Po nainstalování verze 2.0.2 mi hra začala dost blbnout - lodě z extended modu se nezobrazovaly, pouze jejich zaměření, ovládání šlo, ale nebyly vidět. Taky začala hra padat, pomohlo až komplet reinstalace a new game. Předchozí verze s extended modem šly v pohodě...jen tak.
Tím jsem v prdeli, protože mám pouze velmi vzácně čas na hraní a příběh jsem hrál od léta, dva komplexy v hajzlu...
Neposlal byste mi někdo SAVE s dohraným příběhem a nějakým min.fin. základem ??? Dík ..
Extended mod a ver.2.0.2
Moderator: DJ Die
-
Extended mod a ver.2.0.2
Quad Core 6600@3,33GHz ATI 4870Toxic 4GBRAM, raptor 70 + 3x500, Eizo 24"...
-
- Moderator (České)
-
pokud by si mel opravdu zajem o cizi save, muzu ti poslat muj po skonceni pribehu...
nejakej ten komplex uz tam ale stoji a lode samozrejme jiz ve vetsim mnozstvi taky brouzdaj prostor...
chtel jsem to mit trosku rozjety abych ho mohl pouzit kdyby se neco stalo, protoze jsem si zacal hrat se script a ship instalerem a uz jednou se mi to podelalo, takze tohle je neco jako zaloha ktera uz dokaze neco videlat a neni tam pridanej zadnej script ani lod
upozornuju, ze ale nejsem zadnej architekt a komplex postavim jak se mi zamane a design neresim... kolikrat ho mam roztahlej prez celej sektor a podobne a na slabsich masinach by tyto sektory mohli byt v dusledku ponekud neobyvatelne
nicmene pokud chces... dej do pm email a poslu ti ho
nejakej ten komplex uz tam ale stoji a lode samozrejme jiz ve vetsim mnozstvi taky brouzdaj prostor...
chtel jsem to mit trosku rozjety abych ho mohl pouzit kdyby se neco stalo, protoze jsem si zacal hrat se script a ship instalerem a uz jednou se mi to podelalo, takze tohle je neco jako zaloha ktera uz dokaze neco videlat a neni tam pridanej zadnej script ani lod
upozornuju, ze ale nejsem zadnej architekt a komplex postavim jak se mi zamane a design neresim... kolikrat ho mam roztahlej prez celej sektor a podobne a na slabsich masinach by tyto sektory mohli byt v dusledku ponekud neobyvatelne

nicmene pokud chces... dej do pm email a poslu ti ho
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
ja Ti poslouzit nemohu, neb sam cizopasim na cizim pojisteni (save). a z velmi podobnych duvodu.
nicmene jeste mas sanci zjiskat zpet sve komplexy, pokud najdes save, ulozeny pred instalaci 2.0.2 tak udelej nasledujici:
odinstaluj patch 2.0.2
spust hru a nahraj pozici pred aplikaci 2.0.2
v nastaveni -> nastaveni umeleho zivota (options -> ?artificial life?) zmen volbu xtended mod na 'ne' (false/disable/nebo tak neco)
a dale se rid pokyny ktere prijdou mailem.
save
odinstaluj xtended mod
load/save
a instalace 2.0.2
nicmene jeste mas sanci zjiskat zpet sve komplexy, pokud najdes save, ulozeny pred instalaci 2.0.2 tak udelej nasledujici:
odinstaluj patch 2.0.2
spust hru a nahraj pozici pred aplikaci 2.0.2
v nastaveni -> nastaveni umeleho zivota (options -> ?artificial life?) zmen volbu xtended mod na 'ne' (false/disable/nebo tak neco)
a dale se rid pokyny ktere prijdou mailem.
save
odinstaluj xtended mod
load/save
a instalace 2.0.2
-
-
- Moderator (České)
zatim to vypada celkem blede i se samotnym XTM protoze prave odeseli 2 velmi duleziti clenove takze jeste nevim v jakem stavu 0.7 vyjdeR8antik wrote:Chtěl sem se zeptat . Jak to vypadá s XTM pro CZ verzi po 2.0.2ce???DJ Die wrote:to je tim ze Extended mod 0.6 si s final patchem nerozumi ES totiz udelalo moc zmen pockej na XTM 0.7 ten uz pojede zatim je vsak v uzavrene bete takze si budes zrejme pockat az vychytame mouchy
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
To je škoda,držím palce, doufám že se vám to podaří !!!DJ Die wrote:zatim to vypada celkem blede i se samotnym XTM protoze prave odeseli 2 velmi duleziti clenove takze jeste nevim v jakem stavu 0.7 vyjdeR8antik wrote:Chtěl sem se zeptat . Jak to vypadá s XTM pro CZ verzi po 2.0.2ce???DJ Die wrote:to je tim ze Extended mod 0.6 si s final patchem nerozumi ES totiz udelalo moc zmen pockej na XTM 0.7 ten uz pojede zatim je vsak v uzavrene bete takze si budes zrejme pockat az vychytame mouchy