dwa pytania

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

General Tatarin
x4

dwa pytania

Post by General Tatarin »

1.

Jak się wylatyje z większych moich statków, na przykład tych durzych transportowców, bo nikaj nie umiałem z optionsach tego znaleść, ja robie to tak: każe mojemu miśliwcowi opuścić statek i sam opuszczam w safandrze statek, potem podlatuje do miśliwca i wchodze :evil: :evil: :evil: jest to bardzo denerwujące :evil: :evil: :evil: , jest jakiś wygodiejszy sposub?

2.
Spoiler
Show
Co to są spoilery? :lol: :lol: :lol: Czy to są jakieś wiadomości dotyczące fabuły?
:)
ergo
x3tc

Re: dwa pytania

Post by ergo »

KajtomatO wrote:1.

Jak się wylatyje z większych moich statków, na przykład tych durzych transportowców, bo nikaj nie umiałem z optionsach tego znaleść, ja robie to tak: każe mojemu miśliwcowi opuścić statek i sam opuszczam w safandrze statek, potem podlatuje do miśliwca i wchodze :evil: :evil: :evil: jest to bardzo denerwujące , jest jakiś wygodiejszy sposub?
enter -> twoj akrualny statek -> zmien statek :)
KajtomatO wrote: 2.
Co to są spoilery? :lol: :lol: :lol: Czy to są jakieś wiadomości dotyczące fabuły?
tak :)
General Tatarin
x4

dzięki :)
General Tatarin
x4

Co lepiej ustawić w eskotrowcach moich statków chandlowych, "podążaj za..." czy "chroń..." ?
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

wg. mnie chroń... ale mogę się mylic...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Jezeli ustawisz na chron to twoje statki beda chronic dany pojazd. Podazaj za oznacza tylko lot za danym statkiem, bez jego obrony.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”