Bonuspaket 3.1.06

Moderator: DJ Die

Jak je dobý Bonuspaket 3.1.06 ?

Skvělý
4
50%
Výborný
1
13%
Dobrý
2
25%
Nic moc
1
13%
Ztráta místa na HDD :-)
0
No votes

Total votes: 8

solxiger
x4

Re: Bonuspack 3.1.06 CZ

Post by solxiger »

A potrebuje to instalnut bonuspack v EN verzii??
ostatnému rozumiem :D
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Kovi
x3

Re: Bonuspack

Post by Kovi »

Hehe, vidis, to uz jsem do tohohle prispevku nenapsal. Jo, ten anglicky Bonuspack je potreba nainstalovat a na nej priplacnout ceske soubory.
Kovi
x3

Bonuspack 3.1.06 CZ

Post by Kovi »

Lukas se vratil z dovolene a udelal instalator pro cesky Bonuspack 3.1.06. Kdo ma zajem, muze stahovat odsud.
milmas
x3

Post by milmas »

Tak to je skvělá zpráva, díky kluci za tu práci kterou jste si s tím dali.
Ještě mám dotaz, možná to bude znít blbě, ale fakt si nejsem jistý jestli můžu ten nový bonuspack nainstalovat do hry přímo když tam mám ten předcházející nebo ten starý musím nejdřív odinstalovat?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no ja kdyz isntaluju novou verzi tak radsi odinstaluju cele X3 a vse co s tim souvisi a nainstaluju to znova je to sice prace navic ale zase predejdes mozny problemum
ale teoreticky by melo stacit odinstalovat ten stary
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Kovi
x3

Re: Cesky Bonuspack

Post by Kovi »

Noo, Lukas totiz pouziva ten nejjednodussi mozny zpusob instalace - tzn. ze tam nove soubory proste nakopiruje a tim to hasne, nejaka odinstalace se nekona, takze predchozi cesky Bonuspack automaticky odinstalovat nejde, leda tak rucne, ale to by byla celkem piplacka. Takze z meho uhlu pohledu bys to klidne mohl jenom prepsat...

Nicmene, je tu vetsi problem, na ktery me vcera vecer upozornil gomez - Bonuspack 3.1.06 CZ prepisuje soubory 10.cat/dat, coz by mohl byt problem z hlediska modifikaci - ktere nepouzivam a X3 instaluju, jenom kdyz se kolem ni deje neco noveho (patch/bonuspack), tudiz mi tahle problematika celkem unika. Nacrtl jsem variantu, ze bysme vsechny ceske Bonuspacky zahodili a uplne prekopali .cat/dat soubory v ceske verzi, abysme se sladili s ostatnimi jazykovymi verzemi, aby byl klid. Uvidime, co na to rekne gomez, az prestane predstirat, ze usilovne pracuje a nema cas se vybavovat po ICQ...:-)
milmas
x3

Post by milmas »

Zkusím raději celou hru přeinstalovat znovu, protože asi před týdnem jsem zkusil na druhý harddisk nainstalovat X3 CZ i s novým bonuspackem tak jak jsem četl tady na fóru a ručně jsem tam nakopíroval soubory CZ jak je zde popsáno a hra (i hudba) se mi začala neuvěřitelně sekat. Podotýkám, že jsem tam neměl žádný jiný script - tudíž soubory 10.cat/dat tam nebyly, končilo to 9. Na tomto disku už hra před pár měsíci běhala úplně v pohodě.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Teda dovolim si trochu OT rypnuti. Preklad

Nabourávač štítů společnosti Cartel

mne fakt rozesmal. Cartel je cesky kartel. Takze bud je to Kartelovy hacker stitu, nebo Hacker stitu kartelu. Slovo nabouravac je taky docela sila. Vzdyt hacker je normalne prevzate slovo bezne v cestine pouzivane. Nabouravac, pokud takove slovo vubec existuje, je podle mne ten, kdo vezme auto a nekam to s nim vedome napali.

