Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
"Mój brat" czyli kto - pod jakim nickiem zarejestrował? Jeśli chcesz być rozpoznawany jako legalny użytkownik musisz w takiej sytuacji korzystać z konta "brata".Mixer wrote:Wlasnie z ta rejestracja mam problem bo moj brat juz ta wersje zarejestrowal na tym forum i ja juz nie moge bo pisze ze key juz jest w uzyciu
Straszna rozrzutność z tymi TP/TS.ergo wrote:ja mam na chwile obecna ok 20 fabryk w czym ok 7 SPP. Mam cos kolo 60+ statkow wiekszosc TP/TS, jednego Herkulesa, jedna nove(full wypas) i jednege perseusza (tez full wypas). Na koncie mam ok 11Mk i zastanawiam sie czy inwestowac w kolejne fabryki czy moze raczej skupic sie powoli na zabezpieczaniu tego co mam, bo khakowie zaczynaja robic sie niesforni
wow , niezle !!adam00 wrote: A może chcesz przetestować moje skrypty do zarządzania transportem w fabrykach, są już nieźle dopieszczone. Np. można prawie cały loop bujnąć na jednym transpoterze (ja używam akurat Teladi Velture), coś jak: kopalnię, produkcję żywności (dwie fabryki) i np. fabrykę kryształów, i to wszystko kupując energię z zewnątrz, wystarzy mieć w TS napęd skokowy.