[X3] Sekrety x3 !!! [SPOILER]

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Mani_
x2

Post by Mani_ »

Ad. 1 Ehhh :/ Marmur nazywaj mnie proszę Mani. Ehh, chyba że wyjaśnisz mi, co oznacza HC. Jest to nazwa wzięta z Diablo II Bnet. Bo jak na razie, wolę mniej oficjalną nazwę - Mani, tak jak mnie nazywają wszyscy kumple z neta. Ale kolega ma szczęście, że mam dobry humor :). Będę napominał, póki nie zapamiętasz :P.

Ad. 2

Może dlatego, że piszesz za szybko ten kod. Jak np napiszesz za szybko dwa l, to może gra nie wczytać i wyjdzie ci: Thereshalbewings.
Postaraj się powoli wpisać kod. Aha i pierwsze duże T powinno być, o ile dobrze pamiętam. Dawno nie używałem tego kodu :P.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Dzięki Ci Mani.
zureqo

Post by zureqo »

Dziex.... będe mówić ci Mani :)
YYY....?? Alee o zzo chozzi???

One shot one kill... :) Metroid RLZ

http://www.wlatcy.net
Fundak

Post by Fundak »

Tak właśnie sobie przeglądam tematy i przypomniałem sobie, że to ufo hq może istnieć. Raz jak leciałem gdzieś w okolicach The Hole, namierzyłem talerz latający, podpisany był nieznany statek czy jakoś tak. Chciałem go śledzić, ale poruszał się z prędkością 400 km/h, a nie posiadam żadnego statku który poruszałby się tak szybko. Byłem wtedy w pirackiej novie ściagacz, więc nawet przez jeden sktor nie byłem w stanie go gonić.
koniczynka

Post by koniczynka »

Kiedys sie uparlem i skaczac gonilem go przez kilkanascie sektorow - nic z tego nie wyniklo oprocz straty ogniw :). Raz tez udalo mi sie go zestrzelic ale z tego rowniez nic nie wyniklo zauwazalnego. Moze za szybko sie zniechecalem ;).
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Ufo zostało żywcem przeniesione z X2. I tutaj tak samo lata sobie jedynie po sektorkach, nic nie robiąc wiecej.
zureqo

Post by zureqo »

A ja to U.F.O zestrzeliłem ostatnio i mi ranga u Geonerów spadła o 50% :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :!:
YYY....?? Alee o zzo chozzi???

One shot one kill... :) Metroid RLZ

http://www.wlatcy.net
Mani_
x2

Post by Mani_ »

To może ja poproszę was o spis wszelkich sektorów skąd braliście BBSy o inwazjach xenońskich i gdzie takowe inwazje się odbywały. Takie info może być pomocne, bo ja sam szczerze powiedziawszy, odwiedzam ze 3 sektory w poszukiwaniu tych inwazji.

A więc moja lista jest taka:
Spoiler
Show
BBSy o inwazjach znajdowałem zazwyczaj w Black Hole Sun, w Getsu Fune, Thyn's Abyss i w ych sektorach te inwazje się odbywały.
Wiem, że może taka spiska była już robiona, ale niech ona będzie tutaj, w tym temacie.

Jestem ciekaw, skąd wy czerpiecie dane o inwazjach.
koniczynka

Post by koniczynka »

Inwazje odbywaja sie w sasiednich sektorach terytoriow Xenonskich natomiast informacje o nich o jeden sektor dalej. Nie potrafie stwierdzic od czego zalezy pojawianie sie info o nich bo mialem raz za razem a potem dluugo nic :/.
i ostrzezenie - zapisywac dopiero po przyjeciu misji w innym przypadku przy odtworzeniu zniknie ona z BBS. :)[/spoiler]
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Prosiłem, aby napisać te sektory.

Napisz, gdzie spotykałeś się z ofertami. Bo zapewne są wyznaczone do tego sektory, bo np w Argon Prime, czy Montalaar takich informacji nie spotkamy :P. A i też chyba nie we wszystkich sąsiadujących sektorach z Xenońskimi. Dołączyli ich sporo w X3, a jak na razie nie widziałem w nich ofert pomocy w inwazji :|.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Obracam się dość często w Ianamus Zura i zawsze gdy dokuję do tamtejszych stacji to jest tam oferta xenońskich inwazji. Zwykle dotyczy sektora Scale Plate Green (niestety, bo mam tam dwie stacje), a rzadziej sektor na północ od IZ (Eighteen Bilion bodajże).
Natomiast w stacjach w sektorze SPG nie doświadczyłem żadnej oferty xenońskiej.

Jeśli o UFO chodzi to istnieją dwie hipotezy:
1. Że są to ostatnie jednostki Pradawnych, podróżujące przez przestrzeń i obserwujące procesy jego ewolucji - wtedy nie dziwne, że poszukujący prawdy, zakochani w historii Gonerzy nie darzą sympatią pilotów, którzy dybią na życie UFO :wink: .
2. Że to Argoni, którzy jakims cudem na odległych planetach odkopali statki UFO, przerobili na luksusowe i szybkie salonki i teraz korzystają z życia rozbijając się w nich po wszechświecie. Za tą hipotezą przemawia odgłos jaki przy zestrzeleniu wydaje z siebie pilot, no i nie dziwi też reakcja Gonerów :) .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

W ramach odgrzewania starych kotletów, coś dla smakoszy. Warto poczytać.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”