No i stało sie

, pod moją kopalnie rudy przylatywał zwiad khaków oczywiscie rozwalałem je ale:(((( dokonali innowacje w taktyce przybyło cos dużego, nawet od mojego centaura

i o całe szczeście ze miałem 18 sztuk tych niewiadmomych obiektów które mozna uzywac jak rakiet dopiero po 10 takich trafieniach jego osłony spadły do 0 potem uzyłem nastepnych rakiet ale tak jak by nie robiły na nim wrazenia, pomyslałem o tej eskadrze pogromsów ze moze częsciowo odwrócą jego uwage i tak sie stało, kiedy osłony zaczeły mi sie podnosic , zaszłem go od tyłu i starałem sie celowac od począdku w tylne pokłady zeby uszkodzic tam uzbrojenie, z ok. 2km zaczołem nawalac do niego ze wszystkiego co miałem rakiety działa leciało wszystko!!! kolos nie zdążył sie odwrócic do mnie ale z tyłu troche mu broni zostało, robiłem zwody w granicach 40% nie trafiało mi na osłony i takim sposobem załatwiłem go za pomocą centaura i 6 pogromcami, ale został tylko 1, wydaje mi sie ze to był M2
Nie wiem czy to ja mam pecha czy poprostu inni o takich przypadkach nie mówią, kopalnie rudy mam w CloudB SE
Edit
Sorka ze pisze tu ale mam problem bo nie moge znalec sektora z tym krzakowym niszczycielem i w tym samym sektorze lata lotniskowiec tez od krzaków, chce go powalic Jachtem zobaczymy czy mi sie uda??