Nowa strona TopWare dla X3!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

No, ok, skończyłem, macie tam również moje pierwsze dzieło (pierwsza stronka komercyjna) :)
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

RAFIO, z tymi podstronami to zdeczko przesadziłes chyba :roll: . Jak u mnie wyglądają podstrony wiesz. Jesteś pewien, że chcesz je dłubać za 2 zł od sztuki? Z torbami pójdziesz!
I jeszcze uwaga z pkt. widzenia handlowego; dając taką rozpiętość cen, lepiej je zwiń wogóle. Albo zmień na "już od 50 zł". To co dałeś nie zachęca.
I jeszcze jedno, czy mnie już z wiekiem pamięć zawodzi, czy też miałes jeszcze o czymś pomyśleć? :gruebel: :P

Pozdrawiam :)
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

aaaa... right! podeślij mi jeszcze raz adres do tego skryptu, toto zrobię :)
Sauron11
x3tc

OffTopic

Post by Sauron11 »

Jones Abrahams wrote: Jesteś pewien, że chcesz je dłubać za 2 zł od sztuki? Z torbami pójdziesz..
Moze RAFIO stawia na agresywną promocję swoich możliwości, ceny dumpingowe znacznie poniżej rynkowych, mające zachęcić niezdecydowanych z niedomiarem gotówki, chcących dać szansę twórcom niezależnym :roll:

Edit: Poza wszystkim to jest wątek o stronie TopWare, więc dla swojej stronki to RAFIO stwórz własny Off-Topic.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

:lol: Przyczynek kolejny do powstania forum OT :lol:
Przyznam, że nawet zapomniałem o czym ten wątek...
Swoją drogą to ciekawe poobserwować ku czemu zmierzają nasze mysli, jak bardzo odbiegamy od tematu przewodniego. Ale to cieszy, ponieważ oznacza sporą ilość wolnych (w sensie "niezależnych") umysłów na forum :) , a nie maszynki piszące wypracowania na zadany temat.
Jak powiedział ongi Tytus de Zoo: forsa to grunt, grunt to ziemia, ziemia to matka, matka to anioł, anioł to stróż, stróż to dozorca...
Panowie moderatorzy (z wyłączeniem przekonanego/inicjatora Saurona), osobiście widzę trzy drogi, którymi może potoczyć się los naszego forum;
- albo ścisłe przestrzeganie zasad i nie robienie OT-ów (na czym ucierpi niewątpliwie poziom dyskusji i atmosfera na forum, o Waszym czasie nie wspominając),
- albo dalej będzie to forum funkcjonować na obecnych zasadach (już współczuję nowym, którzy nie chcą aktywnie uczestniczyć w życiu forum, a tylko odnaleźć potrzebne informacje),
- albo powstanie forum offtopiczne, które chociaż częściowo rozwiąże problem.
WYBÓR NALEŻY DO WAS!

I oczywiście napisałem to w niewłaściwym wątku :oops: ... hmmm... po namyśle :lol:

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Analizujac tematy on-topic - w wielu znajda sie tam tez posty off-topic, co wynika z luznej formy naszych rozmow (pozytywnie) :wink: Jednak co w takim razie da dodatkowe forum skoro juz teraz mozliwosc tworzenia i oznaczania nowych tematow "[OT]" nie jest wykorzystywana w pelni? Wiele zalezy od poszczegolnych osob piszacych posty.
Ale wrocmy do wlasciwego tematu. :wink:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”