X3 - Nosic (TL) a jeho hangar

Moderator: DJ Die

gomecz
x3

X3 - Nosic (TL) a jeho hangar

Post by gomecz »

poridil jsem si boronskej nosic (plynak odpusti: Kosatku) a nedari se mi nacpat do jeho hangaru zadnou lod tridy TS, predpokladam ze je to zpusobeno jejich robustnosti (tyto lode nepristanou ani ve vnitrnich prostorach obchodnich stanic), ale je mozne vubec zadokovat jakoukoliv lod, ktera pobere XL zbozi?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jelikoz jsem v patek prodelal ledvinovou koliku a myslel, ze pri tom umru (docetl jsem se, ze je to jedna z nejhosich bolesti co existuji a ted tomu verim), odpusti ted komukoliv cokoliv. I kdyz pro mne je to Orca :)

Ale k veci. Bohuzel bez sriptu ne. Muzes zadokovat pouze M3, M4 a M5 a nejak mne nenapda, jestli nejaka M3 ma XL naklad. TS ani TP v ni nezadokujes. Ale jak rikam, je na to script, tusim ze tento http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=114004

Mne to zas tak nechybi, ja Orcy, Elefanty a Herkuly pouzivam prevazne k multisector patrolam. Nejlepsi je na to Elefant. Rychly a uveze 14 lodi v hangaru. A kdyz je potreba koupit a odvezt tovarnu, tak do nej hupsnu, zadokuju eskorty, koupim tovarnu, vylozim tovarnu a vratim ho zpet na patrolu.

Bohuzel ani po peti ci sesti patchich neopravili Orce zadni vez. Grrrr.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Budu hodne offtopic, ale tohle si neodpustim...Jakakoliv kolika je strasny zazitek, bolest prichazi a zase odchazi, a vse je tak nechutne pravidelne, vid plynaku...Jinak 1.pomoc u tebe mela byt nasledovna, plna vana horke vody a jedna dvanactka na ex... :wink: Takze priste...
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Už toho nechte, na tu hrůzu si nechci už vzpomínat. :cry:

Return to “Česky / Czech X-Forum”