planety

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

macca44
x4

planety

Post by macca44 »

wlasnie czekam na moja kopie X2 i mam pytanko-czy jest mozliwosc ladaowania na planetach, w miastach,etc?
levisq
x3tc

Post by levisq »

Jakbys poczytal stare posty to bys wszystko wiedzial... nie, nie mozna...

pozdrowiam
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Ladowanie na planetach nastapi tylko w cut-scenkach.
mephir
x2

Post by mephir »

:D w pewnym sensie da się wylądować na planetach ... w kawałkach :) ... otóż było to zaledwie Mizurę po tym jak dano mi wspaniały ;) pojazd klasy M5 i jako młody niedoświadczony pilot postanowiłem sprawdzić... czy rzeczywiście nie da się wylądować ... no i poleciałem, usłyszałem komunikat o zbliżaniu się do atmosfery i ... to właściwie było wszystko co usłyszałem...
ergo
x3tc

Post by ergo »

mephir wrote::D w pewnym sensie da się wylądować na planetach ... w kawałkach :) ... otóż było to zaledwie Mizurę po tym jak dano mi wspaniały ;) pojazd klasy M5 i jako młody niedoświadczony pilot postanowiłem sprawdzić... czy rzeczywiście nie da się wylądować ... no i poleciałem, usłyszałem komunikat o zbliżaniu się do atmosfery i ... to właściwie było wszystko co usłyszałem...
lol - ja tez probowalem :) Ladnie tekstury nalozone na planete, atmosfera fajnie wyglada z bliska , taka niebieska mgielka. I ten tekst "WARNING!! ENTERNING ATMOSPHERE !!"

Return to “Polskie / Polish X-Forum”