym podzielic .
nie wiem ile warte jest dlawas moeje podziekowanie ale ja mam swiadomosc iz przynajmniej zrobilam to co potrafie .
ale macie racje sa ludzie i niepismienni bo nikogo nic nie kosztuje napisac pare slow ani nikomu nic nie odpadnie niue ubedzie i tak dalej .
pozdrawiam was serdecznie ze slonecznej szwecji
Joanna
-
Mówi się, że "mowa jest srebrem, a milczenie złotem". Coś w tym jest.
Tak też jest z moją wdzięcznością. Jest tak ogromna, że aż niewypowiedziana. Bo i jak wyrazić wdzięczność za...
sex? Cieszą się nim wszyscy ( dorośli oczywiście ), ale przyjmujemy go jako oczywistą oczywistość. A przecież jest za co dziękować. Bo czymże byłoby życie bez...
Lub jak dziękować za radość posiadania dzieci? Więc obserwujemy je tylko, zajmujemy najlepiej jak potrafimy okazując im swoje uczucia na każdym kroku i po prostu jesteśmy wdzięczni.
A coraz częściej łapię się na tym, że myślę o tej grze i "uprawiając miłość" i okazując ją
.
Więc panowie - WIELKIE DZIĘKUJĘ - bo nie potrafię ubrać mojej wdzięczności za Waszą pracę i pomoc w odpowiedniejsze słowa.
Pozdrawiam
Tak też jest z moją wdzięcznością. Jest tak ogromna, że aż niewypowiedziana. Bo i jak wyrazić wdzięczność za...
Spoiler
Show
sex? Cieszą się nim wszyscy ( dorośli oczywiście ), ale przyjmujemy go jako oczywistą oczywistość. A przecież jest za co dziękować. Bo czymże byłoby życie bez...
A coraz częściej łapię się na tym, że myślę o tej grze i "uprawiając miłość" i okazując ją

Więc panowie - WIELKIE DZIĘKUJĘ - bo nie potrafię ubrać mojej wdzięczności za Waszą pracę i pomoc w odpowiedniejsze słowa.
Pozdrawiam
-
Pomimo tego, że jestem całkowitym "świerzakiem" na tym forum chciałbym się przyłączyc do apelu Balbinki.
Przed założeniem netu nie miałem pojęcia, że tylu ludzi podziela moją pasję życiową, jaką jest X3, a po wczytaniu się w poszczególne tematy, że pomagają innym, dzielą się swoją wiedzą, spostrzeżeniami i robią to całkowicie bezinteresownie, poświęcając dla nas swój czas.
Dzięki wam...
Przed założeniem netu nie miałem pojęcia, że tylu ludzi podziela moją pasję życiową, jaką jest X3, a po wczytaniu się w poszczególne tematy, że pomagają innym, dzielą się swoją wiedzą, spostrzeżeniami i robią to całkowicie bezinteresownie, poświęcając dla nas swój czas.
Dzięki wam...