Low FPS !!!
Moderator: DJ Die
-
Low FPS !!!
Zdravím. Kdykoliv hraju a někdo začne sřílet tak FPS mám klidně i pod 10 i 5. Newim už co stím nikde nemůžu najít žádné skripty že bych třeba odstranil nebo spíš ořezal nějak ty lasery fakt už newim co dál seká se to i při boji s jednou lodí. Fakt díky za pomoc.
-
-
mno prvni co bych udelal je, z bych vypnul antialiasing, teda pokud ho mas zaplej... atinam nedela dobre... nicmene jina verze ovladacu by taky mohla pomoci...
osobne jsem mel nejakou dobu problem s shock wave generatorem, hra jela jak vino, ale jak nekdo vystrelil z SWG hra se citelne zpomalila, nevim cim to bylo, ted uz mi to nedela
osobne jsem mel nejakou dobu problem s shock wave generatorem, hra jela jak vino, ale jak nekdo vystrelil z SWG hra se citelne zpomalila, nevim cim to bylo, ted uz mi to nedela
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
sry vždyžtak nemyslel jsem to nějak os.zaja wrote:No chlape newim mám x1950 4gb ramek jen ten procesor trochu pohořívá tak newim jako normálně mě to valí na top detaily okolo 50-60 FPS tak newim !!!
syk má pravdu, antialiasing zkusit vypnout když ho nemáš zap. tak sníž detail level a kdyby ani to tak nám ukaž jakej máš komp a nějak ti poradíme
-
-
Mě asi odveze,levandulak wrote:Rád bych se zeptal na jednu, pro Vás znalce možná úplnou blbost. Dlouho a marně přemýšlím a na netu hledám, co to je ten antialiasing. K čemu??? já nějak nevidím rozdíl mezi tím je-li zapnutý nebo né.

http://www.svethardware.cz/art_doc-694B ... 4B6BA.html
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
jeste to zkusim ja, polopate... monitor dokaze rovnou caru zobrazit pouze pokud je vodorovne, svisle nebo pod uhlem 45... (mozna je to trosku jinej ale pro priklad to staci)
ostatni cary pod jinym uhlem jsou zubaty...
AntialiAsing se snazi ty zubaty cary upravit tak, aby to nebylo tolik videt...
bohuzel to sebere nejakou cast vykonu graficky karte... obecne plati, ze cim slabsi karty, tim vetsi zatez pro ni, pokud je AA zaplej...
je vic urovni AA... 1x, 2x, 4x... atd ...
AA je narocny na vypocet a kazdej vyssi stupen je narocnejsi nez predchozi a to pomerne hodne
bylo by pomerne dobry, kdyby ses zminil, co ze to vlastne za grafiku a CPU mas
ostatni cary pod jinym uhlem jsou zubaty...
AntialiAsing se snazi ty zubaty cary upravit tak, aby to nebylo tolik videt...
bohuzel to sebere nejakou cast vykonu graficky karte... obecne plati, ze cim slabsi karty, tim vetsi zatez pro ni, pokud je AA zaplej...
je vic urovni AA... 1x, 2x, 4x... atd ...
AA je narocny na vypocet a kazdej vyssi stupen je narocnejsi nez predchozi a to pomerne hodne
bylo by pomerne dobry, kdyby ses zminil, co ze to vlastne za grafiku a CPU mas
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W