Zastanowiło mnie jedno: kokpity, dodane przez łatkę (skąd dokładnie ją ściągnąć...?) są w stylu X3, a nie X2, a przecież wcześniej gdzieś czytałem, że mod dodający kokpity faktycznie je dodaje, ale są one przeniesione z X2...

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Że co?z lenistwa ekipy lokalizacyjnej
Prędzej czy później będziemy musieli kupić drugi transportowiec. Zastanawiacie się, jak jednocześnie pilotować dwa ogromne statki? Z pomocą przychodzi kolejne udogodnienie – zdalny system kupiecki. Pozwoli on na zaprogramowanie jednostki tak, aby sama nabywała i sprzedawała wybrane towary.
Jest kilka nowych, a reszta to kokpity z X2. Ale wyglądają inaczej, ponieważ silnik x3 do wszystkiego co nie jest bitmapą dodaje shadery.Stalovy wrote:Recka, całkiem całkiem, widać, że pisał ją jakiś pilot wszechświata X.
Zastanowiło mnie jedno: kokpity, dodane przez łatkę (skąd dokładnie ją ściągnąć...?) są w stylu X3, a nie X2, a przecież wcześniej gdzieś czytałem, że mod dodający kokpity faktycznie je dodaje, ale są one przeniesione z X2...To jak to w końcu jest?
Code: Select all
Trzecia odsłona gwiezdnej, symulacyjnej sagi z dużym "X" w tytule.
Wyewoluowała ona poniekąd z nieukończonego dodatku do części drugiej,
znanego pod tytułem X2 The Return.
To dzięki S&MGra jest rozbudowana i jej porządne zgłębienie zajmuje niezły kawałek czasu. Dobrze więc, że dystrybutor pomyślał o dołączeniu porządnej, kilkudziesięciostronicowej instrukcji obsługi.