-czy to jest mozliwe?
[X2] Jak zaprzyjaznic sie z paranidami
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
jacek i zybi

[X2] Jak zaprzyjaznic sie z paranidami
-czy to jest mozliwe?
-
LongOne

Nooo wiesz
Kupujesz kilka skrzynek argońskiej whisky i lecisz do najbliższej stacji Paranidów... Wódzia dobrze im wchodzi pod soję... 
A tak na poważnie: leć do sektora rasy, z którą chcesz się zaprzyjaźnić - wybierz taki gdzie ruch piratów jest możliwie duży. Natłucz piractwa co nieco (już kilka sztuk powinno dać wyniki) a relacje się szybko poprawią.
A tak na poważnie: leć do sektora rasy, z którą chcesz się zaprzyjaźnić - wybierz taki gdzie ruch piratów jest możliwie duży. Natłucz piractwa co nieco (już kilka sztuk powinno dać wyniki) a relacje się szybko poprawią.
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
-
levisq

dokladnie u Paranidian wystarczy 3 do szczescia, a u splitów - 1.LongOne wrote: A tak na poważnie: leć do sektora rasy, z którą chcesz się zaprzyjaźnić - wybierz taki gdzie ruch piratów jest możliwie duży. Natłucz piractwa co nieco (już kilka sztuk powinno dać wyniki) a relacje się szybko poprawią.
pozdrawiam
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
-
Scorpio_pl

-
Sauron11

Oto prawidłowe wejście, formalne powitanie z forumowiczami - inni niech biorą przykładScorpio_pl wrote:Jako ze to moj pierwszy post - mowie wszystkim Dzien dobry/ Dobry wieczor itp
Witamy serdecznie
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
jacek i zybi

Podziekowania
Jako stare konie które zabierają kompa synom bardzo dziękujemy za trafne odpowiedzi i pozdrawiamy wszystkich szanownych i szanowanych forumowiczów 
-
ergo

Re: Podziekowania
heh, wyluzujcie, nie wszyscy tu jeszcze tak skostnieli i do reszty ze wymagaja specjalnego powitania i nie widomo czego:) Nie po to jest to forum zeby kultuwowac sztuczne konwenanse tylko zeby rozmawiac o grze. Takie jes moje zdanie... no ale ja jestem "techniczny" - wybaczciejacek i zybi wrote:Jako stare konie które zabierają kompa synom bardzo dziękujemy za trafne odpowiedzi i pozdrawiamy wszystkich szanownych i szanowanych forumowiczów
Wracajac do meritum , najprosciej zestrzelic kilka statkow pirackich w sektorze danej rasy, w przypadku paranidow wystarczy 2-3 orinoko
-
Piasecznik

Skorzystam z okazji i ja też się przywitam.
Po pierwszej akcji z rozwałką piratów miałem coś 2 punkty w rankingu Paranidian. Wstąpiłem niestety na drogę pogromcy czerwonych i zacząłem łapać pirackie statki zdobycznym Orinoko.
Niestety w sektorze bodajrze Priest Pity, pod ogień moich BPSG dostał się pariadański Perseusz. Fajnie że pilot nawiał ale niestety stosunki z paranidami mi spadły do -20.
Teraz nie pomaga ani niszczenie piratów, ani niszczenie Khaaków w sektorach Paranidów. Mimo posiadania licencji za każdym zniszczonym piratem czy Khakiem reputacja mi SPADA!!
Po stuknięciu w gniazdo os (piracka baza w Priest Pity) i rozprawieniu się z robactwem moja reputacja wynosi -56!
Jak mogę ją poprawić?
Po pierwszej akcji z rozwałką piratów miałem coś 2 punkty w rankingu Paranidian. Wstąpiłem niestety na drogę pogromcy czerwonych i zacząłem łapać pirackie statki zdobycznym Orinoko.
Niestety w sektorze bodajrze Priest Pity, pod ogień moich BPSG dostał się pariadański Perseusz. Fajnie że pilot nawiał ale niestety stosunki z paranidami mi spadły do -20.
Teraz nie pomaga ani niszczenie piratów, ani niszczenie Khaaków w sektorach Paranidów. Mimo posiadania licencji za każdym zniszczonym piratem czy Khakiem reputacja mi SPADA!!
Po stuknięciu w gniazdo os (piracka baza w Priest Pity) i rozprawieniu się z robactwem moja reputacja wynosi -56!
Jak mogę ją poprawić?
-
BQB

-
Indoctrine

-
Piasecznik

-
LeWaR

Dobrze nalicza. Punkty idą przecież w górę....
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
General Tatarin

-
szafran

-
BQB

-
Piasecznik

-
adam00

-
Piasecznik

-
adam00

-
ergo

nie tylkoadam00 wrote:Oczywiście, że odmienne, tyle tylko, że wystarczy już "Wróg czegoś tam" żeby móc zadokować, a wyższe rankingi to już się robi chyba tylko dla sportu