Vite, ze cestinu ve hrach nemusim, ale kdyz uz tam je, tak ji prosim tak strasne neprznete.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
gomecz
x3

Post by gomecz »

plynak wrote:Slovo nabouravac je taky docela sila. Vzdyt hacker je normalne prevzate slovo bezne v cestine pouzivane.
dovolim si durazne upozornit, ze slovo hacker je sice v cestine bezne pouzivane, ale krajne nespravne pochopene. hacker neni kriminalnik, kterej nema nic jinyho na praci, nez se nekomu nabourat do pocitace a udelat co nejvice skody. je to stejne jako by jste ze zamecnika delali lupice. takze ne preklad ale uz original je 'zprznen'. takze kdyz uz je v tomto kontextu pouzito slovo hacker, ve smyslu 'otvirak', tak jsem jedine rad, ze je prelozeno a neprohlubuje tento zazity omyl.
Kovi
x3

Re: Nabouravac stitu

Post by Kovi »

plynak: Preklad "Nabourávač štítů společnosti Cartel" vychazi z anglickeho "Cartel Inc. Shield Hacker" - tudiz mi pouzity preklad prijde adekvatni. Jestli se nemylim, tak Cartel Inc. je (nebo mozna byl) nejvetsi klan ve vesmiru X, ktery se zacatkem roku 2004 rozkmotril s Egosoftem a upadl v zapomneni. Ted je mozna zpet, kdo vi. Ve vesmiru X se moc nepohybuju, ale tohle tvrdi Google.

Urcite muzeme debatovat o tom, ze "Cartel Inc. - a bunch of cutthroats, heathens, badasses and people not afraid to speak their fuc*** minds." je neco jako "kartel", ale pokud jo, tak je to kartel nesouci nazev "Cartel Inc.". O "hackerovi" uz psal gomez.

Opakuju to uz snad po ste - prekladani je subjektivni zalezitost, do ktere nejvic mluvi ti, kteri nic neprelozili. Pokud se ti nejaky preklad nezda, mas vzdycky moznost a) hrat v jinem jazyku (tvoje volba) nebo b) udelat preklad vlastni (coz neudelas), ale mluvit o przneni cestiny by sis klidne mohl odpustit, jako uz tolikrat predtim.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nestvete me hosi posledni dobou to s tema flamama prehanite tak toho nechte nebo pritahnu uzdu a uz vam tolik volnosti nechavat nebudu

pokud jde o tyhle klany tak vetsina na foru upadla v zapomeni protoze Egosoft je nema moc rad treba clenove KGB radi porusuji NDA takze vetsina zkoncila na NDA blacklistu a na devnet se nepodivaji
taky tahaji lidi na jine fora coz taky neni idealni

a pokud jde o ten preklad tak se mi taky nelibi ale ja hraju v anglictine takze to az tak nevadi a v nejhorsim je tu moznost si to predelat pokud to nebudes nijak sirit tak to nicemu nevadi(pokud to vadi tak me opravte :wink: )
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ale my neflamujem (teda ne neflámujem, ale neflejmujem). Podle mne je to normalni vymena nazoru. Nikdo nikoho neurazi, nenadava a neposila do nekam.

A sice je pravda, ze jsem sam nic neprelozil, ale pomahal jsem s prekladem EaW do cestiny a tam se nam snad podarilo to udelat ke spokojenosti vsech. Takze kdyz se mi neco nezda, tak se ozvu. S tim prznenim jsem to mozna trosku prehnal, za to se Kovimu omlouvam.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Frosty.ll
x3

Post by Frosty.ll »

Měl bych dotaz k označování skupin lodí a následných příkazech pro tyto lodě.
Nastavil jsem si vše v menu a pak jsem několikrát zkoušel zařadit lodě d o nějaké té skupiny,ale vždy bez ůspěchu.
Mám totiž pár Hyperionů, a chci navštívit některý z Khaackých sektorů.Ale chctěl bych tam skočit jednorázově se všema. Zkoušeli jste to už někdo???
Můžete mi prosím poradit, jak na to??

Díky
Amd Athlon 5600+Box, 2GB Ram 800MHZ, Ati radeon HD 2900 512MB, 400GB HD, 19" LCD

Return to “Česky / Czech X-Forum”