Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Warto, ale uprzedzam że ciężko. Ja wylądowałem u Teledian i tylko z nimi mogłem handlować na początku. U pozostałych ras nawet zadokować do stacji handlowych nie mogłem, do sektorów centralnych wlecieć się nie dało, zaraz przeganiali. Teraz mam już u wszystkich wysoką reputację, oprócz Gonerów i Ziemian. Najgorzej zawsze zacząć podbijać reputację. U Boronów bardzo długo miałem niską i nie mogłem ruszyć z miejsca bo w ich sektorach jak na złość był spokój. Ale jak już ruszysz i dokować możesz to UT-ki zrobią swoje.Nothing_PL wrote: 6.Warto grać od poczatku Wrogiem publicznym?
Czytaj dokładniej: 167 sekund lotu. A że dystans jest źle liczony? To pewnie wina błędnych danych wejściowych.Remx wrote:Witam
z racji ze to noobowe pytanie to zadam je tutaj...
Na stronce http://www.xudb.eu.org/index.php?p=rocket&m=1&c=153
mamy opis rakiet i niby z opisu wychodzi ze rakieta Jedwabniak ma zasieg 167 metrów
ok przestaje czytać te X-DB bo tylko mieszaTen typ rakiety jest wynalazkiem pirackiego ugrupowania o nazwie Yaki. Za pomocą wzmocnionych cząstek jonowych uszkadza systemy elektroniczne i napęd trafionego statku, nie naruszając kadłuba i innych urządzeń.
DziekiDrugie pytanko..
Opłaca się naprawić statek LX za 2,5m czy pozostac przy Elicpsa
No i trzecie pytanko..
Ktoś tam wspominał ze Tern jest statkiem do rozstawiania Min ale z parametrow wnioskuje ze ma tez w miare dobre paramtetry bojowe..
Czy nadaje się on do walki ?