Wszystko, co powinieneś wiedzieć o Boronach...

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Co ? To ktoś tu sobie żartuje? Dlaczego ja nic niewiem =] Przeciez my tu z JA same fakty wypisaliśmy :D :wink: . Jak wiadomo fakty niesą rasizmem więc tak czy inaczej topic musi stać :D
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wszystko zależy od punktu widzenia, tudzież siedzenia :wink:
Jak mniemam te "fakty" podaliście z przymrużeniem oka. :twisted: Chyba nie chcecie ryzykować otwartego konfliktu z urażoną bracią Boronów, którą w razie potrzeby wspomoże potęga Argonów? :mrgreen:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Dzięki za zacytowanie Marcysia Sau, wcześniej to przeoczyłem :wink:

Nieprawdy?!? Nieprawdy?!?!?
O, żesz ty! A gdzież to się nieprawdy doszukałeś?!?
No, Doktorku, od początku nawołuję do merytorycznej dyskusji! Więc może argumenty jakieś, czy też na odgórnym stwierdzeniu o "nieprawdzie" poprzestaniemy?
W końcu po co argumenty, gdy ma się za plecami argońską flotę. Typowe!

Pozdrawiam :wink:
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

I flota Agonów ekhem.... kiedy wrogów kupa :D. Gwarantuje że moja armijka przyboczna [eeee tam co to jest parę m2 + m1 z max m3 zwanymi perseusze = GFU... hehe]poradzi sobie ze wszystkim =]. Proponuję to co JA. Czyli wrucić do argumentacji nie siłowej ale podpartymi dowadami i faktami :D
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

ciekawy topic, XuDB przygląda mu się z ciekawością :)
Wou
x4

Post by Wou »

Na stronie http://www.x-sli.de.vu/ w dziale "Borons" jest:
The Lar (the third sex of the Borons)
Że co??
Prince/ss Menelaus is likewise a/n Lar (also evident at the naming).
...
Image
Fenek
x2

Post by Fenek »

Mi się wydaje, że ta trzecia płeć to kasta rządząca, arystokracja i tym podobne. Chociaż jak oni się rozmnażają to nie mam pojęcia :P Pączkowanie? :lol:
X2 1.4 PL+Bonus pack+Burianek's Laser / Economy Rebalance
BQB
x2

Post by BQB »

Jak czytałem książkę Gracz, to występowała tam jedna rasa i miała 3 płcie. Była coś jak kobieta, ale bez macicy, był mężczyżna i ta trzecia płeć posiadająca macicę. I najpierw kobieta uprawiała sex z tą trzecią płcią i wpuszczała jajeczko do macicy, a potem facet uprawiał sex z tą 3 płcią. Nie było przeszkód, żeby facet uprawiał sex z kobietą, ale nie zachodziło do zapłodnienia.
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

To ja wole porównanie boronów do mrówek :) Królowa, robole i wojownicy :P Jak wiadomo królowa jest tą trzecią płcią więc wszysko możliwe :D
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

poco te pytania? Jak skończymy XUDB to się dowiecie :)
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

Boroni (piraci) to znakomite źródło zysssków :D Oddają swoje statki bardzo chętnie, wystarczy posmażyć troche jonami i już uszczęśliweni wyskakują. Powiedziałbym, że w walkach przegrwają jak Gołota - szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów :D Bardzo zyssskowna była by restauracja "Frutti di Mare" w sektorze Splitów - szef kuchni poleca: Boron smażony jonami i faszerowany moskitami w sosie własnym (jak się zesra ze strachu podczas takiego ostrzału). :twisted:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Po prawie 4 latach odgrzewam wątek :wink: .
Żeby się dowiedzieć, co też JA miał na myśli pisząc w tym wątku, postanowiłem skierować działa na Boronów i dokonać na nich inwazji :). Oczywiście już w X3 XTM, a nie X2 vanilla, ale idea ta sama.

Zostałem sprowokowany do wojny z Boronami przez nich samych, przez incydent ze stacją w pirackim sektorze Bala Gi's Joy, w którym mam swą bazę i rozległe włości. Jest tam stacja (piracka ale dziwnym trafem także borońska), której nie idzie zniszczyć, więc pewnie występuje w fabule. Tak więc stacja ta pewnego razu poczerwieniała gdy nie było mnie w sektorze, być może uciekający do niej statek piracki został ostrzelany przez moje dwa sektorowe patrolowce Q i ich piguły trafiły stację. Dość że trasa patrolu Q nadal wypada obok stacji (nie przesuwałem jej celowo, to wszak mój sektor 8) ), więc przelatując zawsze trochę ją "poczęstują". I za każdym razem, nawet gdy jestem na drugim końcu wszechświata, spada mi reputacja u Boronów. Obecnie spadła z przyjaciela królowej na Wroga Menelaus i wszyscy Boroni świecą się na czerwono i puszczają w eter groźne gadki.
To oznacza arcyciekawą walkę na trzy fronty, z Paranidianami, Boronami i Xenonami :).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Na stacjach handlowych chodza sluchy, ze niektorych kregach terranskich elit panuje moda na picie sfermentowanego boronskiego moczu.

Tak poza tym, Jedrus to zrzuciles juz z paki te 1000 jednostek bulw skruffinu czy dalej ci gnija na pace ?

:lol:
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Ehh kiedyś to były klimaty - mam nadzieje że te czasy jeszcze wrócą :)
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”