Troche zwlekalem z tym postem, myslalem, ze moze znajde cos ladniejszego. Ale nie. Jestem wzruszony wygladem, opisem i cala filozofia stojaca za tym miejscem. I chyba postawie tam mala fabryczke, taka malusia elektrownie, przeciez tak tam jasno

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Jak nazwa podaje jest to Elektrownia SłonecznaRandor wrote:Czy ilość Światła ma coś wspólnego z elektrownią
Bo moja Produkuje 275 jednostek energii z 1 kryształka w ciągu około 2 minut czasu X
Hmm, czy podrozowales juz na poludniowy zachod? Gdy przedrzesz sie przez owadzie i pirackie sektory, trafisz do nowych boronskich systemow. Ich stolica jest sektor Reservoir of Tranquility z pieknym niebieskim olbrzymem (naslonecznienie 200%). Obok nasycony pas asteroidow i niespodzianka...Indoctrine wrote:muszę znaleźć sobie jakiś spokojny sektor z wodną planetą, gdzie stworzę ma3y raj w stylu Borońskim
A byłem tam, byłemMarcybiskup wrote:Hmm, czy podrozowales juz na poludniowy zachod? Gdy przedrzesz sie przez owadzie i pirackie sektory, trafisz do nowych boronskich systemow. Ich stolica jest sektor Reservoir of Tranquility z pieknym niebieskim olbrzymem (naslonecznienie 200%). Obok nasycony pas asteroidow i niespodzianka...
A do Akeela wroc pozniej, gdy juz bedziesz na tyle silny, by wziac system w swoje posiadanie... o nie, znowu "czerwony diabel" sie we mnie odzywa![]()
fyi - "czerwony diabel" to potoczna nazwa tajemniczych zabojczych kalamarnic olbrzymich o inteligencji wiekszej niz u delfinow i ze zdolnosciami mysliwskimi wiekszymi niz u rekinow
jedynie muchy... jak lubisz lowic to mozna sie niezle oblowic:))xor wrote:Hehehe, czyzby ktos mi tu za plecami pogrywal w SW:KOTOR ? Boronski Jedi...
A uniesie toto miecz swietlny ?
Aha, zapomnialbym, 'do not underestimate the power of the FORCE'
Bylem w tym sektorze, al enie zapadl mi w pamiec - bylem zbyt zajety 'making profffit' jak by to powiedziala Pan Jaszczurek
To jest ten jedyny system z 450 punktami naslonecznienia ? Taa, analizowalem go - genialne miejsce na prod. EC dla wlasnych fabrykCiekawe co za prezent tam jest... A tak nawiasem - latal ktos sobie w jaskiniach w tych najwiekszych asteroidach ? Moze w ktorejs cos jest ukryte
Ja sie od czasu do czasu bawie w grotolaza (a raczej goto-lota :winkj: ) - jeszcze niczego nie znalazlem, ale sie nie poddaje - raz sie nawet zgubilem - cudem po dlugim bladzeniu w ciemnosciach udalo mi sie wydostac...
Oj dawno grałem.. Strasznie liniowa przygodówka, lecz niezła. Teraz czekam na drugą częśćxor wrote:Hehehe, czyzby ktos mi tu za plecami pogrywal w SW:KOTOR ? Boronski Jedi...
A uniesie toto miecz swietlny ?
Aha, zapomnialbym, 'do not underestimate the power of the FORCE'![]()