Oprava lodi
Moderator: DJ Die
-
Oprava lodi
Mám takový problém/nejasnost. Při několika bojích utrpěla má loďka pár škrábanců. Zkrátka trup je na 48 procentech. Takže jsem zaletěl do Argon Prime, zaparkoval v loděnici a našel v trade možnost opravit loď. Řádek s tou položkou svítí zeleně, dole je modrý obdelník s nápisem step 1. Ale ať na to klikám, jak chci, nedokážu dosáhnout žádného výsledku. Peníze na opravu mám, jiný problém by taky neměl být, ale oprava neprobíhá. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Dík za rady, už jsem z toho kapku zoufalý 

-
-
Opravit loď šlo i v základní instalaci bez patche a je to úplně stejné jako nákup zboží. Prostě si kupuješ opravu po jednotlivých procentech. Jestli ti jde koupit jakékoliv jiné zboží, zkus stejný postup na koupení opravy.
Takže nejlépe šipkou doprava vybíráš, kolik procent chceš opravit a nakonec to potvrdíš entrem. Teda doufám, že nekecám, mám to všechno namapované na joysticku, takže vlastně ani nevidím, jaké klávesy to emuluje. Na klávesnici jsem v X3 nemusel sáhnout už hodně dlouho.
Mimochodem, čím větší loď tím dražší bude i oprava jednoho procenta. Celé M5 opravíš obvykle za pár desítek tisíc, ale na opravu TL nebo M1/M2 si připrav částku v desítkách milionů.
Takže nejlépe šipkou doprava vybíráš, kolik procent chceš opravit a nakonec to potvrdíš entrem. Teda doufám, že nekecám, mám to všechno namapované na joysticku, takže vlastně ani nevidím, jaké klávesy to emuluje. Na klávesnici jsem v X3 nemusel sáhnout už hodně dlouho.
Mimochodem, čím větší loď tím dražší bude i oprava jednoho procenta. Celé M5 opravíš obvykle za pár desítek tisíc, ale na opravu TL nebo M1/M2 si připrav částku v desítkách milionů.
-
No jasně, zkoušel jsem stejný postup jako u nákupů, ale ten modrý obdélník se zkrátka nehne. Nechápu proč, mám tu úplně první loď, na kontě zhruba tři tisíce, tak přece není možné, že bych si nemohl dovolit opravit ani jedno procento. Kromě toho u nákupů, na které nemám, mi počítač ohlásí, že mám málo kreditů. Takže v tom problém nebude. Taky jsem uvažoval, že bych byl málo oblíbený u Argonianů, ale v tom to taky nebude, protože oprava lodi žádný požadavek oblíbenosti nemá. Asi to bude bug, nebo něco takového. Ale zas mě zaráží, že nakupovat můžu, ale opravovat ne... Ještě mě napadlo, jestli neexistuje nějaká jiná argonianská loděnice, kde bych to vyzkoušel.
-
Podle me máš skutečně málo peněz, zaleží jak je ta loď poškozena. Jedno procento může stát třeba 4 tisíce. Nevím, ale s třema tisícovkama bych u žadnýho doku ani stanice nekotvil 

------------------------------------------------------------------
[ external image ]
[ external image ]
-
-
No jo, jenže ona je tam taky cena zhruba čtyři tisíce (asi za celou opravu, nevím) a dole u toho modrého pole pak zhruba sedmnáct set. A na to zaručeně mám. Kromě toho, jak jsem psal, je tu ta věc, že u nákupu mi to ohlásí, že nemám dost peněz, kdežto tady to prostě nedělá vůbec NIC
Ale dejme tomu, že by to mohlo být tím... nepamatujete si někdo, kolik tak řádově stála oprava té první lodi, kterou jste měli? Je to úplně na začátku příběhu, k poškození došlo v bitce s piráty, kdy jsem získával od jakéhosi Dona jakýsi kámen 

-
Ta cena nahoře je za jedno %Jafff wrote:No jo, jenže ona je tam taky cena zhruba čtyři tisíce (asi za celou opravu, nevím) a dole u toho modrého pole pak zhruba sedmnáct set. A na to zaručeně mám. Kromě toho, jak jsem psal, je tu ta věc, že u nákupu mi to ohlásí, že nemám dost peněz, kdežto tady to prostě nedělá vůbec NICAle dejme tomu, že by to mohlo být tím... nepamatujete si někdo, kolik tak řádově stála oprava té první lodi, kterou jste měli? Je to úplně na začátku příběhu, k poškození došlo v bitce s piráty, kdy jsem získával od jakéhosi Dona jakýsi kámen
-
tak to '1700', jestli je to u toho modryho pole, tak to je:Jafff wrote:No jo, jenže ona je tam taky cena zhruba čtyři tisíce (asi za celou opravu, nevím) a dole u toho modrého pole pak zhruba sedmnáct set. A na to zaručeně mám.
vlevo od pole - pocet kusu na sklade
vpravo od pole - pocet kusu na lodi (u Tebe asi 0, pocitam)
-
-
-
To je vlastně pravda, s těmi celočíselnými násobky! Pokud je tedy cena v tom zeleně zbarveném řádku za jedno procento, pak je to jasné! A těch sedmnáct set je pak částka, která mi chybí na opravu jednoho procenta! To zní vážně docela pravděpodobně, jen tam tedy mohli dát stejné oznámení, jako u normálního obchodu - že zkrátka nemám prachy. Ale díky moc, jdu to vyzkoušet.
-
Tak jste měli pravdu, měl jsem málo peněz
Díky. Ale těm sedmnácti stovkám stále nerozumím. Je to na pravé straně od pole, při 48 procentech poškození to bylo přesně 1708. Opravil jsem o jedno procento zhruba za 4000 a skočilo to na 1715. Opravil jsem o další procento a skočilo to na 1750. Nějak mi není jasné, co to má představovat.

-
-
- Moderator (České)
-
-
-
jak jsem psal, je to mnozstvi jednotek na strane/skladu stanice. u tehle specialnich veci jsou ty hodnoty trochu scestne, kdyz si poprve kupujes pojisteni u goneru, tak jich maji skladem jen 10, ale okamzite doplni zasoby na 500 :)Jafff wrote:Tak jste měli pravdu, měl jsem málo peněz :oops: Díky. Ale těm sedmnácti stovkám stále nerozumím. Je to na pravé straně od pole, při 48 procentech poškození to bylo přesně 1708. Opravil jsem o jedno procento zhruba za 4000 a skočilo to na 1715. Opravil jsem o další procento a skočilo to na 1750. Nějak mi není jasné, co to má představovat.
-