Jak zlepsit uspesnost zajimani lodi (x3)
Moderator: DJ Die
-
Jak zlepsit uspesnost zajimani lodi (x3)
Panove poradte jak zlepsit uspesnost toho aby to nepritel vzdal ..
-
-
Bylo už napsáno hodně postupů a metod, obecně ale platí, že musíš toho pilota vyděsit, srazit mu přitom štíty a poškodit loď na 87 (nebo 89?) procent a víc. Ale já to číslo beru s rezervou ... už jsem získal loď, která měla 92 procent, ale nikdo mi to nevěří ...
Mezi oblíbené postupy patří sejmout štíty silnou zbraní a průběžně přepnout na něco slabšího a tím pilota vyhnat ven. Ale není to nutnost ... vyhnal jsem piloty M3 s lodí M5 a aIRE nebo bIRE, ale stejně tak jsem donutil opustit loď piloty M5 přesně spočítaným množstvím aHEPTů, jeden víc a nezbylo by nic ... Úspěch závisí hlavně na prudkosti, přesnosti a rychlosti tvého útoku. Zapomeň na to, když polovina tvých střel letí mimo. A taky je na nic mířit 5 sekund před každým výstřelem. Musí to být děsivé a musí mít pocit, že za půl sekundy půjde do pekla. Nejlépe se mi ale asi osvědčily 2 - 4 PACy případně k tomu nějaké ID (blesky).
Jen to chce mít lehký prst na spoušti a když začne kecat Thaaaat's it! nebo OK, OK, I'm leaving my ship. Spare my live. nebo This ship is not worth of Split life. přestat střílet. je hloupé střílet si do vlastní lodě, že? I když je zatím stále ještě červená.
Mimochodem super na tréning zajímání lodí je Cycrow Assasin Guild. Lodě které máš sejmout a jejich případná ochranka mají docela nízkou morálku a je mnohem lehčí je získat. A hlavně je jich právě tolik, kolik jich potřebuješ. Chceš další? Vem další misi, je skoro v každé Trading stanici, tedy téměř v každém sektoru.
PS: A ještě jedna věc, pilot, který nevyskočí do 15 sekund, nevyskočí vůbec. Nech ho odpočinout, utřít si zadek, doplnit štíty a pak se do něho pusť znova. Mezitím se můžeš věnovat těm dalším potenciálním dárcům. A pokud dosáhneš 1/3 úspěšnosti, považuj to za úspěch ... druhá možnost je před útokem SAVE a po nepovedeném útoku LOAD, ale to můžeš lehce upadnout do jiné hry tzv. SAVE/LOAD/LOAD/LOAD/LOAD/LOAD/LOAD ... a věř mi, tahle hra rychle přestane bavit
Mezi oblíbené postupy patří sejmout štíty silnou zbraní a průběžně přepnout na něco slabšího a tím pilota vyhnat ven. Ale není to nutnost ... vyhnal jsem piloty M3 s lodí M5 a aIRE nebo bIRE, ale stejně tak jsem donutil opustit loď piloty M5 přesně spočítaným množstvím aHEPTů, jeden víc a nezbylo by nic ... Úspěch závisí hlavně na prudkosti, přesnosti a rychlosti tvého útoku. Zapomeň na to, když polovina tvých střel letí mimo. A taky je na nic mířit 5 sekund před každým výstřelem. Musí to být děsivé a musí mít pocit, že za půl sekundy půjde do pekla. Nejlépe se mi ale asi osvědčily 2 - 4 PACy případně k tomu nějaké ID (blesky).
Jen to chce mít lehký prst na spoušti a když začne kecat Thaaaat's it! nebo OK, OK, I'm leaving my ship. Spare my live. nebo This ship is not worth of Split life. přestat střílet. je hloupé střílet si do vlastní lodě, že? I když je zatím stále ještě červená.
Mimochodem super na tréning zajímání lodí je Cycrow Assasin Guild. Lodě které máš sejmout a jejich případná ochranka mají docela nízkou morálku a je mnohem lehčí je získat. A hlavně je jich právě tolik, kolik jich potřebuješ. Chceš další? Vem další misi, je skoro v každé Trading stanici, tedy téměř v každém sektoru.
PS: A ještě jedna věc, pilot, který nevyskočí do 15 sekund, nevyskočí vůbec. Nech ho odpočinout, utřít si zadek, doplnit štíty a pak se do něho pusť znova. Mezitím se můžeš věnovat těm dalším potenciálním dárcům. A pokud dosáhneš 1/3 úspěšnosti, považuj to za úspěch ... druhá možnost je před útokem SAVE a po nepovedeném útoku LOAD, ale to můžeš lehce upadnout do jiné hry tzv. SAVE/LOAD/LOAD/LOAD/LOAD/LOAD/LOAD ... a věř mi, tahle hra rychle přestane bavit

-
bojovy rank je jen pomluva, stejně dobže můžeš zajmout loď jako Harmless nebo jako Ace ... možná se tím malinko zvýší pravděpodobnost ... ale ani mi to tak nepřijde ... získal jsem už tísíce, možná staticíce lodí a můj rank byl spíš nízký ... zajímáním totiž roste rank mnohem pomaleji než ničením ...plynak wrote:Zaregistrovat si hru a zvysit si bojovy rank.
-
Re: Jak zlepsit uspesnost zajimani lodi (x3)
poskodit trup lodi na cca 80% a pak jen drzet stity na 0%, nejvhodnejsim nastrojem je ID (?Ion Distruption?), ktere poskozuje pouze stity.doghunter wrote:Panove poradte jak zlepsit uspesnost toho aby to nepritel vzdal ..
