[X3] Patch 2.0: Bala Gi Research - probna instalacja na X3 PL
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Ta potrafia tylko zzerac kase ...
Dzieki za info
.
Deady, mialem ta sama sytuacje. Chcialem sie pobawic z pirackimi bazami, w jednym sektorze daaaleko na wschod lecialo ich tam az 3
. Argonska, teladianska i boronska ... No i dogonilem sobie ktoras z nich, dalem I, pani poinformowala mnie, ze to przenosna baza, wiec ja, jako obronca wszystkich ucisnionych, chcialem wybic ich z ukrycia i zaczalem strzelac do nich... Poczekalem chwilke, patrze statki Yaki do mnie wala, ten TL zrobil sie na czerwono i ... wlasnie, jak wszystich zestrzelilem, to drastycznie mi reputacja u jednej z ras spadal :/. Eh dziwne niedorobienie ...
A i co do patcha, to mialem nadzieje, ze 2.x poprawi ten blad (bo wedlug mnie to blad), ze wszystkie sektory, jakie widzialem, maja naslonecznienie 100% ;o. Przeciez bez sensu w ogole :/. W X2 kazdy sektor roznil sie tym i to wlasnie ten wspolczynnik decydowal, gdzie Elektrownie postawic, a w X3 zabrali ta opcje :/. Ehh
Dzieki za info

Deady, mialem ta sama sytuacje. Chcialem sie pobawic z pirackimi bazami, w jednym sektorze daaaleko na wschod lecialo ich tam az 3

A i co do patcha, to mialem nadzieje, ze 2.x poprawi ten blad (bo wedlug mnie to blad), ze wszystkie sektory, jakie widzialem, maja naslonecznienie 100% ;o. Przeciez bez sensu w ogole :/. W X2 kazdy sektor roznil sie tym i to wlasnie ten wspolczynnik decydowal, gdzie Elektrownie postawic, a w X3 zabrali ta opcje :/. Ehh
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Fakt Mani_Hc. A tak gdzie by sie jej nie postawilo - to i tak rowno zbiera 
Wracajac do tego nieszczesnego Readtext... u mnie wyszlo cos podobnego.. z jakims na koncu: ...new_ware2 i 19. Tyle dobrego iz wiem coz to: WARE_SW_NEW2 to scrambler czy jakos takos. U piratow za niebagatelna sumke 600k zakupilem, i jak na razie sie sprawdza... Wirus wlaman komputerowych jest niewykrywalny przy skanowaniu
Co dziwne.. przy zakupie - ladnie to bylo opisane.. szkoda ze w wyposazeniu statku tkwi jako WARE... .
Z kolei to WARE_SW_NEW19... jest ze skryptu Heavy Assault Technology.
I znowu... w dokach zaopatrzeniowych mozna to ladnie odczytac - po zainstalowaniu - WARE_ble_ble_ble.
Moze ktos cos poradzi - jakby to zmienic?
Nawiaze jeszcze do licytacji... idzie pomalu ale do przodu.. Ktos zaoferowal 120mln

Wracajac do tego nieszczesnego Readtext... u mnie wyszlo cos podobnego.. z jakims na koncu: ...new_ware2 i 19. Tyle dobrego iz wiem coz to: WARE_SW_NEW2 to scrambler czy jakos takos. U piratow za niebagatelna sumke 600k zakupilem, i jak na razie sie sprawdza... Wirus wlaman komputerowych jest niewykrywalny przy skanowaniu

Z kolei to WARE_SW_NEW19... jest ze skryptu Heavy Assault Technology.
I znowu... w dokach zaopatrzeniowych mozna to ladnie odczytac - po zainstalowaniu - WARE_ble_ble_ble.
Moze ktos cos poradzi - jakby to zmienic?
Nawiaze jeszcze do licytacji... idzie pomalu ale do przodu.. Ktos zaoferowal 120mln

-
Eee ja i tak bym nie kupowal sektora z licytacji. Jest tyle fajnych DARMOWYCH sektorow
, ze szkoda czasu i kasy.
A ten wirus wam dziala ? ;x. Jakos mi nigdy nie udalo sie wykorzystac tego udogodnienia... Moze nie umiem po prostu

A ten wirus wam dziala ? ;x. Jakos mi nigdy nie udalo sie wykorzystac tego udogodnienia... Moze nie umiem po prostu

-
Wirus działa. Scramler tez działa.
W M7 przejmuje tak puste statki z odległości 150m.
Scrambler maskuje wszystko, wóde, niewolników itp...
W M7 przejmuje tak puste statki z odległości 150m.
Scrambler maskuje wszystko, wóde, niewolników itp...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
XTC+XRM | Albion Prelude
-
Dobra, jak odzyskam instrukcje, to poczytam o tym, pewnie tam jest.
Na razie do szczescia nie jest mi w sumie potrzebny
Na razie do szczescia nie jest mi w sumie potrzebny

-
Mnie osobiscie wirus sie nad wyraz przydaje, a co za tym idzie i scrambler. Skrypt Heavy Assault Technology, jak wiecie pozwala na przejmowanie m6,2,1 za pomoca personelu
Zatem biorac misje "killerska" nie niszcze doszczetnie - tylko przejmuje
Za kazdym razem jacys piraci czy Jaki sie przypaletaja, wiec i zlomu troche lata, ktory mozna powystrzelac - a co sie ostanie - do zdobycznego TL
Przerzut ze swojego statku napedu skokowego, troche ogniw - i juz cala banda wesolo (z maluchami na pokladzie) skacze do HQ, gdzie po naprawieniu, badz zacznie patrolowac (wyposazona) ze swoimi przybocznymi m6 jakis sektor, badz na zyletki. Ot fajna zabawa
A dzieki takim patrolom - dosc czesto wyskakuje powiadomienie: otrzymales 250k
Oczywiscie za Mobile Pirate Base... ktorych notabene na oczy nie widze 
Mani_Hc no tak, jest ich troche. Ale ten.. miec w centrum fajnie by bylo. Z tego co czytalem w innych postach, moze zostac przydzielony dowolnej (losowej) nacji... a ze mam tam spory kompleks.. nie chce konkurencji.. i jeszcze wiekszego zageszczenia, bo wtedy bede czekal z dobre 2 min az mi go zaladuje

Mani_Hc no tak, jest ich troche. Ale ten.. miec w centrum fajnie by bylo. Z tego co czytalem w innych postach, moze zostac przydzielony dowolnej (losowej) nacji... a ze mam tam spory kompleks.. nie chce konkurencji.. i jeszcze wiekszego zageszczenia, bo wtedy bede czekal z dobre 2 min az mi go zaladuje

-
-
ustaw komendę: lec do sektora
musi lecieć prosto. Za bramą przystopuje i poczeka aż M7 wyleci. Promień sam sie odnowi i będziesz mógł lecieć dalej...
musi lecieć prosto. Za bramą przystopuje i poczeka aż M7 wyleci. Promień sam sie odnowi i będziesz mógł lecieć dalej...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
XTC+XRM | Albion Prelude
XTC+XRM | Albion Prelude
-