[X3] Paranidianie

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

kelton

[X3] Paranidianie

Post by kelton »

Witam
1 Czy da się odzyskać reputacjie u paranidian ?? Chandluje z nimi, robie misje z BBS, zwalczam Khak i piratow, nie atakuje tylko argonian bo niechece unich staracic. Wszystkie moje dzialania daje 0 efektu :(
2 To samo dotyczy sie Boronow
3 Czy da sie przesunac kopalnie krzemu od innego asteroidy ?? Moje statki nie moga Parkowac w Kopalnie krzemu, myślałem o rozwaleniu tego przeszkadzajacego asteroidy ale chyba jetesm za cieki :) Nova zwiadowca.
Dziekuję za pomoc pozdrawiam
Urban
x4

Post by Urban »

1. Tak (choć najlepiej należałoby najpierw wykonać wszystkie misje fabularne, a później martwić się o reputacje) , być może masz na tyle wysoką reputacje że a) nie może być wyższa :lol: b)by zauważyć różnice musisz wykonać znacznie więcej zadań / więcej handlować/ zwalczać wrogów danej rasy.
2. Patrz punkt pierwszy, w razie czego spróbuj misji BBS na dotacje :wink:
3. Tak da się . Potrzebujesz okrętu klasy M6 lub większego i promień holowniczy. Asteroidy można niszczyć za pomocą urządzenia wiertniczego ( czy jakoś tak) lub rakietą szerszeń.
Last edited by Urban on Tue, 30. Jan 07, 20:31, edited 1 time in total.
stareprawo
x2

Post by stareprawo »

Moim zdaniem: dopóki nie poprawisz składni, gramatyki i ortografii języka polskiego dopóty nie poprawisz reputacji.
Pozdrawiam
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280
Urban
x4

Post by Urban »

heh.... Dobra ja nie dołożę złośliwości bo mam ostatnio problem z końcówkami pomimo używania Firefoxa 2.0 :oops: Na część pytań powinieneś znaleźć odpowiedź w instrukcji... (przynajmniej ad 3 i 2 )
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

A w którym momencie fabuły jesteś?
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Spoiler
Show
Jak jestem w momencie misji z corka Dona i dalej, to na razie w zaden sposob nie polepszysz sobie reputacji u Pranidian.

Musisz dokonczyc ta misje.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
kelton

Post by kelton »

Jestem właśnie w trakcie tej misji :( Zdobylem kryształ z sektora 101 i nie moge isc dalej bo nie zaparkuje na stacji w Bala Gi. Reputacje u Piratow tez mam do d... niczego.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Piratów można olać ;)
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

A propos piratow. Da sie zadokowac w Pirackim Porcie Anarchicznym? Mnie jakos nie dopuszczaja. Faktem jest, ze wlecialem do tego sektora M7 i M2 i wybilem ich kilkudziesieciu, ale nawet wczesniej nie chcieli mnie widziec :(

Return to “Polskie / Polish X-Forum”