Policejní licence

Moderator: DJ Die

Jafff

Policejní licence

Post by Jafff »

Koupil jsem si policejní licenci a vydal se na lov pirátů. V manuálu se píše, že za každého zničeného nepřítele dostanu automaticky odměnu. Sestřelil jsem asi pět pirátských lodí a nevydělal tím ani pětník. Změnilo se něco oproti manuálu, nebo mi něco uniká?
solxiger
x4

Re: Policejní licence

Post by solxiger »

Musis ich zostrelit v sektore ktory je domovsky tej rasy u ktorej mas policajnu licenciu.
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Jafff

Post by Jafff »

No jasně, já je sestřeloval v Farnhams legend a Elenas Fortune a tam v okolí. Měl jsem dojem, že to jsou Argonianské sektory. Nebo je tím domovským sektorem myšlen jenom Argon Prime? To by bylo dost nevýhodné, tam moc pirátů nezaletí :-)
FVZ

Post by FVZ »

Jafff wrote:No jasně, já je sestřeloval v Farnhams legend a Elenas Fortune a tam v okolí. Měl jsem dojem, že to jsou Argonianské sektory. Nebo je tím domovským sektorem myšlen jenom Argon Prime? To by bylo dost nevýhodné, tam moc pirátů nezaletí :-)
Elenas Fortune i Farmars Legend sou pirátský, tam argonská licence neplatí. Komu sektor patří poznáš na mapě vesmíru, když poprví likneš na sektor tak v pravo je popis.
Jafff

Post by Jafff »

Aha, takhle je to. Díky.
Moonman
x3

Post by Moonman »

No jo ,ale pokud se nepletu tak Elena's Fortune je Aronský sektor :?: :idea:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jj EF je argonsky pokud si nejsi jisty tak tady je mapa kde je znazornene komu patri ktery sektor
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... X3_map.JPG
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Torgen
x3

Post by Torgen »

Moonman wrote:No jo ,ale pokud se nepletu tak Elena's Fortune je Aronský sektor :?: :idea:
Pokud ovšem nehraje Jafff X2, tam je to zase pokud se nepletu já sektor pirátský :)
plynak
x3tc

Post by plynak »

No ja to uz prestal sledovat, ale je fakt, ze v poslednim patchi omezili hlaseni o penezich. Ono slyset 10x po sobe In the name of our president and senator, the Argon Federation thank you for your help with this invader. As a reward, you gain 500, 1000, 5000 credits zacne lezt na mozek :)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
gomecz
x3

Post by gomecz »

plynak wrote:No ja to uz prestal sledovat, ale je fakt, ze v poslednim patchi omezili hlaseni o penezich. Ono slyset 10x po sobe In the name of our president and senator, the Argon Federation thank you for your help with this invader. As a reward, you gain 500, 1000, 5000 credits zacne lezt na mozek :)
co jsem vysledoval, tak to zahlasi vzdy jednou v danem sektoru.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

taky mam ten pocit ze to nahlasi jen jednou v danem sektoru dokud nepreletis jinam i kdyz to v boji moc nesleduju
Jafff

Post by Jafff »

Kdepak, hraju X3. Teď si to přesně nevybavuju, ale je docela možné, že Elenas Fortune jsem jenom proletěl a začal lovit až v dalších sektorech, takže proto jsem žádnou odměnu neobdržel. Každopádně mně by nevadilo slyšet za každého uloveného mizeru oficiálně vyjádřené díky :-) Zvlášť teď, na začátku, kdy je umění přežít takový souboj, natož něco vydělat.
Jafff

Post by Jafff »

Tak je to tak. V Elenas Fortune se za mrtvé piráty platí. Ta hláška o odměně se ovšem neozývá u každé lodi, ale víceméně náhodně.
souky

Post by souky »

myslim že ta hláška se objevuje jen když se místní nějak s tim pirátem nepohodnou třeba je pirát náhodně trefí :lol: :D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

souky wrote:myslim že ta hláška se objevuje jen když se místní nějak s tim pirátem nepohodnou třeba je pirát náhodně trefí :lol: :D
kdyz neco takove pirat udela tak uz si moc nezaleta protoze ho smete obrnana :lol:
souky

Post by souky »

ale jo vždycky někam přiletím a pere se tam pirát s polišema a stalo se mi i že se tam takhle chvíli prali a pak si pirát v pohodě odetěl
ůžeš tak jí to trvá pěkně dlouhokdyžpolicii nepoml
psaf
x3

Post by psaf »

Nevíte jestli se dá někde zjistit, kolik jsem si vydělal sestřelením pirátů? Ono mi celkově chybí lepší pohled na statistiky. Kolik jaká logď vydělala a tak. Možná jsem jen slepej a nevim kam se pořádně kouknout.
souky

Post by souky »

možná je to ve statistikách nevim mrkni se :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”