Mam problem z minami przy bramie - Spoiler!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

raven3d

Mam problem z minami przy bramie - Spoiler!

Post by raven3d »

Nie bardzo wiem o co tam chodzi.
Spoiler
Show
Wiem ze mam cos zeskanowac, ale jak podlatuje ludkiem blizej niz 1km od miny to jest kaboom.
Jak przejsc ta misje?
znalazlem solucje i powtarzam adres ktory znalazlem na tym forum

http://www.the-commander.com
ergo
x3tc

Post by ergo »

Spoiler
Show
musisz zestrzelis miny z odleglosci paru kilometrow, najlepiej kup sobie ze 20 pociskow WASP i zdetonuj przy ich pomocy te miny . Nastepnie kiedy juz pozbedziesz sie wszystkich (jest ich chyba cos kolo 10-15) podlec do do bramy do bocznego elementu w ksztalcie walca, a konkretnie do srodka tego elementu. kiedy juz dolecisz, musisz wysiasc ze statku SHIFT+E i po prostu podleciec do jednej z wewnetrznych scian wspomnianego elementu. Zazwyczaj w jednym module da sie ustawic "target" tylko na jedna z nich. Bedac w samym skafandrze musisz podleciec baaaaardzo blisko sciany. Niezaleznie od ktorej strony zaczniesz dostaniesz informacje ze nie mozna namierzyc celu. Musisz zatem wsiasc do z powrotem do statku , podleciec do 2 bocznego elementu i powtorzyc cala procedure. Dostaniesz informacje ze namierzono slady skoku i akcja potoczy sie dalej :)
SzaYbuS
x2

Post by SzaYbuS »

10- 15 :lol:
Spoiler
Show
u mnie wystarczyly w sumie 3 Waspy (1 pudlo) trza bylo tylko w jedna mine trafic reszta wybuchała łańcuchowo ale po sprawdzeniu pierwszego elementu odnawialy sie. Dziwne toto :wink:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Pytanie o misję z minami z racji częstotliwości pojawiania się kwalifikuje się już do przyklejonego, ogłoszenia lub osobnego wpisu w regulaminie :lol:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”