Witam nazywam sie Rafal Gielzecki i mam wizje czegos co jest tak blisko ze niewybaczyl bym Sobie ze nie zrobie tego kroku.
Z seria X poznalem sie w czesci X3TC i randkuje z nia juz przez X3AP X3R teraz X3FL choc mam tez X4.
Jakis czas temu zaczolem sie zastanawiac czy Swiaty przedstawione sa skazane na koniec w dobie przyszlej technologii.
O dziwo zawsze sa fani ktorzy walcza badz tworzac pliki na Youtube daja ponowne zycie swiatu ktory teoretycznie umarl ,
odnosze sie do kazdej kontynuacji tutaj X3 "zmarlo" na rzecz X4.
Wypowiedz wlasciwa.
Pewnie sie ze mna zgodzisz swiat idzie przed siebie , tak samo technologia to tez gry i mozna tylko teoryzowac ,
jak i za ile lat bedziemy grac.
Widzac uploady fanow Gwiezdnych Wojen czlowiek staje przed pewna mysla ze lata rozwoju nigdy nie dobiegna konca ,
kiedys szczytem technologii bylo zmontowanie miecza swietlnego na obraz telewizora a teraz niejeden grafik montuje go na PC.
Czy to samo rowna sie dla serii X? w mojej ocenie tak.
X3 bo do tej czesci sie odniose zbudowalo ogromny swiat , Sandboxowy swiat z wydarzeniami ktore po znalezieniu sie na ekranie
na sto procent zrobi robote.
Panowie mamy czasy jakie mamy i w dobie akcji crowdfunding robi sie wiele rzeczy.
Ja naprawde zasubowal bym kanal na Youtube i tak jak kiedys wykupilem dostep do serwisu filmowego by ogladac ,
wykupil bym tez dostep by ogladac serial ze swiata X3.
Powstaje pytanie jakie srodki beda potrzebne by uruchomic technologie by ten sen stal sie prawda.
Oczym mowa.
Prosto i zwiezle o przeniesienie calej Historii X3 na ekran Telewizora , Laczac gre z gra aktorska.
FAKT.
BattleStar Galactica ...Udany zarobil.
StarWars ...Udany zarobil
StarTrek ...Udany zarobil
Koncowo.
Panowie i Panie , Co Wy o tym myslicie ..i czy Egosoft powinno odpalic Ankiete lub akcje crowdfunding na pierwsze odcinki dla testu?
...gdzie jest granica?