-
BTW: kdyz zacne nepratelsky pilot kecat, tak zada o oddech, pokud je stale pod palbou (tlakem) tak se neodvazi vyskocit a je mozne ho jeste sejmout jako nepritele a ne jako prazdnou lod.George Wills wrote:Jen to chce mít lehký prst na spoušti a když začne kecat Thaaaat's it! nebo OK, OK, I'm leaving my ship. Spare my live. nebo This ship is not worth of Split life. přestat střílet. je hloupé střílet si do vlastní lodě, že? I když je zatím stále ještě červená.
-
Re: Jak zlepsit uspesnost zajimani lodi (x3)
pouze štíty a veškeré vybavení lodě - zbraně, štíty, upgrady a extensiony ... výsledkem je obvykle čistá loď ... já často prodám zbraně a štíty za vyšší cenu než poničenou loď ... a taky nekupuju zatízení typu JumpDrive, Transporter Device a Docking Computer ... to mi věnují dárci lodí, ale pokud bych je smažil výhradně Ion Disruptorem, tak bych se podobných dárků nikdy nedočkal ...gomecz wrote:poskodit trup lodi na cca 80% a pak jen drzet stity na 0%, nejvhodnejsim nastrojem je ?Distruptorove Delo?, ktere poskozuje pouze stity.
ale záleží na tobě ... klidně je upeč a alespoň budeš mít vysokou úspěšnost ... klidně můžeš potkat někoho citlivého na blesky a ten vyskočí okamžitě, když přijde o štíty a kousíček trupu ...
-
No jasně, ale když jsi na lovu lodí za účelem jejich získání, tak je vyloženě hloupé sejmou tu loď v okamžiku, když se pilot chystá ti ji věnovat, žegomecz wrote: BTW: kdyz zacne nepratelsky pilot kecat, tak zada o oddech, pokud je stale pod palbou (tlakem) tak se neodvazi vyskocit a je mozne ho jeste sejmout jako nepritele a ne jako prazdnou lod.

Ale je fakt, že většina keců je typu Teď ochutnáš moje zbraně ... nebo Musím uznat, že jsi dobrý nebo Zemřeš, parchante a to rozhodně neznamená, že by se chtěl vzdát ... takový obvykle potřebuje dát minutu nebo dvě pauzu, než má smysl se mu opět věnovat ... kdybys na něho pořád tlačil asi to skončí jeho explozí (zbytečnou)
-
A ještě znám jeden způsob, co ti hlavně na začátku hry může přinést slušný úlovek ... Většina M5 má příliš malou kapacitu na sražení 50 nebo 75 MJ štítů ... a to znamená, že takovou M3 jen těžko získáš, ale nic není nemožné ... pokud se ti povede vtáhnout do hry místní policii, může ti s tím pomoct ... potom už nestřílej a šetři si kapacitu na jeden dlouhý útok, nech práci se štítama na policajty ... počkej si na nějaký soustředěný útok v okamžiku, kdy cíl právě přichází o štíty a v okamžiku kdy končí střelba policajta zahaj vlastní palbu a dej mu co se vleze ... máš slušnou šanci takhle vyhnat pilota ven ...
A jak do toho vtáhnout policajty? celkem jednoduše ... donutíš cíl střílet na místní majetek ... přilákáš ho třeba ke stanici, blíž jak jeden kilometr ... vletíš mezi něho a stanici a necháš po sobě střílet ... je rozumné uhýbat to je snad jasné, ale ne moc, aby palba cíle dopadala na stanici a to je okamžik, kdy cíl nejspíš zaujme i policajty
A jak do toho vtáhnout policajty? celkem jednoduše ... donutíš cíl střílet na místní majetek ... přilákáš ho třeba ke stanici, blíž jak jeden kilometr ... vletíš mezi něho a stanici a necháš po sobě střílet ... je rozumné uhýbat to je snad jasné, ale ne moc, aby palba cíle dopadala na stanici a to je okamžik, kdy cíl nejspíš zaujme i policajty
-
jj, jasne ze je to blbost, nicit lod, kdyz se snazis ucinit z pilota darce a jeste ho pak prodat do otroctvi, jen jsem to psal jako zajimavost a predevsim jsem myslel ty 'spravny' reci. skutecne, cim driv se prestane palit do vzdavajici se lodi, tim driv z ni pilot vyskoci... a naopak.George Wills wrote:No jasně, ale když jsi na lovu lodí za účelem jejich získání, tak je vyloženě hloupé sejmou tu loď v okamžiku, když se pilot chystá ti ji věnovat, že :wink:
Ale je fakt, že většina keců je typu Teď ochutnáš moje zbraně ... nebo Musím uznat, že jsi dobrý nebo Zemřeš, parchante a to rozhodně neznamená, že by se chtěl vzdát ... takový obvykle potřebuje dát minutu nebo dvě pauzu, než má smysl se mu opět věnovat ... kdybys na něho pořád tlačil asi to skončí jeho explozí (zbytečnou)
-
-
Neni to pomluva. Mne ted na vyssim ranku vyskakuji mnohem casteji nez na nizsim. A treba Xenon J ci K jdou zajmout az u nejvyssich ranku, pisi to na EN forech. Ale mozna kecaji.George Wills wrote:bojovy rank je jen pomluva, stejně dobže můžeš zajmout loď jako Harmless nebo jako Ace ... možná se tím malinko zvýší pravděpodobnost ... ale ani mi to tak nepřijde ... získal jsem už tísíce, možná staticíce lodí a můj rank byl spíš nízký ... zajímáním totiž roste rank mnohem pomaleji než ničením ...plynak wrote:Zaregistrovat si hru a zvysit si bojovy rank.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG