[X?] Serial ..Czy to mozliwe.

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Rafal I Arkadiusz

[X?] Serial ..Czy to mozliwe.

Post by Rafal I Arkadiusz »

WSTEP.

Witam nazywam sie Rafal Gielzecki i mam wizje czegos co jest tak blisko ze niewybaczyl bym Sobie ze nie zrobie tego kroku.
Z seria X poznalem sie w czesci X3TC i randkuje z nia juz przez X3AP X3R teraz X3FL choc mam tez X4.

Jakis czas temu zaczolem sie zastanawiac czy Swiaty przedstawione sa skazane na koniec w dobie przyszlej technologii.
O dziwo zawsze sa fani ktorzy walcza badz tworzac pliki na Youtube daja ponowne zycie swiatu ktory teoretycznie umarl ,
odnosze sie do kazdej kontynuacji tutaj X3 "zmarlo" na rzecz X4.

Wypowiedz wlasciwa.

Pewnie sie ze mna zgodzisz swiat idzie przed siebie , tak samo technologia to tez gry i mozna tylko teoryzowac ,
jak i za ile lat bedziemy grac.
Widzac uploady fanow Gwiezdnych Wojen czlowiek staje przed pewna mysla ze lata rozwoju nigdy nie dobiegna konca ,
kiedys szczytem technologii bylo zmontowanie miecza swietlnego na obraz telewizora a teraz niejeden grafik montuje go na PC.

Czy to samo rowna sie dla serii X? w mojej ocenie tak.
X3 bo do tej czesci sie odniose zbudowalo ogromny swiat , Sandboxowy swiat z wydarzeniami ktore po znalezieniu sie na ekranie
na sto procent zrobi robote.

Panowie mamy czasy jakie mamy i w dobie akcji crowdfunding robi sie wiele rzeczy.
Ja naprawde zasubowal bym kanal na Youtube i tak jak kiedys wykupilem dostep do serwisu filmowego by ogladac ,
wykupil bym tez dostep by ogladac serial ze swiata X3.

Powstaje pytanie jakie srodki beda potrzebne by uruchomic technologie by ten sen stal sie prawda.

Oczym mowa.
Prosto i zwiezle o przeniesienie calej Historii X3 na ekran Telewizora , Laczac gre z gra aktorska.

FAKT.

BattleStar Galactica ...Udany zarobil.
StarWars ...Udany zarobil
StarTrek ...Udany zarobil

Koncowo.

Panowie i Panie , Co Wy o tym myslicie ..i czy Egosoft powinno odpalic Ankiete lub akcje crowdfunding na pierwsze odcinki dla testu?

...gdzie jest granica? :gruebel:
Kajdorf
x4

Re: [X?] Serial ..Czy to mozliwe.

Post by Kajdorf »

Świat jest rozbudowany, ale dużo zależy od scenarzysty. A tutaj to odnoszę wrażenie, że trochę im to kuleje.
Rafal I Arkadiusz

Re: [X?] Serial ..Czy to mozliwe.

Post by Rafal I Arkadiusz »

Kajdorf wrote: Sun, 2. Mar 25, 11:24 Świat jest rozbudowany, ale dużo zależy od scenarzysty. A tutaj to odnoszę wrażenie, że trochę im to kuleje.
To moze nie byc problem scenarzysty tylko ..drewnianego programu do edycji misji.
Niewiem jak wyglada owy ale obilo mi sie o uszy ze w swiecie gier , edycja i modowanie istniejacego programu jest bardzo zalezna od programu poczatkowego...no i umiejetnosci programisty.

Patrzac na Nazwy plytek z serii X3 to sa bardzo chwytliwe . samo wejscie do Terran Conflict zrobilo na mnie wrazenie ...i tu moze dopisac scenariusz samo zycie.
Poczatek kampanii Ziemskiego Obroncy z Terran Conflict juz na wejsciu mozna zrobic tak ze akcja bedzie intensywna.
Przeplesc jak w BattleStar Galactica historie Pilota Wojskowego Terran z eventami z Ziemi [wybraz sobie te sceny Torusa widziane z Ziemi] a potencjalnych Historii jest masa.

Swiat X ma potencjal , ..z czasem ten swiat stal sie tak rozbudowany ze moze odniesc sukcess jak StarWars.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”