"Czlonkostwo w X-DEVNET"

Dyskusja na tematy nie powiązane z x-grami

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

General Tatarin
x4

"Czlonkostwo w X-DEVNET"

Post by General Tatarin »

W innym temacie
( http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php ... 46&start=0 )
dowiedziałem się, ze można dołączyć do grupy deweloperów i wspomóc Egosoft, z czym to się je? Jak może wyglądać taka współpraca? Jak można wspomóc twórców gry?
:)

Post by Deleted User »

Chociażby pisząc dla nich jakieś darmowe skrypty czy mody.
Ja odpadam w przedbiegach, nie znam sie na skryptach, jedyne co mi sie udało zmodować to we freelancerze wszystkie statki za free w stacjach :roll:
Sauron11
x3tc

Re: "Czlonkostwo w X-DEVNET"

Post by Sauron11 »

General Tatarin wrote: (...) można dołączyć do grupy deweloperów i wspomóc Egosoft, z czym to się je? Jak może wyglądać taka współpraca? Jak można wspomóc twórców gry?
Kiedyś było można, ale obecnie Egosoft nie przyjmuje już chętnych, głównie dlatego, że gra jest już zakończona, a zespół twórców jest wystarczająco duży i profesjonalny 8) .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Post by Deleted User »

No cóż Kajtek, spóźniliśmy się. :(
MikeS
x3tc

Post by MikeS »

Czyżby ktoś się bał stracić ciepłą posadkę :wink:
Sir Fred Hoyle wrote: Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards
SwenGi
x2

Post by SwenGi »

Btw. doszły mnie słuchy, że devsi pracują nad mmo w x-universe. Czy to prawda ?
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

któżto wie? ja znam tylko datę premiery, ktora będzie miała miejsce na 5 dni po remierze Duke Nukem Forever, a 2 po S.T.A.L.K.E.R. Mówiąc krótko mi wygląda to na vapourware w wydaniu Egosoftu :D
gacek666
x2

Post by gacek666 »

a jesli chodzi o gre STALKER, to ktos wie o co chodzi? ostatnio przegladalem stare gazety i bylo tam napisane (UWAGA), ze premiera odbedzie sie w maju 2003 :lol: a juz mamy 2006 :evil:

Post by Deleted User »

No cóż, gdyby S.T.A.L.K.E.R.A. wypuślili w 2003 to byłaby to zwykła alfa.
A Klarix może potwierdzić że TRWAJĄ prace (niestety ponoć na poziomie tak beznadziejnym, że mamy jeszcze pare latek przed sobą zanim w to zaggramy) nad X-Online. Mam racje Klarix?
SwenGi
x2

Post by SwenGi »

No ja rozumiem, że jak prace się zaczęły po wydaniu X3 to potrwa to nie mniej jak dwa, trzy lata. Tyle mniej więcej trwa praca nad jakimkolwiek mmo. Jak pierwsze betatesty będą za 2 lata to będzie dobrze :D

Post by Deleted User »

Eee, WoW-a Blizzard (ukłon) ponoć ponad 5 lat robił, ale to co im wyszło to gra doskonała... tylko jeśli ma się postać nową, nierozwiniętą i jeszcze nie zna sie gry. A tak to potem ma sie wszystko na full, miasta we 4 osoby padają, i jedyne co robić w grze, to mass hunty. Wiem bo qmpel w to grywa dzień-noc.
SwenGi
x2

Post by SwenGi »

Rosus wrote:Wiem bo qmpel w to grywa dzień-noc.
Znaczy mało wiesz ;) W WoW-a grałem jakiś rok i właśnie najlepsza zabawa zaczyna się w endgame. Tyle, że trzeba być w jakieś zorganizowanej gildii. W tej chwili, żeby spróbować całego contentu potrzeba około roku, nawet więcej bo ostatnio doszły nowe instancje w AQ. Poza tym masz Molten Core, Onyxie, Black WIng Lair z tych dużych. W mmo jedynie co jest podobnego (i grywalnego) w klimatach space-opera to EvE Online. Tyle, że niestety nie jest to symulator i walka moim zdaniem jest mało dynamiczna.

Post by Deleted User »

Co ty gadasz... przecież JA aktualnie gram w eve za friko bo place kredytaim w grze :D
no i nie wiesz co to są WOJNY SYNDYKATÓW :D
bo 300 kolesi w promieniu 100 km sie nawala, w tym zwykle ja, ale gram kiedy mi sie x3 nudzi, czyli teraz
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Oczywiście off-topic wyszedł jak zwykle. Temat członkostwa w Devnecie jest zdaje się wyczerpany, więc zamykam wątek.

A o innych grach rozmawiamy tutaj:
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=67885
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish Off Topic”