OFFTOPIC: Kdy hrajete X3 ?

Moderator: DJ Die

V jakou denní dobu hrajete X3 ?

Ráno
0
No votes
Dopoledne
1
4%
K Obědu :-)
0
No votes
Odpoledne
1
4%
Večer
10
38%
O Půlnoci
2
8%
Kdykoliv
12
46%

Total votes: 26

StandaJunior

OFFTOPIC: Kdy hrajete X3 ?

Post by StandaJunior »

No otázka byla položena
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nejak me chybi moznost kdykoliv :lol:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Abras
x3

Post by Abras »

DJ Die wrote:nejak me chybi moznost kdykoliv :lol:
tak uz nechybi.... :wink:
StandaJunior

Post by StandaJunior »

díky za doplnění abrasi

já tedy hraji dopoledne potom se dívám na telku
George Wills
xr

Post by George Wills »

X3 se musí hrát pořád ... to znamená odpověď kdykoliv.
Ráno, přes celý den, večer, v noci, k ránu.
Nezbytné přestávky jsou povoleny jen a pouze na dobu nezbytně nutnou pro vykonání primárních potřeb (jídlo, vyprazdňování, spánek, seks) a na návštěvu nevyhnutelných záležitostí jako je práce či škola.

Pomluva, že je důležité denně spát 8 hodin je zcela zcestná. 3 - 5 hodin musí stačit. Podřimovat se dá i při cestování pomalejší lodí - je to alternativa k použití S.E.T.A. A hlavně spát se dá i ve vlaku či autobuse cestou do a ze zaměstnání (školy). Spát se dá i v autě, ale moc to nedoporučuji řidičům, kteří nemají ve vozidle autopilota. Ti nejotrlejší mohou podřimovat i při chůzi, vyžaduje to ovšem dobrou znalost trasy.

A komunikace se svým okolím? Je zbytečná, rušící a vůbec ... nejlepší jsou kvalitní sluchátka, která nepropustí ani hlásek z okolí do vašich uší. Zbavíte se tak rušivého žvanění svých blízkých, zvonění zvonku u dveří, vyzvánění mobilů a jiných rušidel.
Jedinou přípustnou vyjímkou, kdy se můžete nechat vyrušit od hraní X je, když s někým probíráte téma přímo se dotýkající oblasti X-universe. :D :D :D :D :twisted:
Lord D
x3

Post by Lord D »

George Wills wrote:X3 se musí hrát pořád ... to znamená odpověď kdykoliv.
Ráno, přes celý den, večer, v noci, k ránu.
Nezbytné přestávky jsou povoleny jen a pouze na dobu nezbytně nutnou pro vykonání primárních potřeb (jídlo, vyprazdňování, spánek, seks) a na návštěvu nevyhnutelných záležitostí jako je práce či škola.

Pomluva, že je důležité denně spát 8 hodin je zcela zcestná. 3 - 5 hodin musí stačit. Podřimovat se dá i při cestování pomalejší lodí - je to alternativa k použití S.E.T.A. A hlavně spát se dá i ve vlaku či autobuse cestou do a ze zaměstnání (školy). Spát se dá i v autě, ale moc to nedoporučuji řidičům, kteří nemají ve vozidle autopilota. Ti nejotrlejší mohou podřimovat i při chůzi, vyžaduje to ovšem dobrou znalost trasy.

A komunikace se svým okolím? Je zbytečná, rušící a vůbec ... nejlepší jsou kvalitní sluchátka, která nepropustí ani hlásek z okolí do vašich uší. Zbavíte se tak rušivého žvanění svých blízkých, zvonění zvonku u dveří, vyzvánění mobilů a jiných rušidel.
Jedinou přípustnou vyjímkou, kdy se můžete nechat vyrušit od hraní X je, když s někým probíráte téma přímo se dotýkající oblasti X-universe. :D :D :D :D :twisted:
škoda že tyto rady nejdou u mě aplikovat v praxi :cry:
gomecz
x3

Post by gomecz »

Lord D wrote:škoda že tyto rady nejdou u mě aplikovat v praxi :cry:
Aaaa pozor , LordD na sebe prozradil ze je ridic bez autopilota :-D
Lord D
x3

Post by Lord D »

Aaaa pozor , LordD na sebe prozradil ze je ridic bez autopilota :-D[/quote]

njn, nikdo není dokonalý. se svoji filetkou ti to tomu tvojemu autopilotovi ale natřu kdykoliv :lol:
George Wills
xr

Post by George Wills »

Lord D wrote:
gomecz wrote:Aaaa pozor , LordD na sebe prozradil ze je ridic bez autopilota :-D
njn, nikdo není dokonalý. se svoji filetkou ti to tomu tvojemu autopilotovi ale natřu kdykoliv :lol:
No tááák kluci, nehádejte se a jděte si raději pustit X3 :wink:
Lord D
x3

Post by Lord D »

George Wills wrote:No tááák kluci, nehádejte se a jděte si raději pustit X3 :wink:
to nepude, jsem v práci (další bod hned po autopilotovi který neplnuju)

tady můžu číst jen tvoje příběhy což mi připomíná že se můj absták začíná prohlubovat :lol:
George Wills
xr

Post by George Wills »

Lord D wrote:
George Wills wrote:No tááák kluci, nehádejte se a jděte si raději pustit X3 :wink:
to nepude, jsem v práci (další bod hned po autopilotovi který neplnuju)

tady můžu číst jen tvoje příběhy což mi připomíná že se můj absták začíná prohlubovat :lol:
A musíš to připomínat? Taky jsem v práci a dřív jak v šest večer se k X nedostanu ... jak tohle vydržím? :headbang:

