Heja!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Piqu¶
x2

Heja!

Post by Piqu¶ »

Witajcie koledzy handlowcy (i nie tylko :D )

Chcę się z Wami przywitać, bo jak widać nowy tu jestem :) ale jednoczśnie podziękować Wam, bo czytając te forum niejako "namówiliście" mnie do kupienia oryginału X2! :lol: Miałem pirata, bo nie wiedziałem ile kosztuje org., do tego Wasze "antypirackie" nastawienie i masz, 5 dych w plecy, ale było warto, bo giera jest *CENZURA* :twisted: . Tak więc jeszcze raz witam i dzięki, a co do mojej pirackiej wersji, to mam pewien pomysł.... efektami się podzielę na forum.... :twisted: :twisted: :twisted:

-May the prrrrofit be with you,
-Piquś
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Pirat i do tego Teladianin... Witaj! :D
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Ano, cześć!

Co do pirata, to płytki już praktycznie nie istnieją (mam to udokumentowane :D ), a w X-Universum piratem też nie jestem. :) Teladi lubię za ich gadkę, bo w sumie fajne świry z nich, :lol: a najwięcej latam po terytoriach Argonów, bo mam SPP w Argon Prime (słaba lokalizacja, ale moje 3 Mercury jakoś dają radę). Co do innych ras, to Boroni są spoko, Paranidów i Splitów da się od biedy lubić, a Xenoni i Khaak... śmierdzą. :lol:

Aktualnie zbieram kasę na Wheat Farm (mam na razie ok 300k), bo wystarczą jej bateryjki, a pszenicy u Argonów jest trochę mało. :) A latam moim wymaksowanym Discovery. :D
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Nowa twarz na forum i odrazu powiew świeżości... Witamy.
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
LongOne
x2

Post by LongOne »

To ja się przyłączę do powitań :!: Niezmiernie się cieszę, że nasza mała antypiracka krucjata daje efekty :) Choć przyznaję, że w X2 piratów lubię - są dochodowi. Dają mi statki i kupują bimberek :D
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Witam ponownie :)

Jeśli chodzi o "dochodową współpracę z piratami" :lol: to jeszcze się z nimi nie dogadałem, bo Disco jest trochę za słaby. Ale za niedługo powinienem mieć już Bustera lub Novę, więc wkrótce się z nimi... erm... "zaprzyjaźnię". :twisted:
Jak do tej pory mam na koncie kilka zestrzelonych Khaak'ów M5, dwa Argon Discoverer, dwa Argon Buster i dwa Argon Mercury (misje z BBS'ów). :)

-Pozdrawiam,
-Piquś :)
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”