To są chyba dopalacze MK1 i MK2.Marcybiskup wrote: EDIT -> A do listy skrypcików w Bonus Packu, który tłumaczysz, dołączył właśnie jakiś Afterburner... może warto go dołączyć do PL?
Przetłumaczyłęm obydwa.
Pozdrawiam
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Najlepiej to przetłumaczyć a same pliki wyslać do Cycrow w jakiejś oficjalnej prośbie o dołączenie wersji PL.DYoda wrote: A tak na marginesie to jezeli autor skryptów wyrazi zgode ... to warto by sie pokusic o zmiane 44-48 i zrobienei jakiegos instlatorka dla polskich userów
Uruchomiłem go. Na starcie dostałem wiadomość, że skrypt został włączony. W bojowych komendach pojawila się opcja przejecia sektora. Niestety nic nie przejalem, bo w poczatkowym M5 to mogę co najwyżej przejąc muchę kosmiczną, a to i tak nie jest pewneMarcybiskup wrote: Bufi, do listy skryptów dorzuciłbym jeszcze Sector Takover, który umożliwia przejęcie całego sektora, a potem walki w celu jego utrzymania/odbicia.
Do całości dorzucam jeszcze jeden wojenny skrypt:Marcybiskup wrote: Bufi, do listy skryptów dorzuciłbym jeszcze Sector Takover, który umożliwia przejęcie całego sektora, a potem walki w celu jego utrzymania/odbicia.