PROSZE O POMOC
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
PROSZE O POMOC
Jestem na przed ostatnim samouczku i nie wiem co dalej zrobić pisze niby żebym przydzielił statek górniczy do swojej stacji ale nie ma tam takiej opcji jak cykam na statek górniczy prawym przyciskiem myszy.prosze o pomoc
-
Re: PROSZE O POMOC
Może już nieaktualne, ale na przyszłość dla innych:
1. LPM na statku, aby go zaznaczyć
2. PPM na stacji, aby wybrać, jak zaznaczony statek ma wejść z tą stacją w interakcje
Wybierasz wydobycie dla dowódcy i dowolne skrzydło
1. LPM na statku, aby go zaznaczyć
2. PPM na stacji, aby wybrać, jak zaznaczony statek ma wejść z tą stacją w interakcje
Wybierasz wydobycie dla dowódcy i dowolne skrzydło
Laptop ASUS | Ryzen 5 3550H | 16GB RAM | Nvidia GTX1650 - X4 works fine... until you have a huge fleet and lots of stations 
XUDB forum

XUDB forum
-
Sorry za OT, ale jestem ciekawy Twojej opinii, co wg Ciebie spowodowało, że polska aktywność w X4 w zasadzie nie istnieje? Wydaje się, jakby X3 miało mocną pozycję... Konkurencyjne tytuły odciągnęły?
-
ciach/ciach
Zauważ, że to było tylko kilka osób które tematy podtrzymywało. Na ogół odpisywaliśmy nowym, którzy tylko wpadali i zaraz znikali. Potem po prostu zabrakło wymiany wiekowej, bo każdego dorwał real, a nowych młodych na podmianę nie było, bo ludzie wolą siedzieć w grupach na FB. Zbiegło się to też z problemami z polska bazą moderską i XUDB, gdzie siedzi większość polskich graczy. Kolejnym problemem to był jednak brak języka polskiego w X-Rebirth i sam kiepski start tego tytułu.
Zauważ, że to było tylko kilka osób które tematy podtrzymywało. Na ogół odpisywaliśmy nowym, którzy tylko wpadali i zaraz znikali. Potem po prostu zabrakło wymiany wiekowej, bo każdego dorwał real, a nowych młodych na podmianę nie było, bo ludzie wolą siedzieć w grupach na FB. Zbiegło się to też z problemami z polska bazą moderską i XUDB, gdzie siedzi większość polskich graczy. Kolejnym problemem to był jednak brak języka polskiego w X-Rebirth i sam kiepski start tego tytułu.