Jones Abrahams Junior
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Mario nie wiadomo na co się wnerwił i napsał posta z czymś takim:
3 czerwone mordki
jones
kolejne 3 czerwone mordki.
Czy kumasz teraz.
3 czerwone mordki
jones
kolejne 3 czerwone mordki.
Czy kumasz teraz.
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć
)
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć

-
Podobnie jak Stalovy, ja też nie kumam o co chodzi, ale sprawa na pewno się szybko wyjaśniSir el_Mario wrote:Tak czy siak na jakiś czas usunę się w cień...

Szkoda, że się usuwasz, w krótkim czasie uplasowałeś się w czołówce postujących (pod względem ilości postów). Dzięki takim aktywistom forum żyje

Last edited by Sauron11 on Wed, 1. Mar 06, 14:28, edited 1 time in total.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
Nie wiem, ale mogę się tylko domyślać, że jemu jeszcze brakuje trochę do pełnoletności (bez urazy), a my już dzieci chowamy.
Hmm... a może się zdenerwował na niepełne cytowanie jego nicka?
Sir el_Mario
Nie przejmuj się, jest tu trochę osób młodszych od Ciebie. Zresztą w/g ankiety sporządzonej przeze mnie, wynika, że najwięcej osób jest tu w wieku 20-30 lat. Są też osoby (albo były) w wieku 13 lat. Ale my nie jesteśmy tacy starzy (jeszcze
).
Hmm... a może się zdenerwował na niepełne cytowanie jego nicka?
Sir el_Mario
Nie przejmuj się, jest tu trochę osób młodszych od Ciebie. Zresztą w/g ankiety sporządzonej przeze mnie, wynika, że najwięcej osób jest tu w wieku 20-30 lat. Są też osoby (albo były) w wieku 13 lat. Ale my nie jesteśmy tacy starzy (jeszcze

-
BQB, Mario zdenerwował się wcześniej, dokładnie po stwierdzeniu przez mnie o nieskumaniu daty. I nie wiem czy to o to chodziło, czy nie.
Co do starości; na pewno nie duchem
Choć może nie wszystkie teksty młodzieżowe łapiemy
BQB, Ty już pomału będziesz się uczyć nowości od synka
Mój na razie mówi coś na kształt 'guu' i "gliiee", ale rozkręca się
Pozdrawiam
Co do starości; na pewno nie duchem

Choć może nie wszystkie teksty młodzieżowe łapiemy

BQB, Ty już pomału będziesz się uczyć nowości od synka

Mój na razie mówi coś na kształt 'guu' i "gliiee", ale rozkręca się

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
-
Kerrick, to się nie uda, próbowałem 
edit JA: właśnie przeczytałem zmienione przez Mario posty.
Mario, nie świruj! Chyba że masz jakiś ważny powód, bo ja takiego nie widzę na forum...

edit JA: właśnie przeczytałem zmienione przez Mario posty.
Mario, nie świruj! Chyba że masz jakiś ważny powód, bo ja takiego nie widzę na forum...
-
Nie jestem pewien czy do końca dobrze rozumiem problem, ale generalnie przed napisaniem posta, a najlepiej przed zalogowaniem się na forum
warto "odłożyć na bok" swoje osobiste frustracje czy problemy życiowe (któż ich nie ma?), aby nie dominowały w wypowiedzi lub na nią nie wpływały. To trudna sztuka, ale pomaga w pisaniu rzeczowych i konkretnych postów, nie podszytych emocjami, a tym samym w unikaniu konfliktów mogących powstać przy różnicy zdań czy poglądów.

-
Mario, widzę że jednak na forum zaglądasz, to miło
A czas na pewno znajdziesz...
Pozdrawiam

A czas na pewno znajdziesz...
Pozdrawiam
-
Cóż, jedną z moich funkcji jest rozwiązywanie problemówSir el_Mario wrote:Nie Sau, problem jest związany z tym co jest na forum, goddamnit

Problem rozwiązany samoczynnie, zmotywował mnie jeden z twoich postów:Sauron11 wrote:Cóż, jedną z moich funkcji jest rozwiązywanie problemówSir el_Mario wrote:Nie Sau, problem jest związany z tym co jest na forum, goddamnit, więc może napisz mi w zwięzłych żołnierskich słowach na PM o co dokładnie chodzi, a ja się postaram coś z tym zrobić
.
No i moja Izabella...w krótkim czasie uplasowałeś się w czołówce postujących (pod względem ilości postów). Dzięki takim aktywistom forum żyje...

