[X3] Multiplayer mod?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

BQB Oslony podczas dopalacza byly, ale "nie wytrzymywaly" predkosci i bardzo szybko sie ich pozbywales. O ile dobrze pamietam, to upgrade silnika byl nieskonczony tyle, ze za kazdy kolejny trzeba bylo placic x2. ostatecznie latalo sie z taka predkoscia, ze zanim czlowiek sie polapal to juz byl w innym sektorze :D
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A ja bym chciał aby standardowe prędkości w iksach były 2-3x większe, tak jak i sektory - takie MWM w standardzie :).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Sauron11 wrote:A ja bym chciał aby standardowe prędkości w iksach były 2-3x większe, tak jak i sektory - takie MWM w standardzie :).
Popieram w 100%.
I żeby SETA przy wyłączonym autopilocie nie wyłączał się przy zmianie kierunku lotu.

Rozmarzyłem się: M3+ lecący z prędkością 450, SETA x 10, otwarty szyber dach i ten wiatr kosmiczny we włosach... :-)
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

Wiatr w prozni... Yacek nie przesadzasz troche? Zamiast romantycznej przejazdzki z blondynka mialbys... zmarszczonego, zielonego manekina na sasiednim fotelu :lol:
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

SoBeK wrote:Wiatr w prozni...
Chyba słoneczny ;)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Oczywiście słoneczny. Ale gafa, myślałem jedno napisałem drugie.
No i oczywiście jeszcze takie zium, zium było słychać jak się leci, jak w Gwiezdnych Wojnach. :-) :-)
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Tian_PL
x3

Post by Tian_PL »

bys sie stopil ;D
a te wszystkie dzwieki w grach/filmach kosmicznych.. te wszystkie "wziu" "kabooom" itp to tez fikcja :P ale dziwnie ogladaloby sie akcje w kosmosie bez dzwieku xD
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Zielona blondynka? Może być, ważne żeby miała dwie duże poduszki powietrzne przed sobą.
[ external image ]

Post by Deleted User »

zielona blondynka od Splitów, zielona, sycząca (z soczystą wymową) i rozdwojonym językiem.
Czy ja wiem, to raczej nie ideał kobiety ;)
Poza tym ostatnią z syczącą wymową na ziemi zabili w mitologii, bo zamieniała ludzików w kamień.
A jak wiadomo historia lubi się powtarzać :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”