plynak wrote:No jo, s tim bych se smiril. Spis mi jde o to, estli to mam instalovat cele znova.
imho netreba. na strankach pisi, ze 99,9% scriptu a modu je kompatibilni... ne, nepreklepl jsem se. XTM se dokazal natolik vrust do hry, ze neni modem a tim padem je mozne dalsi mod nahrat.
ja osobne mam par sciptu a novou hru jsem spustil bez problemu.
dokonce jsem po kompletni preinstalaci PC vzal puvodni adresar 'program files/deepsilver/x3cz a zkopiroval na cista wokna a vse fungovalo bez problemu.
Sir_Thomas wrote:Tady to mají programátoři dobře zmáknuté, nainstalil jsem Visty, X3 překopíroval a jedu vesele dál jako by se nechumelilo. :D
sorry za offtopic, ale nemuzu lidi jen tak nechat zit v nevedomosti...
Sire Thomasi uvedomujete si jakeho metalniho masochismu jste se dopustil?
vice zde
je tam i "druha strana mince", ale me moc nepresvedcila... ne to neni to sparvne slovo. protoze ona ani moc presvedcovaci neni, snazi se jen tyto principy bagatelizovat a to se ji taky, v mame pripade, nepovedlo.
hmm, tak jsem smazal x3, zkopiroval so to puvodni z x3 puvodni, updatoval na 2.0.2, rozbalil 300+ mb soubor, nainstaloval skripty, spustil hru a po custom game, bussiness neco mi to hodi x3 provedl neplatnou operaci a bude ukoncen a nazdar. Help me please!
EDIT: Kdyz pak spustim hru znova, tak mi z custom games zmizi vsecchy startovni moznosti. ak ja nevim.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
plynak wrote:hmm, tak jsem smazal x3, zkopiroval so to puvodni z x3 puvodni, updatoval na 2.0.2, rozbalil 300+ mb soubor, nainstaloval skripty, spustil hru a po custom game, bussiness neco mi to hodi x3 provedl neplatnou operaci a bude ukoncen a nazdar. Help me please!
EDIT: Kdyz pak spustim hru znova, tak mi z custom games zmizi vsecchy startovni moznosti. ak ja nevim.
je pro jistotu... precetl jsi si faq k instalaci? a "prikopirval" cat/dat soubory ke stavajicim, nebo se Ti je podarilo prepsat?
Jasan, FAQ jsem cetl. dat a cat jsem prikopiroval k ostatnim (po mpatchi 2.0.2 konci devitkou). Proste je to rozbity Az bude cas, zkusim to nanstalovat na cisto na druhem PC, opatchovat a prenest.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
plynak wrote:Jasan, FAQ jsem cetl. dat a cat jsem prikopiroval k ostatnim (po mpatchi 2.0.2 konci devitkou). Proste je to rozbity :( Az bude cas, zkusim to nanstalovat na cisto na druhem PC, opatchovat a prenest.
Zkusil jsem i odinstalovat ty ctyri scripty, co tam mam (turret defense, BBS offers, race military a ten na automatickou tezbu). spk jsem samozrejme nainstaloval, hned po rozbaleni toho 300MB souboru.
V registrech jsem se nehrabal a nic neodemykal. Mam normalni hru se ctyrmi skripty. Ach jo, ja si to proste nezahraju
edit: dneska se snad dostanu z prace driv, tak zkusim na druhem PC cistou instalaci, patch 1.0.0 na 2.0.2, MOD a skripty a uvidime. Kdyz to pujde, tak ten adresar prenesu na svuj herni stroj. A kdyz to nepude, tak je to rozbity
Tak jsem udelal clean install na druhem PC a samozrejme MOD funguje. Ja se picnu. Tak ted to cele presouvam na prenosny disk a zkusim na svem PC. Bohuzel se obavam, ze veteran 6600GT si s tim tak dobre neporadi, ze bych to hral na tom druhem
YES funguje to! Huraaaa! Tak ted se jeste zeptam, jaky je nejlepsi zacatek. Dal jsem bussines enthusiastic ci tak neco. Mam hoodne penez a hoodne lodi, ale treba Teladi neprodavaji Trade Soft Mk.III, takze jsou mi ty superfrigtery na prd. To se to vazne da koupit jen v Terracorp HQ?
tak mi jeden z vedoucich modu potvrdil ze problemy se scriptama vcetne chybejicich startovnich pozici zpusobuje chyba v cycrowove installeru chce to scripty XTM reinstalovat melo by to pak jit
DJ Die wrote:tak mi jeden z vedoucich modu potvrdil ze problemy se scriptama vcetne chybejicich startovnich pozici zpusobuje chyba v cycrowove installeru chce to scripty XTM reinstalovat melo by to pak jit
to rad vidim, ale co a cim to mame reinstalovat? XScriptManager mam verzi 1.86, tedy nejnovejsi a XTM taky nevysla novejsi verze. nebo snad staci jen vystoupit nastoupit?
EDIT:
takze jestli jsem to dobre pochopil, je treba smazat vsechny scripty krome XTM.spk a znova je naistalovat... pro pomalejsi (jako jsem napriklad ja) XTM musi byt naistalovan jako prvni... takze je mozna i metoda: 'vsechno vylejt, naistalovat XTM a pote naistalovat vse ostatni'
Last edited by gomecz on Sun, 17. Jun 07, 18:55, edited 1 time in total.
Muzu mit dotaz? Jak se dostanu nekam do lidskych sektoru? Proletel jsem kde co a nic.
Ale zato jsem nasel scrapyard, kde se daji koupit M6tky z predchoziho dilu. Takovy Centaur Mk.I nema chybu.
A jeste dotazek. K cemu jsou prikazy set turrets antifighter ci anticapital? Chapu, ze si to prdne vhodne zbrane, ale nejak to facha jen s flaky a PPC. Nevite, jestli by tam fungoval scrip Turret Defence? Ten co sam meni zbrane v zavislosti na energii, vzdalenosti a cili?
EDIT: Aha, tak brana ma byt v Heretic's End, akorat se musi aktivovat Terrani v AL. Tak to zkusim, az se vratim domu. Schvalne, co se stane.