X3 Reunion pirat...

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

aurigia
x2

X3 Reunion pirat...

Post by aurigia »

Nie wytrzymałem... Ściągnąłem pirata X3 Reunion EN... Godzina walki ze StarForcem... Odpaliłem X3... Cieszę się... Czekam na polską wersję... Bo i tak kupię... :)
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Ej! A to " samobójstwo " nie powinno być w topiku z dowcipami?
In the grim darkness of the far future, there is only war...
sonen
x2

Post by sonen »

tia...to się nazywa "strzelić sobie gola" :wink:
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ja też bawiłem się ze starforcem olałem go :twisted: i czekam na polską wersje X3 :wink:
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Re: X3 Reunion pirat...

Post by klarix »

aurigia wrote:Ściągnąłem pirata X3 Reunion EN... Godzina walki ze StarForcem... Odpaliłem X3... Cieszę się...
Jak można tak beztrosko pisać? Nie czytałeś regulaminu?
klarix [ external image ]
ergo
x3tc

Post by ergo »

Oj nieładnie nieładnie ...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

:lol:
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

Klarix :arrow: on wykorzystał pirata jako swoiste demo, o poprawności tego nie chciałbym się wypowiadać (w końcu sam tak kiedyś uczyniłem...) ale co innego jak ktoś zagra raz w pirata i kupi oryginalną grę, a co innego jak ktoś przejdzie pirata i twórców ma w d****, nie mniej jednak takich rozmów na forum nie powinno być (zbytnia pokusa "ciemnej strony mocy" )
:)
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

General Tatarin wrote:Klarix :arrow: on wykorzystał pirata jako swoiste demo,[...]
To nie ma znaczenia. Tu regulamin jest jasny.
Egosoft widzi to jak: "Nie mogłem się doczekać na sprowadzenie mojego samochodu, więc poszedłem i ukradłem...".

Ban jest pewny.

klarix
aurigia
x2

Post by aurigia »

no cóż.. nie czytałem regulaminu :) trudno.. bedę zbanowany, co nie zmieni faktu że I TAK MUSZĘ CZEKAĆ na X3 PL. A co do wątku Egosoftu z samochodem ( nie było to ukradłem ). Powiem tak: jak dealer nie wyrabia z realizacją, to kupiłem rower i nim pojeżdżę tymczasem :)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

ARGH!!!!! Jak kiedyśprzeczytam takie tłumaczenie, to niech Chucksię strzeże! poprostu "dmuchnołeś" lewy wóz, a nie rower !! Pozatym dealer jeszcze nie orzoczoł sprzedaży w tymkraju, więc możesz kupić X3 przez net!!!
modoc
x2

Post by modoc »

Niestety jak się długo czeka to ciemna strona mocy zaczyna przeważać. Mnie też korci w szczególności ze teraz dokonałem zakupu G-F 7800 256/256 na AGP i jestem ciekaw jak będzie śmigać aż mnie korci :))))))))))
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ściągnij demo to zobaczysz. :wink:
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

klarix wrote: Ban jest pewny.
Wiem że wina jest przesądzana :roll: , ale by może tak ban z możliwością rehabilitacji? (do zarejestrowania x3) Nie należy od razu skreślać chłopaka, każdy się może nawrócić 8)
:)
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

General Tatarin wrote:[...]każdy się może nawrócić 8)
Zadecydowano, że jeżeli będzie pewne, że kupił oryginała, to ban będzie zniesiony.

klarix [ external image ]
Kerrick
x2

Post by Kerrick »

Moim zdaniem bardzo slusznie...
aurigia
x2

Post by aurigia »

No to nie kumie mam bana czy nie ? Ban to znaczy że nie mogę pisać ? czy jak ( jeśli bylo / jest w regulaminie to znowu nie czytalem ) A orginał chorera :)) kupie i tak :P ))
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Okarz trochę skruchy i sam się zbanuj... tzn nie pisz do czasu kupna oryginału
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

He, Pavlo, niezłe... Jak to nazwać: "samoban"? :D

EDIT: Mam małą prośbę. Proszę nie porównywać kradzieży dóbr umysłowych, czy intelektualnych, z kradzieżą dóbr fizycznych. To nielogiczne. Dlaczego? Bo oryginał NADAL leży na półce w sklepie, a ukradzionego samochódu nikt już nie zobaczy... Porównanie to miało by sens, gdyby złodziej samochodu skopiował auto i jeździł kopią, pozostawiając nietknięty oryginał...
Piracenie to piracenie, czyli krzywdzenie autora programu (tu: gry) tym, że nie płaci mu się za pracę. Skoro aurigia ma zamiar kupić X3, to nie widzę problemu. Oczywiście, jeśli faktycznie oryginał kupi... :| Wiem też, że wydawca wolałby, aby taki ktoś, jak aurigia kupił najpierw angielską wersję, a potem ew. polską. Oznacza to podwójny zysk... Tylko, że ja nie za bardzo przepadam za pazernymi osobami... :wink:
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Stalovy wrote:Mam małą prośbę. Proszę nie porównywać kradzieży dóbr umysłowych, czy intelektualnych, z kradzieżą dóbr fizycznych. To nielogiczne.
To musiałbyś przedyskutować z Egosoft. Od nich pochodzą regułki i argumentacja.

Ten ban-błąd w database został dzisiaj rano podobno skorygowany.

klarix

Return to “Polskie / Polish X-Forum”