Prve Forum :)

Moderator: DJ Die

S.M.V.P.

Prve Forum :)

Post by S.M.V.P. »

Tak caute, ja som Skalar alebo S.M.V.P., X2 nehravam(proste nemam a asi ani mat nebudem pokial o nejaky exemplar nezakopnem na ulici :D )
ale v X-BTF a X-T som dobry :)
No prave som otvoril PRVE :D forum, tak dufam ze sa sem nahrnie kopa ludi :)
Abras
x3

X2

Post by Abras »

To mas pravdu, ze u nas to zohnat nejde, takze ak chces X2, tak si ho musis objednat niekde v nemecku, alebo anglicku. Alebo si ho mozes predobjednat na ceskych internetovych obchodoch, ale to sa mi zda nerealne predobjednavat si hru, ktora vysla vyse pol roka dozadu, a k nam sa este nedostala.

Ja som hral X-btf a X2, co sa vlastne udialo v X-tension. Na argonopedii som cital, ze Zem poslala pre Brennana Elenu? Kho, -postava z X2, bola aj v X-tension? A o com vlastne X-tension bol?
maesp
x4

Re:

Post by maesp »

Fiha uz sme tu traja slovaci, no pekne :thumb_up:
Co bolo v X-Tension ale neviem, lebo som to nehral. V podstate som ani X-BTF nedohral, uz som mal ist znicit Xenon M0 a ked som ju znicil tak mi to vzdy padlo :evil:
Prednedavnom som si kupil X-Gold tak mozno sa raz k tomu vratim, mozno :lol:

A skoda, ze X2 na slovensku nebude (podla slov nasich distributorov).
Ja uz tiez cakam na moju original verziu, ktora by mala prist teraz niekedy z USA. Podla mna je vyhodnejsie kupovat za dolare, ako za libry alebo euro.
maesp
x4

ha! :-)

Post by maesp »

no tak dnes mi konecne dorazilo X2 z USA :D
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ja jsem cech z Cezh :) Nevite nekdo, kdy to konecne vyjde u nas? Uz mne stvou s tim, jak do vseho museji cpat lokalizace. Osobne mne cestina ve hrach irituje a odlozit kvuli tomu vydani o rok, tak to je vrchol. Ja hraji americkou verzi a jsem spokojen. Uz jsem to dohral 2x a cekam na Expansion Pack.
maesp
x4

Post by maesp »

plynak wrote:Ja jsem cech z Cezh :) Nevite nekdo, kdy to konecne vyjde u nas? Uz mne stvou s tim, jak do vseho museji cpat lokalizace. Osobne mne cestina ve hrach irituje a odlozit kvuli tomu vydani o rok, tak to je vrchol. Ja hraji americkou verzi a jsem spokojen. Uz jsem to dohral 2x a cekam na Expansion Pack.
Aha ho :)

Neviem kedy to u vas vyjde ale vy mate na tejto stranke aspon napisaneho distributora :) (www.hype.cz)
Ja som si to chcel povodne objednat na www.funstore.cz ale ma odbili, lebo neposielaju na Slovensko :evil: a aj tak stale pozeram, ze kazdy mesiac prepisuju mesiac vydania :D.
Jedine co ti ostava je bud cakat, kym to k vam pride a dufat, ze budu predavat aj lokalizovanu aj anglicku verziu, alebo si to kupit z ineho statu.

Ja som to kupil za $26 (+$10 postovne) co je myslim celkom dobra cena :twisted:.
Abras
x3

Re: ha! :-)

Post by Abras »

maesp wrote:no tak dnes mi konecne dorazilo X2 z USA :D
Tak som zvedavy ci aj x2-jku dohrajes, dufam ze to nedopadne ako s x-btf. Inak tes sa na tvrdy zaciatok, a skus vyuzit ten trik na ziskanie 400k kreditov hned na zaciatku.
maesp
x4

Re: ha! :-)

Post by maesp »

Abras wrote:
maesp wrote:no tak dnes mi konecne dorazilo X2 z USA :D
Tak som zvedavy ci aj x2-jku dohrajes, dufam ze to nedopadne ako s x-btf. Inak tes sa na tvrdy zaciatok, a skus vyuzit ten trik na ziskanie 400k kreditov hned na zaciatku.
X2 hram uz dlho :D.
Chcel som si to kupit uz dlhsiu dobu, ale kedze to nebolo, tak som bol nuteny k inej verzii :(. A toto dohram neboj, akurat si robim svoju "mensiu" flotilu, len teraz si chcem kupit svoj vlastny equipment dock, tak setrim. :-) (mam nejakych 35mil.)
V pribehu som moc nepostupil, viem jedine ze som bol pri tej pokazenej brane a potom mi Ban Danna povedal, aby som zacal budovat svoje imperium, a tak budujem :-), tam som tusim skoncil...

Flotila:
2x Hercules
8x Osprey
1x Dragon
20x Nova
6x Perseus
5x Khaak M3 (brutalne lode, s jednou stale lietam na misie :-)
3x Falcon
Abras
x3

imperium

Post by Abras »

Tak prestan budovat, a pokracuj v pribehu, to je moja rada, ja som uz dohral hlavny pribeh, ale taku flotilu ako ty nemam
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jak uz jsem rekl, dohral jsem to 2x. Moje nynejsi flotila je:

1x M2 Titan
1x M2 Odysseus
1x M6 Centaur
+ spousty zajatych mensich lodi M3, M4 a M5 vcetne Khaak M3 i se zbranemi
+ 13 tovaren (11 elektraren, 1 Wheat Farm a 1 Ammunition Factory)
+ spousta TP a TS lodi k obsluze tech tovaren
+ 145 milionu na konte + v prumeru 2 miliony v kazde tovarne.

