jak na vesmírného obchodníka?-poraďte prosím..
Moderator: DJ Die
-
jak na vesmírného obchodníka?-poraďte prosím..
mam lod posel a v nem pilota ktery automaticky obchoduje v sektoru, ma uz uroven 8 a porad mi nejde zapnout prikaz vesmirne obchodoovani.co musim koupit do lodi aby se prikaz povolil?
Last edited by jtursky on Sat, 13. Jan 07, 17:24, edited 1 time in total.
-
- Moderator (České)
-
-
-
Pokud vím tak 25 štíty mají pouze ve Splitských ED. A není to "light shield factory" ,ale "medium shield factory" . V "light" jsou jen 1 a 5 a v "medium" jsou právě ty 25 a 125. 
Jinak zkus "Cloudbase South East" - Jihovýchodní mračná základna nebo tak nějak je to v české verzi. Z Argon Prime je to: jih,východ,jih. To je asi tak nejkratší cesta.

Jinak zkus "Cloudbase South East" - Jihovýchodní mračná základna nebo tak nějak je to v české verzi. Z Argon Prime je to: jih,východ,jih. To je asi tak nejkratší cesta.
-
-
Stačí duplex scanner. Byl sem to já, s kym se to naposled rozebíraloFox Trader wrote:Triplex.DJ Die wrote:uz to tu nekolikrat bylo musi mit min 1x25MW stit,oba obchodni softy,duplex scaner
pokud jsem na neco zapomel tak me doplnte

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
-
Máte pravdu. Teď jsem, to skusil, s duplexem to jde taky. Pouze jsem to bral z manuálu:Cirrus CZ wrote:Stačí duplex scanner. Byl sem to já, s kym se to naposled rozebíraloFox Trader wrote:Triplex.DJ Die wrote:uz to tu nekolikrat bylo musi mit min 1x25MW stit,oba obchodni softy,duplex scaner
pokud jsem na neco zapomel tak me doplnte![]()
Cirrus
"...Dobří zaměstnavatelé se postarají o to, aby loď měla minimálně jeden 25MJ štít nebo
nejsilnější štít, který dotyčná loď dokáže využít, a o to, aby byl v lodi od samého začátku
nainstalován bojový řídicí software typu 1 a typu 2, jakož i triplexní skener a skokový pohon...."