-
Mario, na Twój obecny podpis może znam częściową odpowiedź. O ile się nie mylę jesteś ekstrawertykiem, czyli osobą uzewnętrzniającą emocje. Myślę że zmienne nastroje będą Cię dotykać jeszcze przez ładnych parę lat
I nic w tym niezwykłego, ani złego. Ja mam 36 lat i też nie zawsze umiem poradzić sobie z emocjami czy zmiennymi nastrojami, choć te ostatnie nieco się ustabilizowały z wiekiem. Jeśli Cię to pocieszy; niewiasty mają z tym zazwyczaj gorzej...
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
Hmm Jones, tak sie sklada, ze ja tez jestem "nadwrazliwcem" emocjonalnym ale uwazam ze takich jak my jest bardzo malo... zbyt latwo sie zakochujemy i zbyt dlugo trwa u nas stan nazwany przez wirtuoza Fritz'a Kreisler'a "Cierpieniami Miłosnymi". W dodatku stan ten jest o wiele bardziej bolesny niz u innych przedstawicieli plci brzydkiej i mozna porownac go do wyrywania po kawalku serca, zoladka i innych wnetrznosci. Umysl targany jest niezliczona iloscia zmiennych uczuc od zalamania po ekstaze, a czesto milosc taka okazuje sie byc nieszczesliwa i nietrafiona, co tylko poteguje bol.. Jako nieliczni faceci wzruszamy sie ogladajac filmy "do placzu". Płacz małego kota porusza nasze serca i współczujemy bezdomnym, wspomagając ich choćby słodką bułką... Ale to my tworzymy piękną, wzruszającą muzykę jak Cannon Patchebel'a, poruszające do głębi książki jak "Nędznicy" Wiktora Hugo, czy filmy jak "Co się wydarzyło w Madison County" Clint'a Eastwood'a. Mimo, że wielu twardzieli nie ma o nas najlepszego mniemania to jesteśmy potrzebni na tym świecie by dawać siebie innym ludziom, a moze tez uczyc ich, ze czlowieczenstwo to przede wszystkim milosc i szacunek dla innych.
Last edited by Kerrick on Fri, 10. Mar 06, 01:27, edited 1 time in total.
...wszystko przemija...
...a przyszłosć jest niepewna...
...zachować czyste sumienie...
...tego pragnę...
...a przyszłosć jest niepewna...
...zachować czyste sumienie...
...tego pragnę...
-
Ładnie powiedziane
Zwłaszcza, że opisane przez Ciebie stany nie są mi obce...
Od siebie dodam, że moda na twardzieli nie płaczących i o kamiennych sercach to wymysł naszych czasów. No, może ostatnich 200 - 300-u lat. W średniowieczu tacy jak my (jesli mogę i siebie do nich zaliczyć) byli na porządku dziennym, uczucia wówczas były jakby bardziej "na wierzchu". Mężczyźni nie wstydzili się łez, a porywy serca nie były domeną nieprzystosowanych do życia poetów. To minęło. Być może dlatego, że powodowani porywami serca tacy jak my bili się nie patrząc czy mają szansę wygrać, ale czy sprawa jest słuszna. Ich geny często nie były przekazywane następnym pokoleniom, nie mówiąc już o ojcowskich naukach. A dziś nawet słowo "honor" brzmi jakoś tak jakby nie z tej bajki...

Od siebie dodam, że moda na twardzieli nie płaczących i o kamiennych sercach to wymysł naszych czasów. No, może ostatnich 200 - 300-u lat. W średniowieczu tacy jak my (jesli mogę i siebie do nich zaliczyć) byli na porządku dziennym, uczucia wówczas były jakby bardziej "na wierzchu". Mężczyźni nie wstydzili się łez, a porywy serca nie były domeną nieprzystosowanych do życia poetów. To minęło. Być może dlatego, że powodowani porywami serca tacy jak my bili się nie patrząc czy mają szansę wygrać, ale czy sprawa jest słuszna. Ich geny często nie były przekazywane następnym pokoleniom, nie mówiąc już o ojcowskich naukach. A dziś nawet słowo "honor" brzmi jakoś tak jakby nie z tej bajki...
-
Sir el_Mario wrote:Chodzilo mi o moj sposob pisania postow, jakis taki niedojzaly byl, co powodowalo powchechne ignorowanie mioch postow, ale to sie zmieni.