Staci udelat par Xenon Invazi a mate penez jako slupek.
Abras
x3

M2

Post by Abras »

No ja si osobne myslim ze vhodna kombinace tri M6 je mnohem ucinejsi jak 2 M2, vzhledem k tomu, ze M6 je manevrovatelnejsi. Staci mit 2 Nemesis s gamma PSG a jednu Osprey proti stihacum, a bye, bye M2, Dve nemesisi si z nich udelaji snidani. Ja sem sel na rekreacni lov ke khaakum, a jaski vsichni se vyparili.

plynak, kdyz tak si zaregistruj svoji X2
maesp
x4

Post by maesp »

plynak wrote:Jak uz jsem rekl, dohral jsem to 2x. Moje nynejsi flotila je:

1x M2 Titan
1x M2 Odysseus
1x M6 Centaur
+ spousty zajatych mensich lodi M3, M4 a M5 vcetne Khaak M3 i se zbranemi
+ 13 tovaren (11 elektraren, 1 Wheat Farm a 1 Ammunition Factory)
+ spousta TP a TS lodi k obsluze tech tovaren
+ 145 milionu na konte + v prumeru 2 miliony v kazde tovarne.

Staci udelat par Xenon Invazi a mate penez jako slupek.
podarilo sa ti uz v XI misiach zajat Xenon M2 ? mne este nie :(
plynak
x3tc

Post by plynak »

Taky ne, protoze na to musis byt tusim Ace of Ace 1st Grade a jsme zatim pouze 3rd Grade. Ale hodila by se tahle lodicka. Rychlejsi nez stihacky a vyzbrojena jako ostatni M2.
maesp
x4

Post by maesp »

jaj fakt, na to som nejak pozabudol :lol:
ja som momentalne len Combat Ace 2nd Grade
Abras
x3

hodnost nebo oblibenost?

Post by Abras »

od ceho zavisi moznost koupit si informace o khaak-ech??? u paranidu mam 98 procent a to myslim ze uz na nejvyssim stupni a sem taky ace 2nd grade. To co sem cetl na anglickych forech rika, ze to zalezi od oblibenosti u rasy, ale nezda se mi to. Nebo musim byt velice oblibeny u vsech?
robacz

Post by robacz »

Zavisi to na oblibenosti u dane rasy, ktery musi byt HODNE vysoko. Me to treba nabizej Boroni, u kterejch jsem Queens Knight. Nevim jestli je tam i zavisloost na combat ranku, ale myslim ze hlavni je ta oblibenost u rasy. Jakej mas rank u paranidu? Tady je jejich seznam, nejvyssi je nahore:

Honour Guard of Xaar
Friend of Emperor
Friend of Priest King
Friend of Priest Duke
Friend of Priest
Friend
Enemy of Priest
Enemy of Priest Duke
Enemy of Priest King
Enemy of Emperor
Enemy of Xaar
S.M.V.P.

Post by S.M.V.P. »

no trocha oneskorene ale predsa sem tady :)

X-T byl upgrade X-BTf ale to uz asi vite
Do pribehu sem moc nevidel, mel sem starosti z prezitim a tak mi bylo docela jedno jak se odehrava pribeh :D
X-T sem prestal hrat kdyz sem v jednom sektoru mel asi 30 budov, mel sem kompletni obchodni system takze sem mel vsechno vlastni, mel sem par desitek lodi(no mozna i par stovek, ja si to uz nepamatuji) a uz sem se vazne nudil.

Ono to chce X-2, demo se mi moc libilo, melo fajn grafiku a cool kokpit, takze se tam i neco dalo videt.
ucat008
x3

Dotaz na konfiguraci

Post by ucat008 »

Ahoj.
Jakou máte konfiguraci PC že tak pařite X2??
To snad máte PC za 30 000 ??
Já mám jen AMD Athlon 2500+, 512MB RAM, ATI Radeon 9200 128MB
a seká se to jak vztekly i při 800x600 .
Sice jsem už to dávno dohrál, ale štve mě to. Takhle nemám ani chut si to zahrát znovu, nebo pokračovat mimo příběh.
robacz

Post by robacz »

Ja mám už teď starší PC, skoro stejný jako ty - Athlon 2600, 512MB a GeForce FX5600. Jede mi to v pohodě i se zapnutejma stínama, jen když je toho v sektoru moc tak to jde do kytek...

Zkus povypínat nějaký věci v nastavení grafiky X2, třeba vypnutí těch stínů hodně pomůže...
ucat008
x3

Post by ucat008 »

Bohužel to už mám ořezany co to jde a pořád je to fotopárty. V Win98 to ještě ušlo, ale co mám WinXP tak to už není ani hratelný. Naštěstí už mám naplánovanej nákup nového silnostroje s ATI 9600Pro tak doufám že to už bude dostačující i v X2-The Return :)

Return to “Česky / Czech X-Forum”