X2: problém ve splnění mise

Moderator: DJ Die

vozejk

X2: problém ve splnění mise

Post by vozejk »

Zdravím, lidi, mam takovy problém. V X2 The Threat nemužu splnit jednu misi. Je to asi 3. mise , hledam toho otce, už jsem proskenoval branu a našel jsem něco, potom jsem letěl zpatky a v tom muzeu jsem hledal shodne... potom hledame nějakou ještěrku s nakym složitym jmenem. Je u paraditu v sektoru Piramid Prime v doku. Nemužu tam přistat, protože tam nejsem vítán. Bret mi poradil, abych pomohl hlídkám v hlídání a potom se pry o mě začne mluvit...jak to mam udělat? Vůbec netuším.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

najdi si nejake piraty nebo Khaaky a rozstrilej kdyz jich znicis dost tak by te meli pustit do stanic myslim ze v Priest Pity(nevim jak je to prelozene asi knezska litost :lol: ) je piratska zakladna tak tam pockej urcite jich tam par najdes
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
vozejk

Post by vozejk »

takže tam mam postřilet piratské lodě v jinem sektoru? Aha Díky.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ale pozor musi to byt paranidsky sektor
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
vozejk

Post by vozejk »

Ještě malý problém. Jak si mi poradil ničit nepřátelé, tak v sektoru Kněžová milost nebo jak se jmenuje ten sektor, ničím je tak, že jsem si koupil Kentaura, a vždycky do nich narazim a oni vybuchnou. Už jsem jich zničil asi 10 nebo 15 a pořád mi nejde přistát. Co s tím???
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Mno poku jsi v Kentauru tak muzes pristat jen na dvouch stanicich... V lodenici a equipment doku. :-) A pokud to nejde tak jsi jich asi jeste neznicil dost. BTW: Ja jinak obycejne nepratele strilim. :lol:
Moonman
x3

Post by Moonman »

Zdravím všechny v Novém roce.
Měl bych dotaz. Sem si po X3 dodatečně koupil i X2. Plním právě tu misi s bránou v Brennanově triumfu, ale nedaří se mi nic najít?? Sem letěl ve skafandru až k bráně a těm dvěma gondolám a stále nic!! Poraďte mi prosím jak na to. Za odpovědi předem díky :wink:
vozejk

Post by vozejk »

Myslím, že to tu už bylo někde psáno ve fóru. Jak jsou gondoly, tak se ve prostřed jak je nějaka dira nebo jak bych to nazval, tak ve skafandru se přibliž blízko kraje(hodně blízko)=animace :wink:
Moonman
x3

Post by Moonman »

Hmm.... je to možné. Pokud sem se přehlédl tak se omlouvám :wink:
Jinak každopádně díky za radu já u těch gondol taky byl, ale asi to nebylo dost blízko. Tak vyzkouším a uvidím.

Return to “Česky / Czech X-Forum”