misja w nyana`s hideout (Spoiler)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Galczych

misja w nyana`s hideout (Spoiler)

Post by Galczych »

Spoiler
Show
Mam pytanko co mam zrobic w misji gdzie ganiaja mnie 4 drony i sa 2 wizyczki laserowe mam je zniszczyc?? bo jak latam wokol nich nawet pol godziny to nic sie nie dzieje!! A jak zniszczyc to jak mam tylko discovera :(
Usul
x2

Post by Usul »

Za bardzo się śpieszysz, moim zdaniem. Fabuły nie trzeba pchać do przodu zbyt szybko. Ja jestem w tym miejscu kiedy mam się do Świątyni Gonerów udać, ale poczekam z tym. Rozwijam sobie biznesa, może jak będę miał własne M2 to pomyśle o wątku fabularnym. Kiedyś.
MariuszDW
x3tc

Post by MariuszDW »

Powinieneś uzbierać na Novą z pełnym wyposarzeniem i jeszcze przydałby się zapas gotówki - najlepiej drugie tyle
LongOne
x2

Post by LongOne »

Galczych --> Ekhm... A najlepiej to by było zarejestrować grę... W swoim profilu wpisz kod online (naklejony na instrukcji).
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Galczych --> Posluchaj dwoch rad: rady LongOne tyczacej rejestracji oraz rady Ban Danny tyczacej rozwoju wlasnego imperium, a co za tym idzie - wlasnej sily militarnej potrzebnej do zrealizowania tej misji. Saiien nie zawsze bedzie mogl odwalac robote za Ciebie ;)
levisq
x3tc

Post by levisq »

Dokładnie...
Spoiler
Show
kolejna misja juz jest taka, troszku sie trzeba nameczyc z khaakami, lece po szerszenie... trza rozp.. to gniazdo os, bedzie wielkie buum :)
pozdrawiam
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Ktos nie przeczytaj regulaminu forum - przy nazwach tematow bedacych spoilerami (zawierajacych info o fabule) nalezy to zaznaczyc napisem "Spoiler". Juz poprawilem, prosze pamietac o tym.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”