Válka se Splity...

Moderator: DJ Die

Plánujete vyhlásit Splitům válku?

Ano
13
48%
NE
10
37%
Už se stalo
0
No votes
Nevím
4
15%

Total votes: 27

DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ano terrani maji na svedomi Xenony ale taky se to snazili napravit byl to prece Kyle Brennan kdo znicil jejich M0 ale protoze tvurci X universe znami jen jako Old Ones(treba Sohnen jimz patrila ta zahadna maskovana lod v pribehu) si to nepreji tak se jim to nepodari uplne
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
farmer
x3ap

Post by farmer »

Argoni jsou potomci kolonistu ze zeme, ale kdyz Nathan Gunne znicil branu ze zeme do Xuniverse (Brennans Triumph), tak se znicila i jedina znama brana mezi temahle svety. A souradnice se nejak nepochopitelne ztratily a v ty brane uz taky nejsou ulozeny.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ty v brane znicila posadka AP Gunneru prave aby se Xenoni nemohli vratit na Zemi
R8antik
x3

Post by R8antik »

DJ Die wrote:ty v brane znicila posadka AP Gunneru prave aby se Xenoni nemohli vratit na Zemi
Takže jestli sem to dobře pochopil tak si Terrani zachránili vlastní "zadky" a na ostatní které dostali do srabu se vyprdli! "To by mohli aspoň grátis hodit ňákou loďku!" :twisted: By se šikla.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nevyprdli ale co meli delat? museli zachranit zemi ktera se nemela v te dobre jak branit kdezto Argoni zatlacili Xenony pryc
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

DJ Die wrote:ty v brane znicila posadka AP Gunneru prave aby se Xenoni nemohli vratit na Zemi
Stejně ji zase našli! Několik let po zniční brány do systému Sol skočilo 6 Terraformů/Xenonů... a po jejich zničení se lidi rozhodli vyvinout projekt skokových lodí/drivů.

Takže bych taky čekal mnohem aktivnější zapojení Terranů do boje s Xenony.
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
Cruiser47
x3

Post by Cruiser47 »

je to tady ok.nevim ale jako muzu zacit uvazovat 100 milionech kreditu, vzdyt mam 5 tovarni a mam 5,4 miliona!!! ja chapu obchod, mam 2 UT a dost sektoru mam objavenejch, ale stale nevim kde vydelat ty velky prachy :(
syk

Post by syk »

souhlasim s torgenem ... lidi jsou sajrajt

a hlavne za xenony muzou oni... hlavne oni by se meli snazit...
osobne jejich kecy v Heretic End povazuju za me omezovani

osobne planuju, ze sektor Heretic End vycistim do posledni lode od tech namyslenej debilu

nicmene dobit sektor splitu dokaze kazdej... pokud je tu nejakej hrdina... co takhle sector over sektoru xenonu?
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

syk wrote:nicmene dobýt! sektor splitu dokaze kazdej... pokud je tu nejakej hrdina... co takhle sector takeover sektoru xenonu?
No a co s tím? Je to hodně těžký? Ještě sem v xenon sectoru pořádně nebojoval, jen včera jsem lstí zničil dvě K v Xenon sectoru 101 bez jedinýho výstřelu :wink:

Chci se zeptat, kde je vrak xenonský M0 v sectoru 101 ? Já našel jen ten starej Titan (myslíte, že ho půjde přetáhnout branou jinam? :) )

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Cruiser47 wrote:je to tady ok.nevim ale jako muzu zacit uvazovat 100 milionech kreditu, vzdyt mam 5 tovarni a mam 5,4 miliona!!! ja chapu obchod, mam 2 UT a dost sektoru mam objavenejch, ale stale nevim kde vydelat ty velky prachy :(
Pročti si forum je to tady už několikrát vysvětleno a hlavně piš tam kam to patří. Tento topic není o obchodování. :roll:
Moonman
x3

Post by Moonman »

syk wrote: nicmene dobit sektor splitu dokaze kazdej... pokud je tu nejakej hrdina... co takhle sector over sektoru xenonu?
Mno já vyčistil Xenon sector 347,472 a 598. Ze začátku tam bylo moooc lodí, tož to byla prasárna. Mám tam hozený křižníky a ty se tam starají o nevítanou návštěvu :D
syk

Post by syk »

jiste sektor lze vycistit celkem snadno... osobne tak delam penize
nicmene nemyslel jsem sektor vycistit, ale ovladnout a mit ho pod kontrolou

jde o to, ze xenoni postupne spawnuji a sektor opet doplnuji
uhlidat stanice preci jenom da trochu prace... to se treba se splity nebo jinou rasou neda srovnat
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Moonman
x3

Post by Moonman »

syk wrote:jiste sektor lze vycistit celkem snadno... osobne tak delam penize
nicmene nemyslel jsem sektor vycistit, ale ovladnout a mit ho pod kontrolou

jde o to, ze xenoni postupne spawnuji a sektor opet doplnuji
uhlidat stanice preci jenom da trochu prace... to se treba se splity nebo jinou rasou neda srovnat
No je pravda, že já tam nic nestavím. Jen sem to vyčistil pro obchodníky, aby mohli bezpečně prolétávat do sousedních sektorů. Ale jak jsem psal výše, udržuji tyto sektory stále čisté :wink:
cajan
x3tc

Post by cajan »

oplati se utocit na Splity?Ziska se tim nejakej sektor?
Eskymak

Post by Eskymak »

Splitové mi nevadí, už mám rozdělaný Paranidy, je to dobrej zdroj přímu hlídat sousedící sektory s paranidskýma, u každy brány v těchto sektorech jsem dal minimálně 15 laser tower, takže nikdo z nich neproletí a jen občas pozbíram náklady co zůstanou po lodích a zabavim lodě co zbydou po pilotech :lol:

Jen mi už pověst u boronů klesla o tři úrovně ale to další vlna útoků spraví
:twisted:
Lord D
x3

Post by Lord D »

Eskymak wrote:Jen mi už pověst u boronů klesla o tři úrovně ale to další vlna útoků spraví
:twisted:
Vidíš to. Kdyby jsi likvidoval v Boronských sektorech Splity tak ti pověst poroste :lol:, neříkej že jsi náboženský anti-fanatik že ti vadí Velekněz :wink:
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
cajan
x3tc

Post by cajan »

obchoduju spis s Boronmi a Teladi.
Spliti s tou harmonikou u tvare :) nemusim je. laserove veze dobrej napad!!!skusim to.
Paranide zatim neutral.

Mate uz nekdo sektor po Splitech s tim ze uz je vas :?:

Return to “Česky / Czech X-Forum”