-
Mě by spíš zajímaly zkušenosti. Který nákladní lodě pro ST/UT použít?
Zatím mám 9xMercury M a 2xDemeter Tanker M.
Cirrus
Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
-
Jukni na druhou stranu fóra asi uprostřed "Jakou obchodní loď koupit ?"Cirrus CZ wrote:Mě by spíš zajímaly zkušenosti. Který nákladní lodě pro ST/UT použít?
Cirrus
Já používám Mercury L a Mercury Super Freighter L nechce se mi jim ještě shánět štíty ,ať hned makaj.
-
Hm... no L jsou sice v tomhle dobrý, ale cena je podstatně vyšší než u M a často vídám, že moji ST/UT nejsou moc naloženi na max.R8antik wrote:Jukni na druhou stranu fóra asi uprostřed "Jakou obchodní loď koupit ?"
Já používám Mercury L a Mercury Super Freighter L nechce se mi jim ještě shánět štíty ,ať hned makaj.
A dík, hned se tam juknu.
Cirrus
-
tak už mam triplex scanner 1x25MJ a 1x5Mj stíty obchodní software typ3 a porad mi nejde zapnout vesmirny obchodnik..ach jo..nemusis mit nahodou v kazdem sektoru aspon jednu druzici?Fox Trader wrote:Máte pravdu. Teď jsem, to skusil, s duplexem to jde taky. Pouze jsem to bral z manuálu:Cirrus CZ wrote:Stačí duplex scanner. Byl sem to já, s kym se to naposled rozebíraloFox Trader wrote:Triplex.DJ Die wrote:uz to tu nekolikrat bylo musi mit min 1x25MW stit,oba obchodni softy,duplex scaner
pokud jsem na neco zapomel tak me doplnte![]()
Cirrus
"...Dobří zaměstnavatelé se postarají o to, aby loď měla minimálně jeden 25MJ štít nebo
nejsilnější štít, který dotyčná loď dokáže využít, a o to, aby byl v lodi od samého začátku
nainstalován bojový řídicí software typu 1 a typu 2, jakož i triplexní skener a skokový pohon...."
-
Ne. Musíš mít:jtursky wrote:tak už mam triplex scanner 1x25MJ a 1x5Mj stíty obchodní software typ3 a porad mi nejde zapnout vesmirny obchodnik..ach jo..nemusis mit nahodou v kazdem sektoru aspon jednu druzici?
Bojový řídicí software typu 1 i 2
Obchodní řídící sw typu 1, 2 i 3
Navigační řídící sw typu 1
min. Duplex scanner
štíty min 25MJ
dal jsem i trading system extension
(já jim v podtstate narval vse krome freight a mineral scanneru a jumpdrivu)
A už jedou. Zapnout vesmírnýho obchodníka můžeš už při nulový zkušenosti ale on tě v dannym secktoru pošle do pr**** , že nemá ještě zkušenost, až při lvl 8.
Cirrus
-
- Moderator (České)
-
-
- Moderator (České)
-
Mám problém, můj sektor trader obchoduje od té doby co hraji tuto hru a je pořád na 2.levelu. A při tom neustále vydělává, ted jsem ho posílal do dalšího sektrou a v tom minulém vydělal přes 200k kr. Nechce postupovat, mám vše nainstalované kromě zbraní, štít má 25MW. O peníze nemám nouzi ale jen mě štve že nemůžu přepnout na univerz tradera protože má nízký level. Nevíte co s tím nebo s ním? Za tu dobu co dělá moji zásobovači továren jsou už na 4 levlu a to začali o dost později, tak mě napadlo je jen přehodit až bude jeden z nich na 8.levlu.
-
pošli ho do paranidského sectoru Duke´s domain a za chvíli bude na lvl.8 ... v případě, že by se tam zasekl (měl v comand konsoli "idle" tzn. že nemá s čím pořádně obchodovat...) tak ho pošli do vedlejšího sektoru Empire´s edge...
Já je posílám do těchle dvou, pak do dvou boronských Queen´s space a Menelaus´ frontier a jedou jak fretky.
Cirrus
Já je posílám do těchle dvou, pak do dvou boronských Queen´s space a Menelaus´ frontier a jedou jak fretky.
Cirrus
-
Zatim se mi vzdy behem celkem kratky chvile podarilo dostat obchodnika na lvl 8 stridanim Argon prime a Domov svetla, jen obcas jsem ho soupnul trochu vic na jih, nebo na sever, ale jen zcela vyjimecne... jinak osobne na vesmirny obchodniky ted kaslu, pac jsou to "nudny patroni" a neni s nima zadna sranda
Radsi se staram o fabriky a obycejny frachtaky - je to vetsi zabava a trochu adrenalinovy
Samozrejme nejedu zadny mega-imperium. Jen tak abych vydelal na to co je nezbytny a moh si urcovat vlastni ukoly a mise. Zadny invaze do Xenon sektoru - jen obcas maly stochnuti do "vosiho hnizda" aby se hejbaly obchody se zbranema, stitama a tak, a obcas poskadlit piraty s malym TF pod mym osobnim dohledem
Khaakove mi taky obcas zvednou naladu. Sektor takeover jsem pouzil na obsazeni 2 sektoru a konec. Mega imperium mi pripada nudny...

Samozrejme nejedu zadny mega-imperium. Jen tak abych vydelal na to co je nezbytny a moh si urcovat vlastni ukoly a mise. Zadny invaze do Xenon sektoru - jen obcas maly stochnuti do "vosiho hnizda" aby se hejbaly obchody se zbranema, stitama a tak, a obcas poskadlit piraty s malym TF pod mym osobnim dohledem

-