Asi budu místo oběda zase překládat, abych se alespoň malinko dostal do toho správného světa :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

George Wills wrote:A musíš to připomínat? Taky jsem v práci a dřív jak v šest večer se k X nedostanu ... jak tohle vydržím? :headbang:
Budu muset dát druhý kafe jinak tady dneska zhebnu. Asi půjdu dnes z práce dřív, bo dneska tady stejně prd udělám, mám totální KOPR.
Lord D
x3

Post by Lord D »

George Wills wrote:A musíš to připomínat? Taky jsem v práci a dřív jak v šest večer se k X nedostanu ... jak tohle vydržím? :headbang:
tak to jsme na tom stejně. taky jsem do večera v práci namísto laškování s piráty :headbang:
Sutech
x4

Kdy?

Post by Sutech »

Mno tak X2/X3 i kdyz ted uz hlavne X3 pozde odpoledne po praci a pak vecer dlooouho do noci.Hele ma cenu si kupovat X3 CZ?Jaky to je?Ted X3 proste "mam" :twisted: ale pokud neni CZ verze nijak vazne zdrbana jak uz nekdy hra v CZ kabate dopadne (bohuzel) tak bych do ni sel hned...
George Wills
xr

Re: Kdy?

Post by George Wills »

Sutech wrote:Mno tak X2/X3 i kdyz ted uz hlavne X3 pozde odpoledne po praci a pak vecer dlooouho do noci.Hele ma cenu si kupovat X3 CZ?Jaky to je?Ted X3 proste "mam" :twisted: ale pokud neni CZ verze nijak vazne zdrbana jak uz nekdy hra v CZ kabate dopadne (bohuzel) tak bych do ni sel hned...
Pokud už jsi zvyklý na anglickou verzi a nemáš s angličtinou problémy, tak bych ti rozhodně českou verzi nedoporučoval ... jednak tě může rozčilovat český překlad názvů a pojmů (rozhodně tím ale nechci říct, že je špatný) a hlavně budeš mít víc problémů než doposud s aplikací MODů a SCRIPTů.
Podle mě je česká verze dobrá pro ty, kteří buď vůbec nezvládají angličtinu (nebo němčinu) nebo k této hře ješně nepřičichli a tak jim to nebude tolik motat hlavu.
Sutech
x4

Post by Sutech »

George Wills wrote:
Sutech wrote: ..... verze dobrá pro ty, kteří buď vůbec nezvládají angličtinu (nebo němčinu) nebo k této hře ješně nepřičichli a tak jim to nebude tolik motat hlavu.
OKej,anglictina mi problemy nedelala nikdy u takovyhle sorty her,nereknu,Oblivion,NWN,OK tam sice taky nemam problem ale prece jenom co je cesky do toho se pak snaz clovek vzije.Tady je to simulator a tady si clovek hlavne UZIJE 8)
THX za radu zaridim se podle toho....nedavno sem hodil nejaky ten megamod a litam si ve Viperu MKII jako fanda Galaktiky :) Uz se tesim az sezenu Cylonskyho stihace... :twisted:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Sutech wrote:THX za radu zaridim se podle toho....nedavno sem hodil nejaky ten megamod a litam si ve Viperu MKII jako fanda Galaktiky :) Uz se tesim az sezenu Cylonskyho stihace... :twisted:
BG je nářez, poslední 2 díly dobře gradujou... Apropo jaký je to mód?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

pokud mas X2 i X3 anglicky tak si je zaregistruj :roll: pokud jde o anglictinu tak zkus dohrat anglicky treba Fallouty 1 a 2 nebo Baldurs gaty 1 a 2 i kdyz NWN je taky hodne narocne
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Sutech
x4

Post by Sutech »

Sir_Thomas wrote:
Sutech wrote: ......
BG je nářez, poslední 2 díly dobře gradujou... Apropo jaký je to mód?
Xperiment Fusion Project Beta v0.2 << tohle...jj BG je naprosta sada,jak se to ke me dostalo sem se podival na vsecko co sem mel a pak to cekani na dalsi dily sem myslel ze hebnu...
Z webu k tomu modu se daj sosnout Custom Starty,je tam jeden Lost In Space a tam zacinas ve Viperu, jakoze nepovedeny hyberjump,no zacinal sem to asi 3x pac Te to mrskne do sektoru plnyho xenonu,no a ja debil dycky sem koumal lod,vybaveni a kdesi cosi a nez sem se nadal mel sem kolem sebe hejno ze sem to mohl rovnou loadnout :)) ....jakoze narez,lod je sice vybavena nejak,ale stejne uletet,mazec,swinaci sou rychli... :twisted:

edit: krucinal neumim qoutovat nebo co? :lol:
Sutech
x4

Post by Sutech »

DJ Die wrote:pokud mas X2 i X3 anglicky tak si je zaregistruj :roll: pokud jde o anglictinu tak zkus dohrat anglicky treba Fallouty 1 a 2 nebo Baldurs gaty 1 a 2 i kdyz NWN je taky hodne narocne
F1/2 sem angl dohral,F2 nekolikrat pak cesky zase a zase me to bavilo ;) Jenom F:BoS me uz tak moc nechytl.Nebylo to ono...U NWN to samy,anglicky jo a pak zase cesky,proste novej pocit takovej,rodnej ;)

Return to “Česky / Czech X-Forum”